Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Hned vám ji sem soupnu

Ahoj holky, nějak Vám musím napsat a podělit se. Včera jsem byla od doktora taková klidnější a cítila jsem se líp. V noci jsem byla sama doma, manžel v práci měli večírek a asi ve dve mi volal a byl v jiný náledě a byl na mě zlej. Půl noci jsem probrečela a teď mám strach, jestli jsem tem mrňousům nemohla ublížit. Kontroluju si břicho, jestli se mi nezmenšilo - po včerejším vyšetření na hyper.s. (blázen!) a necítím se nijak dobře. Jak mi doktor řekl, že by projevení syndromu mohl být příznak těhotenství, tak teď se "bojím", aby se to zase nezlepšilo. Kdybych to někde pověděla, tak si musí myslet, že jsem blázen. To čekání je nekonečné a mám strach... držím palce!
@mandlicka25 Já te chápu a vím hák ti je. Všechny jsme to tu zazily. Ale Bus v klidu. Ne nervů se. A tvůj muž by zasloužil. ...
@tehulka1167 Včera večer to docela šlo, ale ta noc mě uplně rozhodila. Jsem ráda, že jdu ve dvě na kontrolu, tak aspoň uvidím co a jak. Do pondělní krve to bude dlouhý, už jsem přemýšlela i nad testem, ale asi to nedám.
Hlavně sr nesleduji a nestresuj. Vím, že se to lehce řekne a hůř děla :D no to bych nevydržela netestovat. Myslím, že budeš tehu 🙂
❤ Kéž bys měla pravdu! Teď už by na testu mělo být něci vidět, když to v pondělí bude 14 dní a měla jsem dvě petidenní blastocysty?
@mandlicka25 po 11 dnech? To určitě. Já jsem měla hcg dost nízké na začátku a i tak 8 den po ET už // byly jasně vidět (i když samozřejmě slabé)
@mandlicka25 jojo jestli jsi tehu už by se to mohlo ukázat 🙂 Já vydržela do 9 dne.
@tehulka1167 A den transferu se počítá jako jedna nebo nula?
@mandlicka25 den transferu je 0 😉
@hanyas Děkuju! Takže jsem "teprve" 10
@mandlicka25 nula 🙂
Já taky myslela že den transferu je první den když je to hned brzy ráno ? 🙂
@mandlicka25
@suzzikk
holky a vy nemáte prozpis z CARu? Já ho mám vždy i s uvedením dnů po transferu ve kterém se nacházím 👍
držte se
@raelyn to nemam, mela jsem jen vyvoj prvnich 5 dni embrya a embryolozka mi rekl, ze si driv doma test delat nemam.
Tak jdu od doktora, porad v brise tekutina a zvetsene vajecniky a porad hodne pit. Ukazoval mi malou tecku, coz by mohl pry byt gestacni vacek, ale pry se nemam radovat, nic to byt nemusi.
@luciebx Moooc gratuluji ❤
@mandlicka25 A proc nezkusis test a zbytecne se takhle stresujes?
@kvetnatko pro me je ten test stresujici sam o sobe, uz jsem si prosla tolika zklamanim, ze k tem testum mam proste hruzu
@mandlicka25 To chapu, moc dobre zo znam.. Alr i tak jsem chtels vedet, jak na tom jsem.. A promin, ze to pisu, ale na utz jeste nic byt videt nemuze..
@mandlicka25 můžu se zeptat jak máš velké vajeníčky ? Já mám taky OHSS měla jsem 2l vody a vaječníky mám 7cm.. Ale voda už mi pomaličku odchází
Já měla vaječníky 12 Cm a teď pořad jsou mnohem větší než mají být 😉
@mandlicka25 taky jsem za test,aspon budes vedet na cem si a 10 den by tam.mel byt minimalne dusik 😉👍

@luciebx Luci, neboj, všechno bude v pořádku, teším se na fotku, jupííí🙂