Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@romik32 jenze ja jsem teprve v patem tydnu :(
@mandlicka25 ja vim,ale treba ten prednison by nic nezmenil...tak zavolej doktoru a rekni mu,ze se bojis,on ti vysvetli,jak to je...pochybuju,ze by ti rekl vysadit,kdyz by bylo nejaky riziko😘
@klokanka73 ty jo už i pohlaví ti řekli jo. Mě se ani nesnažil a kouknout a říct. Super. Gratulace
@luciebx On se zeptal že jde hezky vidět, tak jestli to chci vědět. A Lošan je kapacita, je vyhlášeny že se nemýlí. Tak pak jdu až na utz ve 21.týdnu, doufám že jí už pindik nenaroste.
@klokanka73 juuu to je super. Já jdu adi 19 tt pac pak sem 3 týdny u našich v ČR. Taky si to nechám říct. Syn byl překvapeni
@vvercatkoo Tak to jsi určitě udělala dobře, taková dávka utroše je pro mě nepředstavitelná 😉
Kočky, ještě se vracím k zavádění toho utroše 😁 Přijde mi, že toho strašně moc vyteklo ven... Není možné, že to pak bude mít menší účinky, když to tělo nevstřebá celé? Jsem z toho celkem nervózní, ve čtvrtek jdu na KET, tak nechci nic podcenit 🙈
@sivias ono si to vezme to potřebné a zbytek vytece, proto je dobré nosit intimky. Ja treba zavadim az když jdu spat, ať už nevstavam (většinou ze mě nic nevytece) a rano, jak se vzbudim a pak aspon ještě 10-15minut ležím. Ať to hned ze mě nevytece
@vvercatkoo
@hanyas
@luciebx Holky, jste zlatíčka, moc děkuju za rady, uklidnily jste mě 😙😙😙
@kvetnatko to je bozi! Gratuluju!
Holky, mam na vas prosbu takovou otazku. Na zacatku tehu je porad rozdil, jestli miminko vzniklo prirozene nebo pri ivf? Mame nejakou nevyhodu, ze mimisek neni tak dobre "zabydlenej" nebo tak neco? Tahla jsem se do Prahy na pohovor, protoze se budeme na podzim stehovat... pravdepodobne tam ani nenastoupim, pokud pujde vse dobre, ale nechtela jsem to zahodit protoze je to moje vysnena prace. Naprosto silena uhrkana cesta a mam trochu vycitky... pak si zas rikam, ze holky treba cvici a ani nevedi, ze jsou tehotny... sedla jsem si do UGA a prdolku si udobruju freshem 🙂... a za chvili jdu na to.
A jeste jedna vec zkoumala jsem oznaceni vse tydnu mesicu atd... je to docela sila :D. Kdyz je nekdo treba 7tt plus dva, tak uz je to brano automaticky jako sedmy nebo osmy? Prijde mi, ze je to odlisne vysvetlovano. Dekuju!
@mandlicka25 ja rozhodne neberu zadnej rozdil mezi prirozenym tehu nebo ivf ivf je vic hlidane a mas hormony na podporu. Jinak se muzes chovat uplne stejne. Ja se nijak neomezuji a to moje prvni tehu bylo normalni.
jinak ano 7tt plus 2 dny je brano jako 8 tyden tehotenstvi

@kvetnatko taky máme 6 Cm určitě dobrý