icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

romik32
15. čer 2017

Nase princeznicka...asi...😀

tehulka1167
15. čer 2017

@mandlicka25 kolikátý už to byl transfer ted?

raelyn
15. čer 2017

@romik32 no úžasnýýýýý, krása fakt 😍 gratuluji

raelyn
15. čer 2017

@suzzikk
@mandlicka25 možná nemáte tolik léků jako já (asi abych se z toho nezbláznila, co kdy brát a píchat 😀 )

romik32
15. čer 2017

@raelyn dekuju❤zaa dva tydny uz budu v poradne 18 tyden,tak snad to bude na 3d videt jeste lip a bude fotecka😀ja uz mam fotek z utz na cely album...😀vsechny se dockate😍

mandlicka25
15. čer 2017

@tehulka1167 3. IVF a druhy transfer, asi 4 insemace

tehulka1167
15. čer 2017

@mandlicka25 jee kočko tak Já mela pět transferu 🙂

luciebx
15. čer 2017

Jinak holky uz vim proc nejde slyset nic prez angelsound pac tu delohu fakt mam otocenou uplne na druhou stranu takze mi mimi lezi na pateri misto aby se tocilo dopredu na pupik. pry az bude vetsi tak se otoci sama. Schvalne mi zmerila vzdalenost mezi mimi a povrchem a pry je to vic jak 10 cm. takze na angelsound mam pry jeste dlouho zapomenout haha
jinak sem si trosku hrala.

luciebx
15. čer 2017

@romik32 no to je dokonala fotka.. wow.. jak si tam krasne lezi. jak ve vane 🙂

fonamor
autor
15. čer 2017

@romik32
@luciebx
Holky, moc vám gratuluju, fotky jsou úžasné.

sticker
luciebx
15. čer 2017

@fonamor pockej na svoji fotecku.. je to uzasny jak mimi mava atak.. proste to bylo dokonaly.

fonamor
autor
15. čer 2017

Holky, jdu se s vámi podělit o dnešní horor day. Dnes v bille najednou pode mnou kaluž krve. Volala jsem si sanitku, odvezli mě na bulovku. Dr udělala UTZ a poslala mě domů s tím, že ležet můžu i doma, že teď pro mě nic neudělají. Plod tam byl i se srdíčkem. Přijeli jsme domů a začal regulérní domácí potrat, trvalo to asi tři hodiny, velké bolesti a nebudu raději ani popisovat, co ze mě všechno šlo.
Moc vám všem děkuji za podporu, teď si dám na chvíli oraz od celého koníka a zase někdy u dalších pokusů. Dnes to bylo podle utz 6 plus 3.... jsem hotová.

fonamor
autor
15. čer 2017

@luciebx Luci, už žádná nebude☹

vvercatkoo
15. čer 2017

@mandlicka25 obdivuji tě, že se držíš, já mám za sebou osm transferů a nikdy jsem nevydržela testovat.

vvercatkoo
15. čer 2017

@fonamor moc mě to mrzí ☹ holka drž se, je to nespravedlivé ☹

kvetnatko
15. čer 2017

@fonamor Strasne moc me to mrzi.. Hlavne se snaz dat doporadku.. Budu drzet vsechny palce 😢

galatea_a
15. čer 2017

@fonamor To je mi moc líto ... :( Myslím na tebe, abys to nějak zvládla ...

luciebx
15. čer 2017

@fonamor jezisi co to tu ctu.. to neeee zlato.. to neee. to je mi tak lito.. ach joooo. Posilam hodne silne objeti a hodne sil.

sticker
romik32
15. čer 2017

@fonamor jezis,hrozne moc me to mrzi a ja tady davam fotku..promin😨posilam hrozne.moc sily😘

petabb
15. čer 2017

@fonamor Je mi to moc líto :((((

romik32
15. čer 2017

@fonamor mne je to.tolik lito...jeste si musela prozit takhle hroznou vec😢

raelyn
15. čer 2017

@fonamor drž se zlatíí 😢 moc mě to mrzíí

itworks
15. čer 2017

@romik32 krasna fotečka 😍

itworks
15. čer 2017

@fonamor strašně moc mě to mrzí 😢 to je tak nefér 😔 doufala jsem, že už ti to vyjde. Drž se kocko, ať to brzo preboli a je ti lépe 😘

romik32
15. čer 2017

@itworks dekuju..😍ale po tom co stalo
@fonamor na to furt musim myslet😲je to tak smutny😢

evelinah
15. čer 2017

@fonamor je mi to moc líto 😢,drž se holka 😘

itworks
15. čer 2017

@romik32 ano, mas pravdu, tohle jsem vůbec nechtěla číst, když už se tak "zname" a prozivame to tady od začátku spolu...tak to mrzí ještě víc...

martik29
15. čer 2017

Bože můj teď to čtu co se stalo a fakt brecim :-/ Chjo proč?

balrozka
15. čer 2017

@fonamor Strašně mne mrzí, že to takhle dopadlo. Je to neskutečně bolestivá věc a přeju hodně sil. Pauza určitě věci prospěje. V roce 2014 jsem potratila týden poté, co jsem si měla poprvé dělat test. Byl to náš první embryotransfer. Na třetí pokus máme doma malé květňátko. Tím se nechci chlubit, i když je to krásná zdravá holčička, spíš dodat naději. Počkali jsme si na ni třináct let, z toho pokusy v Pronatalu zabraly 4 roky... Věřím (doufám), že se dočkáte dřív.

catchulinecka
15. čer 2017

@fonamor bože můj.....................posílám sílu a jen a jen sílu

Strana