icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

vvercatkoo
19. čer 2017

@mandlicka25 supeeer, mooooc gratuluji a přeji hodně štěstí

hanyas
19. čer 2017

@mandlicka25 to je super zpráva! A hodnota hCg exkluzivní! 🙂 Gratuluji mamčo! 🙂

lydiee
19. čer 2017

Holky, všem vám moc děkuji za rady🙂! Do CAR jsem volala a tam mi řekli, že mi poradí v lékárně, co můžu a nemůžu, že oni tomu rozumí. No, a v lékárně mi řekli, že žádné tyto přípravky by se neměly brát v prvním trimestru (před ET neví, nerozumí tomu) a že mi měl lékař něco doporučit po vyšetření a zvážit, zda je léčba nutná....Co k tomu říct😲?!?

itworks
19. čer 2017

@mandlicka25 super, tak už můžeš být trochu klidnější, hodnota hCG je pěkná 👍

luciebx
19. čer 2017

@lydiee ja teda nevim ale pokud bych vedela ze mam zanet na transfer bych nesla.. a je divne ze te v car odkazali na nejakyho lekarnika kterej vi uplny prdlajs o tom co se dela pred tranferem a co ne.. do kteryho car chodis prosimte.. tos volala jen na recepci nebo si rovnou mluvila s doktorem

mandlicka25
19. čer 2017

@hanyas
@itworks
@vvercatkoo
všem strašně moc děkuju! Jsem zvědavá, co mi řekne zítra doktor...

lydiee
19. čer 2017

@luciebx Ráno jsem mluvila se sestrou a ta mi právě řekla, ať si něco koupím v lékárně a že tam mi poradí, že jsou přes léky odborníci. A v lékárně byli hodně naštvaní, že mám blbé dotazy. Sestra mi ještě řekla, ať si kdyžtak zavolám navečer, když si nebudu vědět rady, na jejich horkou linku, že tam bude nějaký dr....tak jsem to před chvilkou zkusila, vzala to úplně úžasná, vstřícná a milá paní doktorka🙂všechno v klidu vysvětlila, upokojila, povzbudila...prý ty mykozy jsou časté po zavádění Utrogestaniu a především teď v těch horkách, kdy se ty potvory tak rády množí😠 klidně mám večer zavést léčivou tabletku a dávku Utrogestanu sníst...je to hlavně pro můj klid. Jinak prý kvasinky úspěšnému transferu vůbec nevadí, do dělohy k embryjku se nedostanou🙂 prý tam měli tolik žen, kdy z nich hrudky kvas. výtoku /promiňte za popis😎) jen padaly a úspěšně otěhotněly😉 Prý ať zavedu radši dnes večer, než se s tím potýkat po ET nebo v těhotenství. Tak večer zavedu🙂 Děkuji tobě i tady všem děvčatům za příspěvky a moc držím všem pěsti, ať naše snažení skončí s naším největším štěstím v náručí❤!!!!

lydiee
19. čer 2017

Gratuluji❤ Myslím, že jsme se spolu "potkaly" minulý rok v září na této diskusi🙂 Přeji ti, ať se děťátku u tebe líbí❤!!!

lydiee
19. čer 2017

PS: to mělo být pro MANDLIČKU25😍...jsem se uklikla😎

luciebx
19. čer 2017

@lydiee tak to je dobře ze ti to dr vysvětlila

sivias
19. čer 2017

Holky, poradíte mi? Před dvěma dny jsem zase začala užívat utrogestan před KET a je mi z něho blbě, buší mi srdce o sto šest, motá se mi hlava, ale nejhorší je, že jsem nonstop unavená, ale tak, že když si nejdu hned lehnout, tak je mi na omdlení a lehnout si kdykoli to na mě přijde bohužel nejde, to bych nemohla vyjít z domu, někde jsem četla, že se utroš může i zavádět a že pak ho holky snášely lépe, fakt se může zavádět? To jako normálně jak bych si dávala tampón? Vůbec s tím nemám zkušenosti 😯

galatea_a
19. čer 2017

@sivias Po transferu už se jenom zavádí, takže to motání hlavy zmizí. Ale unavená asi budeš dál, to je normální ...

