icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

luciebx
24. čer 2017

@martik29 ja bych se o te ceste poradila s dr. pokud nemas komplikace a nic. ja bych jela. udelala bych si pojisteni tehulky do zahranici. 17 tt uz je skoro pulka tam by to mohlo byt fajn.
Ja v 20 tt letim do cr a 3 tydny na to zpet do uk. s nikym to sice probirat nebudu zda muzu nebo ne.. ale je rozdil sedet 8 hodin v aute nebo 2 hodky v letadle

luciebx
24. čer 2017

@katkadam tak to je masakr jak ti udelaji x transferu a pak az udelaji dalsi vysetreni. to je mazec.. ja sla hned po nevydarenem ET na dalsi vysetreni sice sama bez doporuceni ale chtela sem novy hormonalni profil a tak. nastesti ket vysel. drzim co mam at se zadari

luciebx
24. čer 2017

@sivias hele zkusila bych nejaky caje nebo brusinky a tak.. ja si myslim ze by to moc vliv na uspesnost transferu mit nemela ale co ja vim jen hadam nejsem doctor. ale dokonce tu jedna mela zanet v pipce a dr ji ujistila ze behem tranferu se ta bakterie tak hluboko dostat nemuze. tak asi tak

luciebx
24. čer 2017

Ja teda taky cumim ze po transferu kdyz vi kam to davaji muze byt mimo delozni. prave u toho sem si byla jista ze byt nemuze.. ale as je to fakt kdyz si tam jeste putuje.. no ooo svete div se. zase sem o neco chytrejsi

mandlicka25
24. čer 2017

@luciebx mne jak zavadeli dve a zatim bylo videt jedno, jsem dostala kazani, ze kdybych mela bolesti na leve nebo prave strane, ze mam hned dorazit, ze by druhe mohlo byt mimodelozni. Tak doufam, ze uz je dlouho a bud druhe neni a nebo je s tim prvnim v deloze. Od utery za tyden to bude prekvapko a taky pekne nervy. Bojim se toho, aby vse bylo v poradku. Strasne bych si prala, aby bylo videt srdicko budu 6 plus 5

sivias
24. čer 2017

@luciebx Díky za uklidnění 😘 Jedu do lékárny, tam mi snad i poradí ☺

vvercatkoo
24. čer 2017

@sivias mě když to chytlo, tak jsem od rana jedla jen brusinky a hodně pila urologicky čaj (chytlo mě to v praci) a musim říct, že fakt to pomohlo. Večer už nic a ani k lekari jsem nemusela. Kam se na to hrabou leky z lekarny

catchulinecka
24. čer 2017

@galatea_a já taky po prvním ET mimoděložní těhotenství, já jsem zase četla, že právě u ivf je ta šance mnohem větší, bohužel teda.

catchulinecka
24. čer 2017

a holky jinak zdravím všechny nové i staré 🙂 já hlásím také nějaké novinky. Byli jsme po těch pěti neúspěšných ketech na konzultaci u doktorky. Zbývají 4 mrazáčci a doktorka vymyslela zajímavou věc. Tak se chci zeptat, zda to někdo znáte, či jste to podstoupili.
Prostě navrhla, že se necháme 2 zamražená embrya poslat do Prahy na vyšetření nějaká genetická, aby se vyloučilo, zda nejsou nějaká špatná a proto se mi nevedou ty transfery. Samozřejmě je to trošku rizikové v tom, že se musí rozmrazit a zase zmrazit nebo tak něco, takže proto tam nebude posílat všechny, kdyby náhodou, at máme ještě dvě. Stojí to 30 tisíc a v úterý jdem na nějakou schůzku k nějakému odborníkovi na tohle a on nám snad dá doporučení, aby to uhradila pojišťovna.
Tak jako já už nemám co ztratit, už jsme i přemýšleli s manželem nad celým ivf znovu, protože stále ta zklamání...Tak uvidíme, třeba jsou fakt geneticky špatná a já se zbytečně trápím neúspěšnýma pokusama....

lydiee
24. čer 2017

@luciebx to jsem byla já, s tou kvasinkovou infekcí...ta bývá poměrně běžná, ale infekce močových cest je daleko závažnější, myslím, že by to SILVIAS měla probrat s lékařem

hanyas
24. čer 2017

@catchulinecka to bude PGS asi. Kolikadenni embryjka vam mrazili?

