Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@martik29 to je nádhera, moooc gratuluji a držím pěsti
Holky mám brát utrogestan do ukončeného 12 týdne podle CAR myslíte, že nějak zásadně vadí, když to vysadím 11+2 :-/ dochází mi a na gyndu nestihnu dojít v pondělí ani v úterý.
@martik29 to je nádhera! dvojčátka prostě, áááách joooo, kéž by jednou... 🙂
Holky tak ja sem dneskem prvni den bez prasku.. zadny estrofem zadny utros. proste nic. jen zobu listovku s D a citim se lepe.. boze ten pocit ze uz sem jakoby normalni haha
@luciebx naprosto chapu tvoji radost! To musi byt silena uleva! Mne doktor rikal, ze kdyz to vyjde, tak nechame jen utrogestan a prednison vysadim....
@mandlicka25 fuj prednisone mi ani nepripominej mi po nem bylo zle jak svina. ja to furt svadela na kdosicosi ale byl to on.. trvalo vic jak 2 tydny nez se z nej telo procistilo. utros mi nevadil az na to ze sem musela furt nosit vlozku. tak dneska fakt freeeeeee juchuu
@luciebx já mám pocit, že mi je špatně už ze všeho. Ještě teď to břicho, ještě mi je špatně po jídle hlavně večer. A taky už jdou na mě stresy z pondělní krve.
Tak dnes 7 den po ET a na TT bílo.. je ještě šance ?? Kdy jste měli ducha,když se zadařilo ? Měla jsem zavedenou blastocystu
@suzzikk vůbec jsem netestovala, šla jsem až 11tý den na krev. Budu držet palce.
Bry ranko holky.. dnes mame v UK den otcu tk sme stavali driv abycom udelali muzi snidani do postele.. dali darky muz se jede projet nakole s kamosem a pak mame I s tchanama spolecny obed a pak maly spi u znamych a my jedeme na concert... mame tu 30tky a ty mi teda nedelaji vuuubec dobre.. nevim v cem pujdu fkat mi vadi to slunko a to sem ho milovala..
Je mi trochu divné, že na screening jdu až 12+6 tedy konec 13 týdne skoro začátek 14. Všude čtu, že u dvojčat je vhodné jít dříve již 11 týden. Je tam vyšší riziko vývojových vad. V CAR mě tak objednali hned na začátku těhotenství s tím, ze nevědí zda se tam udrží jedno nebo dvě embrya tak snad ví co dělají.

@fonamor tak odpočívej a šetři se zlatí a pak začnem bojovat zase společně 😘