icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

luciebx
14. čer 2017

jinak po ceste domu obchody.. novy tehu rifle ktere mi fakt super sedi. Benickovi ( syn ) nejaky obleceni, pak za kamoskou no a na nakup jidla a ted sem doma.. rychle se najim vezmu psy ven a sup pro malyho do skoly

fonamor
autor
14. čer 2017

@luciebx oni se tam u vás s tím fakt moc neprdí🙂... všechno šup šup a je to.. no důležitý je zítra UTZ, Luci. Budu ti držet palečky.

luciebx
14. čer 2017

@fonamor neblbni vsak to roste hezky.. co zmatkujes...

sticker
luciebx
14. čer 2017

maji tu nejaky novy vysetreni z krve.. byvavalo jen downuv syndrome ale ted je jeste cosi 2x no rekla sem ze to chci.. je to nepovinne delaji to z te same krve tak kdyz uz to bude tak co .. dnes brala krev.. zitra mi ji budou brat znovu.. haha

luciebx
14. čer 2017

@fonamor diky zlato..uz se taky tesim.. jinak ja zatim nenabrala ani kilo

sticker
romik32
14. čer 2017

@fonamor hele,ty utz jsou ze zacatku hodne nepresny,podle ket je to uplne nejpresnejsi,tam se ovulace posunout nemuze😉

luciebx
14. čer 2017

uz sem to nasal.. takze budou delat dawnuv Edwards a Patau's syndrome. Pry dawnuv uz neni jediny co ohrozuje plod.. tak nejaka novinka u nas no

romik32
14. čer 2017

@luciebx je ds,edwardsuv a jeste jeden,uz jsem zapomela,ale ty nebyvaji tak casty...

romik32
14. čer 2017

@luciebx hele,to uz delaj i tady😉teda aspon na genetice v Plzni😀tam je to zistit podle mne jednodusi nez u downa...nevim...

luciebx
14. čer 2017

@romik32 tak super. Ja si to budu muset vše pročíst. Vůbec nevim o co jde hihi. Brozurek mam jak u státnic😅

romik32
14. čer 2017

@luciebx mne jeste navyse kvuli ketu brali i krev na karyotyp,ale nastesti chromozomy mam v poradku😀

fonamor
autor
14. čer 2017

@luciebx no to je zvláštní, nenabrala jsi ještě ani kilo, ale pupík už máš jak starosta🙂..
Možná míň jíš. Někde jsem zahlédla, že v prvním trimestru je normální přibrat 1-3 kg jen.. ale myslím si, že to úplně tak podstatné není, hlavní je, že je všechno v pořádku🙂

luciebx
14. čer 2017

@fonamor ono neni z ceho moc nabirat.. dnes je to druhy den kdy mam chut k jidlu a proste jim.. a hlavne mi chutna jen ovoce a zelenina z toho moc nenaberu no..
obcas si dam buchtu.. jinak porce nic moc ale to ted prijde.. uz se na to tesim

itworks
14. čer 2017

@fonamor kočko snaž se nestresovat, když utz byl dobrý, krvácení už přestalo?

jezz1e
14. čer 2017

Hcg se ma zdvojnasobit za 2 až 3 dny, tak bych jeste nepropadala panice.

hanyas
14. čer 2017

@fonamor hele zase aspon budes mit jistotu, at uz bude jakakoli. A ja verim, citim a vim, ze hcg poroste! 🙂

hanyas
14. čer 2017

@romik32 ten treti je Patau. 😉

luciebx
14. čer 2017

@hanyas já krom dawnova o jiných neslysela. Tak ze aspoň vy mate přehled hihi

romik32
14. čer 2017

@hanyas jo patau👍

luciebx
15. čer 2017

Dobrý ranko holky.

fonamor
autor
15. čer 2017

@luciebx Dobré ránko:_)... dneska tě čeká velký den a
@hanyas taky, jde na Opu. Holky, moc vám držím palečky, ať je všechno v pořádku, už se těším na dobré zprávy😘

luciebx
15. čer 2017

@fonamor Jojo. Bože jak se těším

sticker
fonamor
autor
15. čer 2017

@luciebx já taky, doufám, že ti dají fotečku🙂

sticker
hanyas
15. čer 2017

@fonamor a ja se ani moc netesim 😀 v pul 8 jsem uz byla na prijmu a ted lezim a cekam na 10.hodinu 🙂 jsem si blahove myslela, ze se muze delat opu 34-36hodin po Pregnylu. A ono az tech 36? No jestli mi to popraska v pul 10, tak me klepne pepka 😀

luciebx
15. čer 2017

@fonamor fotka bude. To sem si jistá.

fonamor
autor
15. čer 2017

@hanyas ale prosím tebe, ty jsi zase četla a nespala cenou noc, viď?... Zlato, neboj se, doktoři přesně ví, jak načasovat opu, je to jejich denní rutina🙂
Tak a jdeme na sázky, tipuju, že budeš mít 14 vajuch🙂

hanyas
15. čer 2017

@fonamor ja uz jsem z toho tak vystresovana, ze fokonce i spim 😀 no, ja budu rada, kdyz bude 8 peknych vajicek 😜

romik32
15. čer 2017

@hanyas podle me 12 a 8 se oplodni👍a pak bude tak 5 krasnych 5 ti dennich embryjek😘drzim palce
@luciebx uzi si to,ja si to moc neuzila,pac jsem byla vyklepana jak marska😀

hanyas
15. čer 2017

@romik32 to by byl luxusni vysledek 😀 prosim, prosim, prosiiiiiiiim 🙂

luciebx
15. čer 2017

@romik32 ja si myslim ze bude vse ok.. dle toho jak mi narostl pupik ale mylit se muzu ze jo.. tak za 2.5 hodiny budu tam

Strana