Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@mandlicka25 ještě jsi netestovali?
Já byla 12+2
Já byla taky ke konci 13 tt a krev brali ten den.
@tehulka1167 vcera jsem byla na tom tak spatne, ze jsem ten test vytahla, ale vydrzela jsem to. Zitra bude jasno....
Ahoj holky, tak dnes je den D. Od rana mi je spatne a v hlave mi behaji same silene myslenky. Citim se hrozne. Na devatou mam jit na krev, doufam, ze vysledky budou brzy nebo se zblaznim. Jak jsem byla spis pozitivni, tak ted se to obraci:(((
@mandlicka25 Neee neboj. A ty sis test vůbec nedělala
@luciebx ne vubec :(. Dnes rano jsem se probudila a bylo mi zle a nedokazu myslet na nic jineho. Silene me boli hlava a mam zase ten blbej pocit, ze to je bez sance. A rozvijim ty sve hloupe teorie. Bricho mam nafoukle vice mene stejne, snazim se hodne pit, vecer se to vzdy zhorsi. Ale mam cerne myslenky, ze kdyby to vyslo, ze se to bude treba vic zhorsovat atd... potom pri vazavadeni utrogestanu od vcerejsiho vecera, ze tam bylo tvrde misto, i kdyz to cipek nebyl, ale ... nevim, resim nesmysly, uh abych to vedela
@mandlicka25 nejanci, vsak se ten bobecek v brisku lekne! 🙂 jeste porad na uklidnenou muzes pocurat testik 🙂
@mandlicka25 holka klobouk dolů, žes vydržela netestovat. Máš dobré nervy. Držím pěsti, ať krev vyjde pozitivně.
Mě dnes čeká druhý utz a nervy mám na pochodu. Už se nemůžu dočkat, ale zároveň se strašně bojím
@vvercatkoo drzim palce, aby vse bylo O.K.! 🙂
@hanyas děkuji
@mandlicka25 Ahojky, jak už tady říká tradice, pondělky patří testům a těhulkám. Já pevně věřím, že bublinka už je dávno zavrtaná a hezky si lebedí v bříšku. Hodnota hcg bude krásná, držím všechno co mám🙏😘
@fonamor jsi zlata, strasne moc dekuju! ❤️
Tak odebrano, volat mam ve dve.

Ahoj děvčata, jdu si k vám pro radu. Zítra mám podstoupit KET a nevím, zda jsem nedostala kvasinkový zánět pochvy😢 Utrogestan zavádím teprve od čtvrtka a teď se mi stalo tohle😒 Myslíte, že si můžu koupit nějakou jednorázovou tabletku a na noc zavést s Utrogestanem? Já mám strach, ať se třeba zítra při transferu nedostane nějak infekce k embryjku😢!! Nebo to ničemu neuškodí?? Já si nejsem jistá, zda to jsou kvasinky, občas mám pocit takového pálení a kromě Utrogestanu odcházejí takové trošku cucky, jako jindy při mykoze...a pak se mi to zdá dobré. Nebo mám zavolat do CAR, co s tím?!? Poraďte mi, prosím, jestli máte nějaké zkušenosti... Děkuju!!
A ještě bych se chtěla zeptat, jak dlouho jste ležely přímo v CAR po transferu? Budu prý jen 10 minut.....mně se to zdá tak strašně málo😲!!! V předchozím CAR se leželo hodinu a teď budu mít strach, abych prcka po 10 minutách ležení nevyklepala po cestě domů tramvají, vlakem a pak busem...

@martik29 ahojky, a do CARU už tě nevezmou? Já bych asi pro klid duše taky šla raději v 11t, ikdyž ty jsi byla teď a jste v pořádku, tak asi dr ví, co dělají..