Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@itworks Já třeba mám Ket v nativu takže bez léků,protože mám vše ukázkové jak ovulaci tak sliznici. A jestli jsi dnes 1 DC tak můžeš jít,pokud máš všechno ok. Já jsem to ted dostala po IVF no a dneska jsem 12 DC a bohužel poprvé ovulace už proběhla,jsem ještě asi rozhozená po stimulaci. Takže já musím čekat na další cyklus 😠
@sisul_ka Taky mám to co ty, ty protilátky ANA a ještě další. Ale není to nijak dramatický. Dneska jsem byla u Dr. a bavili jsme se o Intralipidech. Pokud budu chtít,že by mi je namíchali v Praze a zkusíme to s tím,ale říkal,že to není žádnej hit tak nevím. Prý se to az tak nedoporučuje,ale asi bych to zkusila. Jinak beru Medrol už od února...a ted jsem 12 DC a na ultrazvuku už bylo po ovulaci,takže musím čekat na další cyklus a to mě sere 😠 😠 😠 ale asi všechno má svůj čas a všechno zlý je k něčemu dobrý. a jak říkáš, Máj je lásky čas 🙂
pekny vikend prajem 🙂
@tehulka1167 trpezlivost ruze prinasa a prave preto sa nam to tentokrat na 100% podari 🙂 Mne ten itralipid moja lekarka nechce dat, no doverujem Dr. Stelclovi a viem, ze je jeden z najlepsich lekarov vo svojom obore, tak si pren pridem tyzden pred transferom, a dufam, ze po pozitivnom teste sa moja lekarka necha odmakcit a predpise mi ho. Este pojdem buduci stvrtok na opatovne vysetrenie na protilatky stitnej a potom sa spytam, ci by nebolo lepsie hned zacat s uzivanim medrolu. Ty ho beries neprestajne a mala si vyssiu hodnotu protilatok? v roku 2013 mi robili vysetrenie na stistnu aj na protilatky a vsetko bolo v poriadku a teraz toto, no nastastie to nie je az take zle 😵 Daj vediet kedy pojdes. Prajem ti pekny vikend 🙂
@sisul_ka protilátky mi Medrol dost srazil, ale i tak jsou vysoký. To uz nezmizí. Pry to ,ale není problém. Problém je polud je spatny TSH a nebo T3 a T4. To mi řekl na endokrinologii. 12.4. Jdu zase na testy. Medrol klidne zacni brat už ted. Proc ti doktorka nechce napsat ty intralipidy? Muj doktor se na me taky netváří.
mne tiez budu vysetrovat TSH T3 a T4. Moja lekarka tomu neveri a vraj to nepotrebujem lebo je to pre podvizivenych ludi atd, no uskodit to nemoze, je to vytazok zo soje, tak neviem preco robi take drahoty 😠 ?!
@sisul_ka Já jsem z těch Intralipidů byla nadšená ,ale v Pronatalu mi řekl,že by to mohlo být na škodu než k užitku tak já nevím....
@sisul_ka Jakou hodnotu jsi měla u toho ANA ( imunoflurescence) ??
ahoj holky, tak po jisté odmlce hlásím, že na UZ potvrzeno těhotenství po ET 🙂 jen mi doktor říkal, ať ještě chvilku vyčkám s větší oslavou, až za cca 14 dnů bude jasná činnost srdíčka, že to ještě nemusí dobře dopadnout... každopádně moc vám všem držím palce, ať se zadaří a vše probíhá, jak má!
@tehulka1167 mala som 1/100 pozitivne, no neviem v akych jednotkach to vypisuju v CR, no dr napisal, ze mam lahku pozitivitu antinuklearnych protilatok. Intralipid, Ako by mohl byt na skodu, ak je to na prirodnej baze? Obsahuje esenciálne mastne kyseliny. Co ti presne povedal?
