icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

jezz1e
14. čer 2017

@mandlicka25 Hyperstimulák se úspěšným oplodněním zhoršuje, takže souhlasím s martik29, že je v podstatě spíš projevem úspěchu než neúspěchu. Ale má mnohem závažnější rizika než neudržení embrya a při podezření na něj je návštěva lékaře určitě na místě.

luciebx
14. čer 2017

bry rano holky.. tak mam dneska poradnu.. tesim se.. lehce naznacim ze sem mela pred 2 tydny kliste zda mi treba vezmou krev nebo tak neco.. a zitra hura na utz

mandlicka25
14. čer 2017

Tak holky už jsem doma! Zítra mám jít na kontrolu mám prý hyperstimul.s. a zvětšené vaječníky. Nějaká čísla mi neříkal, ale je prý dobře, že jsem přišla. Mám hlavně pít, že mi teď nedokáže moc pomoci, kdyby se to zhoešilo tak kapačky. Divil se, že na podzim jsem prošla dlouhým protokolem a nic a teď kdy stimulace nebyla tak náročná, tak tohle. Prý se nemám radovat, ale mohlo by to být zavedením dvou embryí a možného úspěchu. Na ultrazvuku samozřejmě nic neviděl, krev mám až v pondělí a zítra další kontrola. Tak uvidíme. Moc Vám všem děkuju!

fonamor
autor
14. čer 2017

@luciebx Lucííí, ty jo, mě se dneska o klíštatech zdálo a hned jsi byla ve snu. Byl to ale škaredý sen, tak to raději ani psát nebudu.. jakou máš poradnu? Pro co?

fonamor
autor
14. čer 2017

@mandlicka25 ahojky, jéé, tak to jsou na jednu stranu docela příjemné zprávy🙂... držím ti palečky, hodně pij a klidový režim🙂

mandlicka25
14. čer 2017

@fonamor trochu se mi ulevilo, kez by byly prijemne zpravy o v pondeli! Co ty? Citis se lip?

fonamor
autor
14. čer 2017

@mandlicka25 to čekání je hrozné, já testovala už od 6 dne a hledala duchy🙂.. 7 den mi prdly nervy a šla jsem na krev🙂.. Neboj, zvládnete to, hlavně se šetři, teď je moc důležité období pro mrňousky.
Děkuji za optání, je mi mnohem lépe, jen bříško furt cítím, ale snad to přejde.

mandlicka25
14. čer 2017

@fonamor to mam radost, vcera si me vydesila. A uz ten sedmy den neco v krvi bylo? Ja porad taky spekuluju, kdyz jsem byla minuly tyden v pondeli a byly to dve petidenni blastocysty, ale z testu mam proste strach 🙈.

martik29
14. čer 2017

@mandlicka25 tak to potichu gratuluji já měla ET středa a v úterý pozitivní test a ve středu se rozjet hyperstimulacni syndrom.

mandlicka25
14. čer 2017

@martik29 zatim neni proc, ale jsi moc hodna. Bojim se si davat nadeje a o to vetsi by bylo zklamani. Ty "pady" jsou sileny.

fonamor
autor
14. čer 2017

@mandlicka25 jj, bylo hcg 20... bylo to málo, ale bylo a hledali jsme doma duchy jak magoři, však holky tady ví🙂... pak jsem šla na krev zase za tři dny a stouplo to a tak pořád dokola.. U nás v caru krev vůbec neberou, takže to je na prd, ale člověk se zařídí po svém..
Koukám, že vy to s
@martik29 budete mít trošku nastejno🙂... a podívej se, ajké už má bříško🙂

mandlicka25
14. čer 2017

@fonamor Kéž by to take bylo :*.

mandlicka25
14. čer 2017

@fonamor a stěma duchuma si mě vážně pobavila! Já si právě bojím udělat test, abych si pak neříkala, že tam nic není, že může být brzy atd... Takže mě pravděpodobně bude čekat ten "úžasnej " telefonát do car.

luciebx
14. čer 2017

@fonamor já ještě neměla žádnou kontrolu víš krom toho prvního utz soukromé kliniky. Takže průkazky vyšetření možná krev Atd. Zítra utz. Dnes je tu hic jak svina. Mi nedělá dobře

fonamor
autor
14. čer 2017

@luciebx no jo, vy to máte v UK všechno jinak.. zítra tě čeká velký UTZ, budu na tebe moc myslet, ale nic se neboj, všechno bude v pořádku🙂.. tak pak písni, co ti dělali a nedělali a tak..

luciebx
14. čer 2017

@fonamor Jojo úplně jinak. Tu mas první kontrolu mezi 10-12 týdnem. Utz mezi 11-13 týdnem. Pak 20tt utz

tehulka1167
14. čer 2017

Tak ta známa mela radši mlčet. Jak bylo psáno vyse spis to pomůže. A určíte hlavně nijak neohrozí a pokud otěhotní tak se většinou hyperstimulak vic rozjede.

klokanka73
14. čer 2017

@mandlicka25 ale já odpovídala na zprávu fonamor a lucky, to bylo o mém břichu. S tebou to neměla vůbec nic společného. Bylo tam označené komu odpovídam.😉

fonamor
autor
14. čer 2017

Holky, tak dneska jsem 28den po transferu a HCG jen 9093... to je sakra málo.

romik32
14. čer 2017

@fonamor do prdky...a kdyby si to pocitala od kdy jsi byla naposledy,znasobovalo by se to?

fonamor
autor
14. čer 2017

@romik32 jj, mám to pozančené: 7 den -21, 13 den-275, 19 den-1837 a dnes 28den -9093

romik32
14. čer 2017

Tak ked sa tie hodnoty kazdy druhy den znasobi,tak to neres 😉

romik32
14. čer 2017

@fonamor zkus za dva dny,jestli bude aspon 18000...

fonamor
autor
14. čer 2017

@romik32 jj, v pátek mažu znova

romik32
14. čer 2017

@fonamor budi drzet palce..ono se to muze asi znasobovat i pomalejs,ale vis co,to znasobovani drobet napovi😘

romik32
14. čer 2017

@fonamor kdy mas utz,v jakym tydnu budes?

fonamor
autor
14. čer 2017

@romik32 děkuju, no já už jsem z toho jelen. Podle těhotenského kalendáře jsem dnes 6 plus jedna. Podle doktorky z UTZ jsem včera byla 6 plus 3..

hanyas
14. čer 2017

@fonamor no, co si budeme povidat. Trosku vic by to pro klid v dusi byt mohlo, ale jinak to podle me roste pekne 🙂 urcite to bude kluk. Ti jsou myslim pomalejsi 😀 v patek to bude lepsi srovnani 😉

luciebx
14. čer 2017

ahoj holky tak sem doma.. schuzka trvala 45 minut.. nabrala 3 ampule kreve dostala sem kupu prirucek a vseho moznyho. ptala se na rodinnou historii jak manzovu tak moji. zmerila tlak. dostala prukazku tu jejich tu.. a dalsi schuzka 12.7 v pul 2.

fonamor
autor
14. čer 2017

@hanyas no hlavně se bojím, aby to nešlo dolů.. v pátek se rozhodne. Že já debil na tu krev šla🙂

Strana