icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

petabb
13. čer 2017

@raelyn Mně v CAR ukazovali, že si jakoby tu půlku rozdělíš na čtvrtky a do tý horní vnější se to píchá, strany se střídají. Hele, já to dokázala i natahnout, jestli jsem nenapíchla cévku 😀 Pak už jsem to i poznala, když to hodně bolelo, tak jsem jí napíchla, když vůbec, tak nenapíchla. Fakt to šlo dobře, i když doufam, že už to nebudu muset nikdy absolvovat.

mandlicka25
13. čer 2017

@fonamor drž se, já vím ono se to říká, ale máš dobře našlápnuto a mimisek urcite vydrží u tebe. Byl v caru tvuj lekar? Jestli ne, tak bych mu zkusila zavolat a domluvila bych se s nim. Drzim pesti ❤️

fonamor
autor
13. čer 2017

Holky děkuju, teď nezbývá než čekat a věřit na zázrak.😘

raelyn
13. čer 2017

@petabb no jsi dobrá, mě to taky ukazovali, ale ještě dnes mě bolí půlky od toho píchání a jak jsem teď měla hormony, tak jsem myslela, že si na ten zadek nesednu (tak ho mám ještě dnes citlivej)
už tu nebudem stresovat s agolutinem ať má fonamor klídek na odpočívání ❤

hanyas
13. čer 2017

@fonamor teda ty nam davas. Konecne jsem zase pripojena. Lez a ani se nehni a zadny slzicky! Ted je potreba (i kdyz je to nadlidskej vykon) udrzet pozitivni mysl, at bobanek vi, ze je mu u tebe skvele a ze se ma drzet zuby nehty. Ty to zvladnes! Jsi silna zenska, zadnej ufnukanek jako ja 😘 nejdulezitejsi je, ze mimisek je porad tam, kde ma byt 😉 moc na tebe myslim. Vsechno dobre dopadne! 😘

klokanka73
13. čer 2017

Tak poradna za mnou, mimi nám mávalo, a zas je větší, místo 11+3tt odpovídá 12+0tt. Má všechno co má mít, placenta na zadní straně, tak brzy ucitim pohyby. A za týden genetika.

klokanka73
13. čer 2017

@luciebx jen jsme uvažovali Zuzanka a Filip nebo Patrik. Určitě to nakonec bude jinak.

suzzikk
13. čer 2017

Holky,dnes jsem 4 den po ET. Zavedená jedna blastocysta 🙂 🍀 kdy má cenu testovat ? 🙂 12 den jdu na krev do Caru

raelyn
13. čer 2017

@suzzikk záleží co máš za léky. Za mě bych testovala až tak 10-12 den, dřív ne, ale třeba budeš mile překvapená už dřív 😍

suzzikk
13. čer 2017

@raelyn jen utrogestan a clexane 🙂

fonamor
autor
13. čer 2017

@klokanka73 jé, to je nádhera, takov obrázky vždy povzbudí... takže jste s prckem malinko napřed? Držím palečky a jen tak skvěle pořád dál😘

kvetnatko
13. čer 2017

Devcatka, tak jsem byla v poradne. Vse v poradku, deloha hezky roste, srdicko jsme slyseli, takze AngelSounds je spolehlivy :srdce: Uz mam i prukazku. Tlak mam tedy nizoucky a pak jsem byla jeste na krvi a vzali mi 5 zkumavek :roll: Ale dnes je mi dobre.. :dance:

fonamor
autor
13. čer 2017

@kvetnatko moc gratuluju, užívej si to s bobískem🙂

kvetnatko
13. čer 2017

@fonamor Dekuji a Tobe moc moc drzim palce 👍

hanyas
13. čer 2017

@kvetnatko krása! Tiše trošku závidím, ale moc moc a nahlas ti to přeju! 🙂 vždycky nás to tu nakopne, když čteme dobré zprávy 🙂

catchulinecka
13. čer 2017

@fonamor boze můj to jsou šoky!!! Vy to zvládnete! jak už tu někdo řekl, máte krásně našlápnuto a prostě to je jen bububu 🙂 Opatruj se! a čekáme další už jen dobré zprávy!

kvetnatko
13. čer 2017

@hanyas Dekuji a jsem moc rada.. Vim dobre, jake to je.. Dockali jsme se po 4,5 letech.. Vsem moc drzim palce..👍

vvercatkoo
13. čer 2017

@kvetnatko jeee, super, moooc gratuluji. Který jsi týden?

galatea_a
13. čer 2017

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala 🙂 Zatím jsem tu na Modrém koníku projížděla různá fóra, hlavně IVF. Asi prostě potřebuju povzbudit, že to bude dobrý. V květnu jsem absolvovala IVF a transfer 1 embryjka. Test vyšel pozitivní a dnes jsem byla na ultrazvuku, ale zatím je vidět jen gestační váček a mám přijít za 14 dní. To čekání je nekonečné ...

luciebx
13. čer 2017

@galatea_a vitej u nas.. Jo jo to cekani sme si kazda zazila.. je to zdlouhave. Ale pak se to sype jak na bezicim pase.

luciebx
13. čer 2017

@kvetnatko gratulace... ja jdu zitra.. tu se sice nedava prukazka ale takova modra slozka kde jsou vsechna infa ktera pak musim vozit sebou kdybych nahodou byla mimo domov a neco me chytlo tak to muzu ukazat jakymukoliv dr v jakymkoliv spitale.. coz je super.. uz se tesim

luciebx
13. čer 2017

@klokanka73 no uzasna fotka.. ja ve ctvrtek a taky doufam ze to bude takhle kasny..

me teda furt angelsound nic nenasel jen hukot ve strevech hahahaha

tak snad se nam ukase.. I kdyz bricho mam vetsi a vetsi to uz asi neukecam..

luciebx
13. čer 2017

@galatea_a kdy presne si mela transfer? mas fotky testiku? my sme na to tady ulitle

sticker
galatea_a
13. čer 2017

@luciebx Jako že chceš vidět čárky na těhotenských testech? No schovala jsem si je, můžu je vyfotit. Snad přijdu na to, jak se to sem vkládá 🙂 Jinak transfer byl 18. 5.

handous1
13. čer 2017

Holky tak končím s testováním.😊
Teď se budu těšit ale i moc bát na příští ultrazvuk kde by mělo být vidět 💗
Všem snazilkam přeji hodně štěstí a pevné nervy. A tehulkam krásné bezproblémové tehulkovani. Těm co to nevyšlo hodně sily do dalsiho boje !

galatea_a
13. čer 2017

Tak zkusím taky přidat. První test jsem si dělala 8. den po ET.

luciebx
13. čer 2017

@galatea_a jojo my tu radi koukame na testiky..

luciebx
13. čer 2017

@galatea_a no krasa.. to bylo tvoje prvni ivf? hned z et?kolik mate mrazacku?

luciebx
13. čer 2017

@handous1 krasna dalnice... uz se budu tesit na utz

sticker
galatea_a
13. čer 2017

Ještě mám dotaz - počítají se tt u umělého oplodnění taky podle data poslední menstruace nebo je to jinak?

Strana