gabcat
19. čer 2017

@sivias Mně bylo po zavádění určitě lépe. Ja jsem i po transferu kvůli špinění a tak pořád polykala a nebylo to dobrý no. Po zavádění většina doprovodných nepříjemností ustoupila... než teda začaly ty těhotenské no 🙂

romik32
19. čer 2017

@mandlicka25 gratuluju moc👏tak at to vse dobre postupuju😉

hanyas
19. čer 2017

@sivias muzes zavadet klidne hned 🙂 normalne ho tam soupnes, nejdal co dosahnes. Je to stejne jako treba vaginalni tablety pri mykoze, jestli znas 😉 jen pocitej s tim, ze je dobre vzit si intimku, protoze zbytky utrose pujdou ven. Taky mi polykani delalo strasne zle. Zavadeni je OK 😉

sivias
19. čer 2017

@galatea_a Tohle bude už můj čtvrtý transfer a nikdy jsem nezaváděla, ani po transferu 😮

galatea_a
19. čer 2017

@sivias Fakt? Tak to asi záleží na CARu. Nám říkali, že po transferu vždycky zavádět a jenom v nouzi nejvyšší (když třeba hodně špiníš), tak polykat.

sivias
19. čer 2017

@gabcat Už abych taky měla ty těhotenské, člověk aspoň ví, že už má v bříšku prďolku, tak je to hned lepší pocit než jenom ten s nejistotou jestli se to podaří nebo ne ☺ Moc Ti gratuluju 😘😘😘

sivias
19. čer 2017

@hanyas Právě, že kromě tamponů s ničím jiným zkušenost nemám ☺ Tak večerní dávku už zavedu, doufám, že to pomůže k tomu, abych mohla normálně fungovat 😊 A ono se to tam jako rozpustí?

sivias
19. čer 2017

@galatea_a Tak asi vážně záleží na CARu ☺Moc děkuju za rady 😘

galatea_a
19. čer 2017

@sivias Držím palce, ať všechno dobře dopadne! 🙂

gabcat
19. čer 2017

@sivias Je to už o něčem jiném pak, to je pravda 🙂 děkuju a držím palce 🙂

martik29
19. čer 2017

Holky já jsem šla na ET s mykozou a dopadlo to ☹ taky jsem měla strach, ale prý to nevadí.

sivias
19. čer 2017

@galatea_a
@gabcat Děkuji holky, dám pak vědět ☺

hanyas
19. čer 2017

@sivias šťastná to žena 🙂 já třeba bojuju s mykózami několikrát během roku, takže v zavádění jsem zběhlá 😀 Jojo, normálně se to rozpustí, vstřebá a zbytek "vyteče". Jen je dobrý po zavedení chvíli ležet, ať to má čas rozpustit se (já si ho zavedu na noc, takže pohoda a ráno třeba hned po probuzení a klidně půl hodiny ležím) 😉

galatea_a
19. čer 2017

@martik29 Jako že to dopadlo špatně?

sivias
19. čer 2017

@hanyas Já si zase užila svoje se zánětama, musím zaklepat, že teď mám už delší dobu klid ☺ Pořád něco, no nemají chlapi ten život jednodušší 😄 Bereš dvakrát denně jo? Já teď mám 2-2-2 😨

luciebx
19. čer 2017

@sivias já teda jen zaváděla. Hodně holkam bývá hůř při spolknuti. Tampon asi ne jen vlozku. Jinak únava Atd jen tak nezmizí. Držím palce

luciebx
19. čer 2017

@galatea_a u martik29 to dopadlo navybornou

galatea_a
19. čer 2017

@luciebx Aha, díky. Mě zmátnul ten obrácený smajlík 🙂

Strana