Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@hanyas přesně jak říkáš, tohle už se nemá stávat...je to opravdu nespravedlivé. Prožíváme velmi, velmi těžké chvíle s IVF a prostě pak když to vyjde, tak by se neměly dít další rány... ☹ ach jo, je mi z toho moc smutno ☹
@fonamor Teď to tady čtu a nemůžu tomu uvěřit, moc jsem ti to přála, dodáváš nám tady pozitivní energii, jsi takové sluníčko, jako bysme si s IVF zažily všechny málo a pak se stane tohle 😔 Po svém prvním IVF jsem potratila v 7+4 , takže si dovedu představit jak se cítíš 😢 Tady pomůže jenom čas, buď silná a drž se 😙😙😙
Je mi z toho smutno 😓
Holky jsem v gyncentrum. Berou me hned pod kudlu,zustaly ve me skarede srazeniny v deloze,tak jdu na revizi.
Snazit se muzeme nejdriv za 3 mesice,takze jsem a budu zase posledni. Vsem vam drzim palce a nebojte,jen se z toho vyrvu a budu mezi vami zase❤
Ach jo holky. Máme tu takový smutek teď.

holky co sex? my teda drzeli pust ale manzela uz to nebavi a verim ze ty 4 mesice bylo pro nej asi dost utrpeni.
Myslite ze ted uz je to ok? utrogestan sem brala vcera posledni dnes posledni estrofem a sem bez leku.
@luciebx ty ses neptala doktora? Ja už mám chuť, ale musím si ji ještě dlouho nechat zajít 🙂
@vvercatkoo no psala sem do car email ohledne utz vcera s fotkou a ze teda vse vysazuji a td.. ale jeste nenapsala pak sem se ji chtela zeptat no..
Po 12 tydnu melo bejt
Holky moje, tak už jsem doma z kliniky. Provedena nakonec revize dělohy, takže na pár měsíců je utrum, ale pak to zase rozjedeme, drahouškové🙂.. muck a díky, že jste na mě myslely🙂
Žádný truchlení ženy moje😀
@fonamor zlaticko za 3 mesice nas tu zacnes zase napinat testikama uvidis.. sem rada ze si doma.. hezky odpocivej.
@romik32 no mas pravdu.. oralne to furt taky nejde.. ted sme dojeli dom a nejak mi neslo zaparkovat a muz mi to zacne doma vysvetlovat mu rikam neser vzdy normalne zaparkuju jen ted to nejak neslo.. a on furt o tom mlel a mlel.. a mu rikam viiiiissss cooo.. a to sem s tebou dnes chtela mit sex.. 😀 a on se zacal smat.. haha uz tomu ani on neveri

Je to hrozný holky... Myslím, že nás to obrečelo vic...tohle by se dít vůbec nemělo. Myslím, že skrze IVF už prožíváme dost stresu, bolesti a emocí. Tohle už je moc 😢