Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Já musela ležet dvě hodiny🙈
@vvercatkoo moc gratuluju😘
@vvercatkoo krásný! Ty fotečky z utz vidím ještě radši než pozitivní testíky 🙂
@vvercatkoo krásný. Gratulace
Holky díky moc, další kontrola 10.7. A to bude nějaká větší i se zadankou na geneticky screening
@vvercatkoo gratuluju 👏
Holky,mne dneska uhryznul svine krecek😂jak sem se lekla,ze mne nechtel ani pustit,az sem se z toho rozbrecela😨radsi sem to vydezinfikovala,ale krev mi nesla..ma skoro 2 roky a nejak mu zaclo hrabat,kam ho polozim,vsechno kouse..parchant,clovek sa o neho stara jak odite a on takhle😂
Holky já mam další kontrolu 12.7 teď čekám na výsledky krve dawnuv Edwardsův a patau syndromu. Snad bude vše v poho. A myslím ze mezi 6-10.8 bude další utz
@vvercatkoo to je krasny! Jen tak dal! ❤️
Ahoj holčičky, tak Vám konečně píšu, dnes už jsem byla opravdu na pěst, protože tolik myšlenek, co se mi honilo hlavou! Teď ani nevím, jak se jmenuju. Mám Car prakticky přes silnici, tak jsem si pro výsledky došla, ty nervy doma bych asi nedala a test je POZITIVNÍ!!!! Poprve za dva a půl roku snažení! Mám cca 1152 jednotek, tak doufám, že to není málo! Vůbec se v tom nevyznám... tak snad! Zítra jdu na kontrolu kvůli syndromu... děkuju za podporu, kéž by to štěstí vydrželo
@mandlicka25 Supeeer, moc gratuluju!!🙂 Hodnota je nádherná👍
@mandlicka25 Gratuluji 🙂 Teď už můžeš udělat testík ať víš jak krásné máš // 🙂
@fonamor Fakt? Já už to tady googlím :D, děkuju!!!
@suzzikk
Moc děkuju! Asi před rokem jsem si koupila takový ten drahy digitální test, že si ho někdy udělám, až se zadaří. Jinak jsme vždy měla klasické papírkové, tak ho zítra ráno vytáhnu :D.
@mandlicka25 Já to říkala! !!! Super 🙂
@mandlicka25 ten mám taky schovaný 😂 ale když máš tak krásnou hodnotu tak ho můžeš udělat i odpoledne už 🙂
@mandlicka25 no úžasná zprava. Gratulace veliká. Test můžeš klidně udělat už teď pac pozitivní bude

@fonamor ano, to já vím, i sestřička v tomto CAR mi říkala, že ona po přirozeném oplodnění také neležela....úplně to chápu...to je přece spontánní, přirozené otěhotnění, tam se to vše v tom těle ženy připravuje podle přírody, tak jak má-vajíčko, sliznice...bez podpory...ale toto je umělé oplodnění, kde je to s velkou poporou léků většinou, embryjko vzniká kdesi v miskách v laboratoři...a tak, jestli mi rozimíš, co tím chci říct....No, už zase začínám být psycho, možná to někdo taky zná🙄....Budu jim věřit, že 10 minut bude stačit🙂!!! Děkuji, Barunko🙂nejkrásnější jméno, mám vybrané pro dcerušku, pokud se zadaří❤