Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ahoj holky, jak uz jsem psala, minuly tyden v pondeli jsem byla na et. Uz tam me doktor na ultrazvuku upozornoval, ze vidi hyperstimul syndrom. Posledni tri dny se mi dost nafukuje bricho, jeste vic nez predtim. Je to jasny cim to je, nebo to muzou byt i leky? Snazim se hodne pit, ale nepomaha to. Nekde jsem cetla, ze jsou dobre iontove napoje, tak mi manzel koupil sumive tambletky, nevite kolik toho muzu? Nebo nejake rady? Dekuju!
Holkyyy, potřebuju akutní radu. Stimuluji dlouhý protokol, dnes v 22:00 si mám aplikovat Pregnyl. Zítra už nemám píchat nic, ale nějak mi neřekli, jestli si ještě dnes večer mám píchnout Diphereline a Menopur. Poradíte?
Jsem z toho hodně nervózní, myslíte, že bych měla doktorovi zavolat? Bojím se aby to případně neublížilo miminku....
@vvercatkoo Jsem ve 12tt
@luciebx Tak to je super.. Utika to.. Uz abych taky videla mimi na utz..
@mandlicka25 těžko říct... takovej pupík mám teď taky, možná i větší, a to ještě nemám ani po OPU 🙂
@mandlicka25 Me se to tedy projevilo az 9 den po Et a trvalo to asi 3tydny
Ale ja mela opravdu bricho jako v 6 mesici
.
Holky mě je dnes docela OK. Snad mam po nevolnostech a mužů si užívat
@mandlicka25 pij pij. To by mohlo pomoci
@hanyas souhlasim s holkama, jen pregnyl přesně na minutu a nic víc
@fonamor no jo, podle MS termín 2.1.2018, na utz 30.12. a dnes o 4 dny zas větší. Taky mám břicho jak v 5.měsíci a prsa z B na D. To nevím kdo to pak bude shazovat. Už teď jsem velryba a co teprve za pár měsíců. Jinak moc držím palečky, určitě to bude dobrý.❤
@luciebx my si ten poslech nakonec nekoupili, jsem říkala že tam prcka nebudu otravovat, za chvíli už budou pohyby, tak ho ucitim. A břicho to raději nebudu komentovat, hrozný obr meloun.
@klokanka73 to je na mě? Omlouvám se, že jsem tady dala to, co mě trápí a brečím tady. Myslela jsem, že to tu je o pomoci a třeba o zkušenosti. Prosila jsem o radu. Nepsala jsem, že mám obr meloun, ale ze se mi za poslední tři dny o dost zvětšilo bricho a bojim se pripadneho ohrozeni embyjka. Jestli Vas to pobourilo, tak se omlouvam, ale potrebovala jsem uklidnit, jako vetsina z nas tady.
@mandlicka25 Klokanka spis komentovala svoje bricho ;) Jinak ty se krome piti do sebe snaz dostat co nejvic bilkovin - jogurty, tvaroh, protein v prasku..
@jezz1e ja jsem z toho byla tadx cely odpolko tak spatna a bylo by mi lito, kdyby to bral nekdo nejak spatne 🙈. Zitra rano pro jistotu dojdu do car. Moc děkuju! Ja se jen strasne bojim, ze kdyby se to konecne melo uchytit, tak by se to pokazilo a uplne jsem se tady vystresovala 😥
@klokanka73 a jestli je to tak, tak se moc omlouvam 🌸❤️
@mandlicka25 Neboj, zítra si zajdi na utz, ale řekla bych, že OHSS z toho nebude. A i kdyby jo, embryu to obvykle neublíží, projdi pár stránek zpátky a najdeš, jak na tom byla martik29 a taky to dobře dopadlo 🙂
@klokanka73 ja se tim odposlechem nijak nestresuju mam hodne delohu naklonenou dozadu tak vim ze to bude trvat dele.. do ctvrtka uz to vydrzim a pak jak rikas budou pohyby.. I kdyz me to strasne uklidnovalo pred spanim.. vzala sem si knizku cetla poslouchala mimiska.
@mandlicka25 stres je určíte horší než hyperstimulak. Hod se do klidu. 🙂
@mandlicka25 Kup si Protifar je to sice hnusné, ale zabere to já si to dávala do jogurtu, ale jako hyperstimulák mi to zatím nepřijde možná mirný, ale dá se to ještě zastavit tak aby se to nerozjelo. Já to začala řešit pozdě a měla jsem to, už rozjeté tak jsem musela být 14 dnů v nemocnici.
@tehulka1167
@martik29 moc dekuju holky, radsi jsem zavolala doktorovi a cekam uz v cekarne. Znama je doktorka, sice uplne jiny obor, tak nevim, jak je v tomhle sbehla, ale vystrasila me, ze mam jit k doktorovi, ze by to mohlo mit vliv na uspech a to me rozhodilo :(
@mandlicka25 To se dívím, mě naopak řekli, že to tomu pomáhá, když je hyperstimulační syndrom je to dobré znamení já ho měla opravdu dost rozjetý a čekám dvojčata.

@galatea_a taky dle posledni ms.