Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
dobrry rano holky...
dnes zaciname 4 mesic.. masakr jak to leti.. sem se rozhodla nejit dnes do prace vcera mi bylo navecer a celou noc dost divne.. nevim co to bylo. furt me trapi ze malo piju a nic mi nechutna.. dopoledne joo ale odpoledne to piti vazne.. proste nic nejde a nic nechutna.. tak asi sem trosku dehydratovana. co pijete vy zensky?
@luciebx ahojky, tak mě netrápí zatím nic. Už ani prsa tak nebolí, jak bolely. Ja piju jen vodu z kohoutku, máme studniční. Někdy přidám citron nebo limetku a matu a meduňku. Jinak jsem dělala domaci sirupy, ale ty moc nepiji. Nejradši mám čistou vodu
@luciebx pripadvam se do tymu voda, i kdyz uz mi leze krkem! A obcas vecer birel, na ten se fakt tesim :D.
😀
@itworks super, ja byla loni v srpnu a ty ranni prochazky byli nejlepší, nikde nikdo🙂 doporučuji si zajít do muzea na pravého Františka
Holky váhám zda jet máme pozváni do Rakouska v červenci do krásného welness hotelu, ale cesta je tam 8 hodin :-/ sice pohodlným autem, ale všichni z rodiny mi to rozmlouvají. V tom termínu budu 17tt takže teoreticky by se nic stát nemělo.
Ahoj,všechny vás moc po delší době zdravim.Koukam,že přibylo spoustu tehulek,takže velká gratulace.Abych připomněla,loni jsem byla na ivf,z e.t. mimodelozni těhotenství,dále 6 neuspesnych c.t. se zdravimi embrijky a až před 14 dny laparoskopie kde zjistili Endometriozu a imunologicke vyšetření,kde zjistili spatnou reeakci bilych krvinek,stále si lámu hlavu,proc tyhle vyšetření neudělali zrovna a musela jsem podstoupit 7 neúspěšných transferů.Co vy na to?
@martik29 A chceš tam hodně? Taky záleží, jestli ti doktor řekl nějaká omezení, kdyžtak to s ním prober, pro jistotu. Ono nejde jen o tu cestu, ale jak by se potom řešilo, kdybys v tom Rakousku měla nějaké problémy.
@katkadam Máš toho za sebou hodně, tak snad už se zadaří, držím palce! 🙂 A to mimoděložní těhotenství bylo z ET? To jsem myslela, že není možný.
@katkadam ja jsem taky Sanusova a na vsechna vysetreni bylo spoustu casu a ja jsem si je musela "vynutit" az po druhem ivf....
@galatea_a ono pry nez se zakousne, tak jeste chvilku "putuje". Asi taky zalezi, jak stary embryjko je, protoze kdyz to vezmu selskym rozumem, a kdyz se embryo uhnizduje 6.-7. den vyvoje, tak blastocysta se zavrta rychleji, oproti treba třídennímu embryjku, ktery se tam "vali" a deli jeste par dni 🙂
Zlatíčka 😘, zase potřebuju poradit 😊 Jsem první den po KET a začaly se mi objevovat příznaky zánětu močových cest, zatím nic hrozného, piju a piju, abych to všechno vyčůrala, ale stalo se mi to i u předchozích transferů, což mi přijde už fakt divné... vždycky jsem to podchytila v čas a během jednoho dne příznaky zmizely, ale začínám uvažovat jestli to nemůže být příčinou toho, že se embryjka neuchytí... Nemáte některá podobný problém nebo zkušenost?
@martik29 udelala bych si tu cestu hezkou s vice zastavkami a pro klid bych si koupila bezpecnostni pas, 17tt bude ok :*
@galatea_a třídenní embrio se uhnizduje cca 5dní a pětidenní 2-3dny, tak proto se může stát to mimodelozni
@katkadam @hanyas @vvercatkoo Děkuju za informace, holky! 🙂

@lydiee Tobe taky😍porad se bojim,neumim si predstavit o nej prijit....