Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@mandlicka25 to je super zpráva! A hodnota hCg exkluzivní! 🙂 Gratuluji mamčo! 🙂
Holky, všem vám moc děkuji za rady🙂! Do CAR jsem volala a tam mi řekli, že mi poradí v lékárně, co můžu a nemůžu, že oni tomu rozumí. No, a v lékárně mi řekli, že žádné tyto přípravky by se neměly brát v prvním trimestru (před ET neví, nerozumí tomu) a že mi měl lékař něco doporučit po vyšetření a zvážit, zda je léčba nutná....Co k tomu říct😲?!?
@mandlicka25 super, tak už můžeš být trochu klidnější, hodnota hCG je pěkná 👍
@lydiee ja teda nevim ale pokud bych vedela ze mam zanet na transfer bych nesla.. a je divne ze te v car odkazali na nejakyho lekarnika kterej vi uplny prdlajs o tom co se dela pred tranferem a co ne.. do kteryho car chodis prosimte.. tos volala jen na recepci nebo si rovnou mluvila s doktorem
@hanyas
@itworks
@vvercatkoo
všem strašně moc děkuju! Jsem zvědavá, co mi řekne zítra doktor...
@luciebx Ráno jsem mluvila se sestrou a ta mi právě řekla, ať si něco koupím v lékárně a že tam mi poradí, že jsou přes léky odborníci. A v lékárně byli hodně naštvaní, že mám blbé dotazy. Sestra mi ještě řekla, ať si kdyžtak zavolám navečer, když si nebudu vědět rady, na jejich horkou linku, že tam bude nějaký dr....tak jsem to před chvilkou zkusila, vzala to úplně úžasná, vstřícná a milá paní doktorka🙂všechno v klidu vysvětlila, upokojila, povzbudila...prý ty mykozy jsou časté po zavádění Utrogestaniu a především teď v těch horkách, kdy se ty potvory tak rády množí😠 klidně mám večer zavést léčivou tabletku a dávku Utrogestanu sníst...je to hlavně pro můj klid. Jinak prý kvasinky úspěšnému transferu vůbec nevadí, do dělohy k embryjku se nedostanou🙂 prý tam měli tolik žen, kdy z nich hrudky kvas. výtoku /promiňte za popis😎) jen padaly a úspěšně otěhotněly😉 Prý ať zavedu radši dnes večer, než se s tím potýkat po ET nebo v těhotenství. Tak večer zavedu🙂 Děkuji tobě i tady všem děvčatům za příspěvky a moc držím všem pěsti, ať naše snažení skončí s naším největším štěstím v náručí❤!!!!
Gratuluji❤ Myslím, že jsme se spolu "potkaly" minulý rok v září na této diskusi🙂 Přeji ti, ať se děťátku u tebe líbí❤!!!
PS: to mělo být pro MANDLIČKU25😍...jsem se uklikla😎
Holky, poradíte mi? Před dvěma dny jsem zase začala užívat utrogestan před KET a je mi z něho blbě, buší mi srdce o sto šest, motá se mi hlava, ale nejhorší je, že jsem nonstop unavená, ale tak, že když si nejdu hned lehnout, tak je mi na omdlení a lehnout si kdykoli to na mě přijde bohužel nejde, to bych nemohla vyjít z domu, někde jsem četla, že se utroš může i zavádět a že pak ho holky snášely lépe, fakt se může zavádět? To jako normálně jak bych si dávala tampón? Vůbec s tím nemám zkušenosti 😯
@mandlicka25 gratuluju moc👏tak at to vse dobre postupuju😉
@sivias muzes zavadet klidne hned 🙂 normalne ho tam soupnes, nejdal co dosahnes. Je to stejne jako treba vaginalni tablety pri mykoze, jestli znas 😉 jen pocitej s tim, ze je dobre vzit si intimku, protoze zbytky utrose pujdou ven. Taky mi polykani delalo strasne zle. Zavadeni je OK 😉
Holky já jsem šla na ET s mykozou a dopadlo to ☹ taky jsem měla strach, ale prý to nevadí.
@sivias šťastná to žena 🙂 já třeba bojuju s mykózami několikrát během roku, takže v zavádění jsem zběhlá 😀 Jojo, normálně se to rozpustí, vstřebá a zbytek "vyteče". Jen je dobrý po zavedení chvíli ležet, ať to má čas rozpustit se (já si ho zavedu na noc, takže pohoda a ráno třeba hned po probuzení a klidně půl hodiny ležím) 😉

@mandlicka25 supeeer, mooooc gratuluji a přeji hodně štěstí