icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fonamor
autor
18. čer 2017

@martik29 ahojky, a do CARU už tě nevezmou? Já bych asi pro klid duše taky šla raději v 11t, ikdyž ty jsi byla teď a jste v pořádku, tak asi dr ví, co dělají..

martik29
18. čer 2017

@fonamor jsem právě objednána do CARU objednali mě, už někdy v 6 týdnu. Jen mi to přijde dost pozdě. Na gynekologii chodím každých 14 dnů na ultrazvuk jen mi jde o ty vývojové vady a o tu krev. Jdu až 30.6 a to končím 13 týden zvláštní.

tehulka1167
18. čer 2017

@mandlicka25 ještě jsi netestovali?

kvetnatko
18. čer 2017

@martik29 Ja jdu na screening take v urtery 12+6 a krev mi brali 1.6.

luciebx
18. čer 2017

Já byla 12+2

romik32
18. čer 2017

@martik29 ja byla 12+2,kte mi brali v ten samy den..myslim,ze na konci 13 tydne je to porad v pohode😉

tehulka1167
18. čer 2017

Já byla taky ke konci 13 tt a krev brali ten den.

mandlicka25
18. čer 2017

@tehulka1167 vcera jsem byla na tom tak spatne, ze jsem ten test vytahla, ale vydrzela jsem to. Zitra bude jasno....

mandlicka25
19. čer 2017

Ahoj holky, tak dnes je den D. Od rana mi je spatne a v hlave mi behaji same silene myslenky. Citim se hrozne. Na devatou mam jit na krev, doufam, ze vysledky budou brzy nebo se zblaznim. Jak jsem byla spis pozitivni, tak ted se to obraci:(((

luciebx
19. čer 2017

@mandlicka25 Neee neboj. A ty sis test vůbec nedělala

mandlicka25
19. čer 2017

@luciebx ne vubec :(. Dnes rano jsem se probudila a bylo mi zle a nedokazu myslet na nic jineho. Silene me boli hlava a mam zase ten blbej pocit, ze to je bez sance. A rozvijim ty sve hloupe teorie. Bricho mam nafoukle vice mene stejne, snazim se hodne pit, vecer se to vzdy zhorsi. Ale mam cerne myslenky, ze kdyby to vyslo, ze se to bude treba vic zhorsovat atd... potom pri vazavadeni utrogestanu od vcerejsiho vecera, ze tam bylo tvrde misto, i kdyz to cipek nebyl, ale ... nevim, resim nesmysly, uh abych to vedela

hanyas
19. čer 2017

@mandlicka25 nejanci, vsak se ten bobecek v brisku lekne! 🙂 jeste porad na uklidnenou muzes pocurat testik 🙂

vvercatkoo
19. čer 2017

@mandlicka25 holka klobouk dolů, žes vydržela netestovat. Máš dobré nervy. Držím pěsti, ať krev vyjde pozitivně.

Mě dnes čeká druhý utz a nervy mám na pochodu. Už se nemůžu dočkat, ale zároveň se strašně bojím

hanyas
19. čer 2017

@vvercatkoo drzim palce, aby vse bylo O.K.! 🙂

vvercatkoo
19. čer 2017

@hanyas děkuji

fonamor
autor
19. čer 2017

@mandlicka25 Ahojky, jak už tady říká tradice, pondělky patří testům a těhulkám. Já pevně věřím, že bublinka už je dávno zavrtaná a hezky si lebedí v bříšku. Hodnota hcg bude krásná, držím všechno co mám🙏😘

mandlicka25
19. čer 2017

@fonamor jsi zlata, strasne moc dekuju! ❤️

mandlicka25
19. čer 2017

Tak odebrano, volat mam ve dve.

fonamor
autor
19. čer 2017
sticker
martik29
19. čer 2017

Jsem zvědavá s čím půjdu rodit 🙂)) už to fakt není sranda.

hanyas
19. čer 2017

@martik29 strasne ti to slusi! A ty saty! Uaaaa, nadhera! 😍

martik29
19. čer 2017

@hanyas děkuji jen bych si tak přála vypadat v 6-7 měsíci ne teď 😉

hanyas
19. čer 2017

@martik29 jooo, holka, dve deticky jsou dve deticky 🙂 v 6.-7.mesici budes potrebovat kolecko na vozeni pupiku 😀

lydiee
19. čer 2017

Ahoj děvčata, jdu si k vám pro radu. Zítra mám podstoupit KET a nevím, zda jsem nedostala kvasinkový zánět pochvy😢 Utrogestan zavádím teprve od čtvrtka a teď se mi stalo tohle😒 Myslíte, že si můžu koupit nějakou jednorázovou tabletku a na noc zavést s Utrogestanem? Já mám strach, ať se třeba zítra při transferu nedostane nějak infekce k embryjku😢!! Nebo to ničemu neuškodí?? Já si nejsem jistá, zda to jsou kvasinky, občas mám pocit takového pálení a kromě Utrogestanu odcházejí takové trošku cucky, jako jindy při mykoze...a pak se mi to zdá dobré. Nebo mám zavolat do CAR, co s tím?!? Poraďte mi, prosím, jestli máte nějaké zkušenosti... Děkuju!!

fonamor
autor
19. čer 2017

@lydiee ahojky, určitě bych si zavolala do CARU a popsala tvůj problém, určitě ti poradí... přeji hodně štěstí, tfuj tfuj🙂

fonamor
autor
19. čer 2017

@martik29 moc ti to sluší, mamčo

sticker
lydiee
19. čer 2017

A ještě bych se chtěla zeptat, jak dlouho jste ležely přímo v CAR po transferu? Budu prý jen 10 minut.....mně se to zdá tak strašně málo😲!!! V předchozím CAR se leželo hodinu a teď budu mít strach, abych prcka po 10 minutách ležení nevyklepala po cestě domů tramvají, vlakem a pak busem...

lydiee
19. čer 2017

@fonamor Děkuji!! Určitě velké štěstí na ten 7. pokus budu potřebovat!!! I tobě přeji, ať to štěstí k tobě přijde a zůstane až do konce...❤!!!

fonamor
autor
19. čer 2017

@lydiee někdo tady psal, že například v zahraničí se po transferech neleží vůbec, ženské jdou po transferu hned domů.To ležení v carech je český přežitek🙂

hanyas
19. čer 2017

@lydiee 7.pokus by mel byt ten posledni! 🙂 vyjde to, urcite! 🙂 mozna me taky zitra ceka transfer a pry vazne staci jen par minut, nez se vstreba ta tekutinka, ve ktere se embryo transferuje 😉

Strana