@sisul_ka jen tohle mi napsal mailem z Pronatalu a ten můj dnes,že to není něco co je 100 % prokázaný,že pomuže no něco v tom smyslu. A že za celou dobu to v Pronatalu podali jen 4 krát. 😒
@tehulka1167 aj mne lekar povedal, ze to nezaruci 100% tehotenstvo, no moze pomoct 😎 a ty si si potom ista, ze si spravila pre toho prcka vsetko aby sa krasne uchytil a pobudol u teba tych nadhernych 9mesiacov 🤐 Neskor si nebudes nic vycitat. No ak mi to moja lekarka nepredpise, tak ani ja ho nebudem mat. Nemozem si dovolit, po dobu 3 mesiacov, letiet do Ciech kazdy treti tyzden na intralipid infuziu 😒 Aj tak to nevzdavam a zbytocne nestresujem, aj ked to nie je lahke. Miesto toho aby nam lekar vysiel v ustrety, nam to komplikuje s nesuhlasom a to ma trochu ubija. Prave by nam to mali ulahcit a byt nam oporou. Je mozne, ze zmenim gynekologicku, aj ked nerada, lebo je jedna z najlepsich v sirokom okoli, no poslednej dobe ma stve 😠
@sisul_ka On mi řekl,že i když to přesto budu chtít tak,že to není problém,ale musím to mít napsaný od imunologa a to je problém. Ta doktorka z imunologie mi to nenapíše. To mi řekla.
@tehulka1167 zvlastne, mne to sama klinika navrhla, ze mi to daju, nepotrebujem ziadny suhlas od imunologa
@sisul_ka Vím, že Intralipidy frčej ve vetším v IVF Zlín. Kam chodíš ty?
@tehulka1167 dobre ranko, ja chodim do Brna ReproGenesis k dr. Stelclovi 🙂 Uz vo februari mi chcelnasadir Intralipid infuzie, no lekarka bola velmiiii proti, proste sinnedala povedat. Vraj nie som chora, ani po chemoterapii ani podvizivena atd. Ked som jej skusila vysvetlit, teda pretlmocit doktorove slova, ze Intralipid moze zneutralizovat NK bunky, tak sa na mna pozrela, ako by som povedala, ze ohen je voda a voda je ohen. Proste tomu neveri. Prvy krat, ked som jej spomenula tuto moznost, tak musela pozriet na internete, ze co je vlastne Intralipid. Vobec tu infuziu nepoznala a to je gynekologicka,ktora tiez pracuje s reprodukciou tu u nas vo FR 😠
@sisul_ka Víš co udělej najed na web IVF Zlín a tam si najed na ty Intralipidy je to tam všechno o nich popsaný tak si to vytiskni a dones jí to. Třeba zklapne ústa 😀
@tehulka1167 je to vo francuzstine 😉 ? ja som vo Francuzsku a ona je dost tvrdohlava 😖 no stranku si pozriem, dakujem 😵
@sisul_ka tam je nabídka jazyků myslím, tak jí to přelož originál a vytiskni. 😀
@tehulka1167 myslela som na to iste 😎
Ahoj, tak jsem 9 den po ET. Včera TT sněhobílý a dnes začínám špinit. Takže asi dojde MS... 😒
Ahoj holky, já jsem 11 dní do ET. Ve středu jdu na krev. Cítím se stále normálně, jako by se nic nedělo. Tak nevím. Takže mám strach si udělat test, že bude bílý. Včera jsem ale jaksi bláznila, měla jsem všechny příznaky včetně skleněných oči a zjistila jsem,že potřebuji vědět, jestli se něco stalo nebo ne a že si udělám test. Manžel mi v tom zatím zabránil 🙂 Takže mu to asi neřeknu a v pondělí ráno budu mít jasno 🙂 Jenže asi jsem si všechny příznaky vsugerovala, dnes je mi zase normálně. ☹

U druheho ivf jsem krvacela, skoro jako menses, tak jsem rikala, ze je to v pr..... udelala jsem si proto test 8 den po et, a byl tam duch. Ale i presto jsem se hodne bala. Prosla jsem si uz mimideloznim tehotenstvim a z 1 Ivf bylo zamlke v 9 tydnu. Tak jsem zvedava, jak to dopadne ted.