Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@mandlicka25 kolikátý už to byl transfer ted?
@suzzikk
@mandlicka25 možná nemáte tolik léků jako já (asi abych se z toho nezbláznila, co kdy brát a píchat 😀 )
@tehulka1167 3. IVF a druhy transfer, asi 4 insemace
@mandlicka25 jee kočko tak Já mela pět transferu 🙂
Jinak holky uz vim proc nejde slyset nic prez angelsound pac tu delohu fakt mam otocenou uplne na druhou stranu takze mi mimi lezi na pateri misto aby se tocilo dopredu na pupik. pry az bude vetsi tak se otoci sama. Schvalne mi zmerila vzdalenost mezi mimi a povrchem a pry je to vic jak 10 cm. takze na angelsound mam pry jeste dlouho zapomenout haha
jinak sem si trosku hrala.
Holky, jdu se s vámi podělit o dnešní horor day. Dnes v bille najednou pode mnou kaluž krve. Volala jsem si sanitku, odvezli mě na bulovku. Dr udělala UTZ a poslala mě domů s tím, že ležet můžu i doma, že teď pro mě nic neudělají. Plod tam byl i se srdíčkem. Přijeli jsme domů a začal regulérní domácí potrat, trvalo to asi tři hodiny, velké bolesti a nebudu raději ani popisovat, co ze mě všechno šlo.
Moc vám všem děkuji za podporu, teď si dám na chvíli oraz od celého koníka a zase někdy u dalších pokusů. Dnes to bylo podle utz 6 plus 3.... jsem hotová.
@mandlicka25 obdivuji tě, že se držíš, já mám za sebou osm transferů a nikdy jsem nevydržela testovat.
@fonamor moc mě to mrzí ☹ holka drž se, je to nespravedlivé ☹
Bože můj teď to čtu co se stalo a fakt brecim :-/ Chjo proč?
@fonamor Strašně mne mrzí, že to takhle dopadlo. Je to neskutečně bolestivá věc a přeju hodně sil. Pauza určitě věci prospěje. V roce 2014 jsem potratila týden poté, co jsem si měla poprvé dělat test. Byl to náš první embryotransfer. Na třetí pokus máme doma malé květňátko. Tím se nechci chlubit, i když je to krásná zdravá holčička, spíš dodat naději. Počkali jsme si na ni třináct let, z toho pokusy v Pronatalu zabraly 4 roky... Věřím (doufám), že se dočkáte dřív.
@fonamor bože můj.....................posílám sílu a jen a jen sílu

Nase princeznicka...asi...😀