icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
15. čer 2017

Je to hrozný holky... Myslím, že nás to obrečelo vic...tohle by se dít vůbec nemělo. Myslím, že skrze IVF už prožíváme dost stresu, bolesti a emocí. Tohle už je moc 😢

catchulinecka
15. čer 2017

@hanyas přesně jak říkáš, tohle už se nemá stávat...je to opravdu nespravedlivé. Prožíváme velmi, velmi těžké chvíle s IVF a prostě pak když to vyjde, tak by se neměly dít další rány... ☹ ach jo, je mi z toho moc smutno ☹

sivias
15. čer 2017

@fonamor Teď to tady čtu a nemůžu tomu uvěřit, moc jsem ti to přála, dodáváš nám tady pozitivní energii, jsi takové sluníčko, jako bysme si s IVF zažily všechny málo a pak se stane tohle 😔 Po svém prvním IVF jsem potratila v 7+4 , takže si dovedu představit jak se cítíš 😢 Tady pomůže jenom čas, buď silná a drž se 😙😙😙

sivias
15. čer 2017

Je mi z toho smutno 😓

romik32
15. čer 2017

@sivias mne taky😢vubec na to nemuzu prestat myslet...

jezz1e
15. čer 2017

@fonamor Sakra, moc jsem přála, aby to zrovna tobě vyšlo. Drž se!

fonamor
autor
16. čer 2017

Holky jsem v gyncentrum. Berou me hned pod kudlu,zustaly ve me skarede srazeniny v deloze,tak jdu na revizi.
Snazit se muzeme nejdriv za 3 mesice,takze jsem a budu zase posledni. Vsem vam drzim palce a nebojte,jen se z toho vyrvu a budu mezi vami zase❤

hanyas
16. čer 2017

@fonamor myslime na tebe! Vzdyt vis, ze neni dulezity, kdy na kterou prijde rada. Dockame se vsechny. Stojime v jedne fronte na zazrak 🤰

sticker
luciebx
16. čer 2017

@fonamor zlato myslím na tebe. 3 měsíce utečou a neboj poslední nebudeš.

sticker
luciebx
16. čer 2017

@hanyas krásné řečeno

jeanne_g
16. čer 2017

@fonamor Zlato, je mi to mocmoc lito😢 Drž se,přeju hodně sil!!!😘

itworks
16. čer 2017

@fonamor mohli tě vyčistit uz včera a nemusela si trpět takovými bolestmi ☹ ne vždy se dá vyhnout revizi, když si vzpomenu na sebe, tak jsem v životě takovou bolest necítila.

luciebx
16. čer 2017

Ach jo holky. Máme tu takový smutek teď.

sticker
romik32
16. čer 2017

@luciebx my ale nemuzeme moc smutnit,je to strasny,ale bohuzel se to deje😢my sme ale prave priklady,ze to.muze dopadnout i dobre,teda doufam,ze to dopadne...a to je preci nadej pro ostatni😉ono to preboli a treba ten posledni mrazacek bude pro
@fonamor ten pravej...

luciebx
16. čer 2017

@romik32 přesně.
Jinak mi změnili TP na26.12

romik32
16. čer 2017

@luciebx a mela jsi? Mne se to menilo po kazdym utz..od 3 do 6.12..

luciebx
16. čer 2017

@romik32 mela sem 28.12

luciebx
16. čer 2017

holky co sex? my teda drzeli pust ale manzela uz to nebavi a verim ze ty 4 mesice bylo pro nej asi dost utrpeni.
Myslite ze ted uz je to ok? utrogestan sem brala vcera posledni dnes posledni estrofem a sem bez leku.

vvercatkoo
16. čer 2017

@luciebx ty ses neptala doktora? Ja už mám chuť, ale musím si ji ještě dlouho nechat zajít 🙂

luciebx
16. čer 2017

@vvercatkoo no psala sem do car email ohledne utz vcera s fotkou a ze teda vse vysazuji a td.. ale jeste nenapsala pak sem se ji chtela zeptat no..

gabcat
16. čer 2017

@luciebx Sex se má vynechat několik málo dní po transferu. Pokud nejsou žádné problémy (špinění, krvácení) a jsi dokonce po 12 tt, tak bych se vůbec nebála. My jsme čekali do konce 1. trimestru právě kvůli potratu jednoho mrňouse a pak už v pohodě.

luciebx
16. čer 2017

@gabcat dekuji.. ja vim ze rikaji do 12 tydne.. dnes sem dle velikosti plodu 12+3 tak si asi udelame hezky vecer

romik32
16. čer 2017

@luciebx ja jsem to po 1 tydnu zkousela,ale mam normal nejaky blok😵 doufam,ze to brzo prekonam,oralne to chlapovi asi nebude stacit vecne😂

romik32
16. čer 2017

Po 12 tydnu melo bejt

gabcat
16. čer 2017

@romik32 Taky jsem to tak měla 🙂 teď je to spíš naopak. A spíš muž má blok. Přece jen už to břicho, malá kope... Tak se bojí a já bych mohla denně několikrát 😇😀

fonamor
autor
16. čer 2017

Holky moje, tak už jsem doma z kliniky. Provedena nakonec revize dělohy, takže na pár měsíců je utrum, ale pak to zase rozjedeme, drahouškové🙂.. muck a díky, že jste na mě myslely🙂
Žádný truchlení ženy moje😀

luciebx
16. čer 2017

@fonamor zlaticko za 3 mesice nas tu zacnes zase napinat testikama uvidis.. sem rada ze si doma.. hezky odpocivej.
@romik32 no mas pravdu.. oralne to furt taky nejde.. ted sme dojeli dom a nejak mi neslo zaparkovat a muz mi to zacne doma vysvetlovat mu rikam neser vzdy normalne zaparkuju jen ted to nejak neslo.. a on furt o tom mlel a mlel.. a mu rikam viiiiissss cooo.. a to sem s tebou dnes chtela mit sex.. 😀 a on se zacal smat.. haha uz tomu ani on neveri

sticker
romik32
16. čer 2017

@luciebx a proto neridim,musela by sem muze zabit😂

romik32
16. čer 2017

@fonamor tak jsem rada,ze si okej a mas to za sebou😘ted to jeste boli,ale ono to prejde a budes se tesit na ten posledni uspesny pokus😘a pak budes mit dalnice jako krava 😉

romik32
16. čer 2017

@gabcat no tak ja doufam,ze to prekonam,furt si rikam,ne neboj,nebude tam do neho stouchat😂

Strana