icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

raelyn
16. čer 2017

@fonamor tak odpočívej a šetři se zlatí a pak začnem bojovat zase společně 😘

martik29
16. čer 2017

Posílám foto dětí 😂

fonamor
autor
16. čer 2017

@martik29 Krásné fotky, to se člověk pak úplně jen tak kouká a kouká , jako by to bylo jeho🙂... zlati, máte už jména?

vvercatkoo
16. čer 2017

@martik29 to je nádhera, moooc gratuluji a držím pěsti

martik29
16. čer 2017

@fonamor jména máme 😉 i když pro holku jen jedno a pro kluka taky takže, pokud to budou dvě holky nebo dva kluci jsme ztraceni.

martik29
16. čer 2017

Holky mám brát utrogestan do ukončeného 12 týdne podle CAR myslíte, že nějak zásadně vadí, když to vysadím 11+2 :-/ dochází mi a na gyndu nestihnu dojít v pondělí ani v úterý.

catchulinecka
16. čer 2017

@martik29 to je nádhera! dvojčátka prostě, áááách joooo, kéž by jednou... 🙂

fonamor
autor
16. čer 2017

@martik29 tak si zkus třeba už pak pomalu snížit dávky po jednom, at ti to do 12 t vyjde když už, ale nevím..

catchulinecka
16. čer 2017

@fonamor hele kotě 🙂 jak říká
@raelyn rozjedeme to spolu zase jednou 🙂 já si dávám taky malou pauzičku, protože ty zklamání jsou prostě na nic.
POsílám hodně moc sil a prostě další, at je ten nej 🙂 a víš co????? dyt se říká, že po revizi bývá pohnojeno 🙂

romik32
16. čer 2017

@martik29 krasne dve miminka😍

luciebx
17. čer 2017

@martik29 mě taky docházel utros a Fonamor mi jo poslala zlaticko moje ❤já snížila dávku 1-0-1. Snižuj na minimum a uvidíš ze to bude dobrý.

luciebx
17. čer 2017

@martik29 jinak úžasný miminka.

luciebx
17. čer 2017

Holky tak ja sem dneskem prvni den bez prasku.. zadny estrofem zadny utros. proste nic. jen zobu listovku s D a citim se lepe.. boze ten pocit ze uz sem jakoby normalni haha

mandlicka25
17. čer 2017

@luciebx naprosto chapu tvoji radost! To musi byt silena uleva! Mne doktor rikal, ze kdyz to vyjde, tak nechame jen utrogestan a prednison vysadim....

luciebx
17. čer 2017

@mandlicka25 fuj prednisone mi ani nepripominej mi po nem bylo zle jak svina. ja to furt svadela na kdosicosi ale byl to on.. trvalo vic jak 2 tydny nez se z nej telo procistilo. utros mi nevadil az na to ze sem musela furt nosit vlozku. tak dneska fakt freeeeeee juchuu

hanyas
17. čer 2017

@martik29 uuuuzasne fotky! 🙂 moc moc gratuluju! a vidis to, ted uz bude vse jenom dobre 🙂

mandlicka25
17. čer 2017

@luciebx já mám pocit, že mi je špatně už ze všeho. Ještě teď to břicho, ještě mi je špatně po jídle hlavně večer. A taky už jdou na mě stresy z pondělní krve.

suzzikk
17. čer 2017

Tak dnes 7 den po ET a na TT bílo.. je ještě šance ?? Kdy jste měli ducha,když se zadařilo ? Měla jsem zavedenou blastocystu

galatea_a
17. čer 2017

@suzzikk - ještě je brzo, dej tomu čas, zkus za dva nebo tři dny 🙂

gabcat
17. čer 2017

@suzzikk Určitě je. Já měla prvního dušíka 8. den

suzzikk
17. čer 2017

@gabcat a taky blastocystu ? 🙂

gabcat
17. čer 2017

@suzzikk ano 🙂

suzzikk
17. čer 2017

@gabcat tak budu doufat že se ještě ukáže // 🙂

gabcat
17. čer 2017

@suzzikk držím palce 😉

majinka1981
17. čer 2017

@suzzikk vůbec jsem netestovala, šla jsem až 11tý den na krev. Budu držet palce.

luciebx
18. čer 2017

Bry ranko holky.. dnes mame v UK den otcu tk sme stavali driv abycom udelali muzi snidani do postele.. dali darky muz se jede projet nakole s kamosem a pak mame I s tchanama spolecny obed a pak maly spi u znamych a my jedeme na concert... mame tu 30tky a ty mi teda nedelaji vuuubec dobre.. nevim v cem pujdu fkat mi vadi to slunko a to sem ho milovala..

kvetnatko
18. čer 2017

@luciebx Dobre dopoledne.. I u nas je dnes Den otcu, tak jsem nechala za berusku a me udelat manzelovi -tatinkovi tricko 😊

luciebx
18. čer 2017

@kvetnatko juuuu roztomile

martik29
18. čer 2017

@hanyas děkuji jsem ráda, že jsme snad za nejhorším 🙂

martik29
18. čer 2017

Je mi trochu divné, že na screening jdu až 12+6 tedy konec 13 týdne skoro začátek 14. Všude čtu, že u dvojčat je vhodné jít dříve již 11 týden. Je tam vyšší riziko vývojových vad. V CAR mě tak objednali hned na začátku těhotenství s tím, ze nevědí zda se tam udrží jedno nebo dvě embrya tak snad ví co dělají.

Strana