handous1
24. čer 2017

@mandlicka25
kdy si měla transfer ? Ja jdu příští tyden také na ultrazvuk a už by melo být 💗 taky se dost bojím aby bylo jen doufam že jedno.😊

mandlicka25
24. čer 2017

@handous1 ja byla et 5. Cervna a na ultrazvuku jsem byla hned den po testu, takze 15. den. Krev jsem mela 1152j, coz jsem se docetla, ze je hodne, ze to odpovida i dvojcatum, ale doktror rekl, ze to odpovida jednomu. Nevyznam se v tom 🙂. Ty? Kdy jsi byla a jakou si mela krev?

catchulinecka
24. čer 2017

@hanyas aha aha, nooo, normálně 5ti denní blasty. na tom záleží nějak?

katkadam
24. čer 2017

@mandlicka25 A jaká vyšetření ti udelali a kde byl problém?

mandlicka25
25. čer 2017

@katkadam genetika, imunologie, podrobne vysetreni stitne zlazy, uz ani nevim, co vsechno. Problem se nenasel. Mela jsem problem po vysazeni antikoncepce s ovulaci a i pres leky, kdy ovulace na ultrazvuku byla ok, jsem neotehotnela... doktor mi rekl, ze problem nemusi byt nikde, ze to jde o poprve, nekdy to tak proste je. Ze druhe mimi pujde snadno, hlavne ta psychika si myslim, ze musi byt lepsi, kdyz mas jednoho prdolku doma. Ja mela nejvetsi strach v zivote, ze nebudu mit mimi... :(

mandlicka25
25. čer 2017

@catchulinecka
Pokud by to slo jeste na pojistovnu, tak do toho jdu urcite. Jedna znama zname resila neco podobneho s rozdilem, ze vzdy otehotnela, ale mimi nikdy nezustalo. Po dalsich vysetrenich se zjistilo, ze problem je v muzove spermatu.

hanyas
25. čer 2017

@catchulinecka asi ano. Vysetruji se totiz prave blastocysty 😉

handous1
25. čer 2017

@mandlicka25
ja byla na transferu 28.05. a krev 15 den jsem mela hcg 3069 to tvoje hcg vypadá na jedno mimi. 😉

luciebx
25. čer 2017

holky jak to mate se sexem? uz nektera mela? my zkusili dnes rano ale v hlave mi furt srotovalo zda ano nebo ne. Pak me pichlo v podbrisku a skoncili sme hahha.. chudak muz. no ale pro zacatek dobry. ted jdeme s malyym na oslavu a ja si pochodim po obchodech. snad sezenu neco na sebe pac mi sou kalhoty maly

mandlicka25
25. čer 2017

@luciebx ja jsem se doktora vubec neptala, ale on je takovy, ze by mi rekl, ze muzem. Ale ja se znam a stejne bych do toho nesla, protoze bych se bala. Ale po 12tt by to nemelo vadit vubec, jde spis o psychiku. Priste se asi zeptam, je to dost dlouha doba :(.

luciebx
25. čer 2017

@mandlicka25 mas pravdu je to o psychice. Ale nemůžu muže už trápit 🤣

vvercatkoo
25. čer 2017

@mandlicka25 ja se ptala teď na kontrole na bazen a sex. A jasně mi řekla, že ten prvni trimestr je nejhorší. Že zakázat mi to nemůže, ale je to na mě. Takže my si s chlapem řekli, že to klidně vydržíme. O dítě jsme se tak dlouho snažili, že bychom si to neodpustili, kdyby se něco stalo

mandlicka25
25. čer 2017

@vvercatkoo my to mame uplne stejne, ja to vydrzim a s muzema to jde i jinak 🙂. Nazory jsou ruzny, treba na pokynech po et, jsem mela napsano bez sexu min az do testu a na jinych jsem cetla 2-3 dny... pak jsem cetla nazory doktora, ze kdo neni po ivf, taky neresi nejaky tydny a sex normalne provozuje... my do toho, ale nepujdem

luciebx
25. čer 2017

@mandlicka25 takže já bych měla byt v poho viď.

mandlicka25
25. čer 2017

@luciebx urco :*

martik29
25. čer 2017

Holky děkuji za odpovědi nestihla jsem dřív k PC. Už žádné omezení nemám hematom se vstřebal a vypadá to, že i neschopenku mi ukončí 😉 ale to se uvidí dvojčata jsou riziková i tak. Cítím se fajn takže nakonec pojedu budeme dělat zastávky a pojedeme velmi komfortním autem, kde budu mít dost místa.

martik29
25. čer 2017

@luciebx my jsme to zkusili včera 😉 ale měla jsem strach z krvácení navíc ještě dobírám utrogestan, ale myslím, že v týdnu už to bude zase ve starých kolejích 😉 přeci jen čeká 3 měsíce.

tehulka1167
25. čer 2017

@handous1 a ty čekáš dvojčátka?

galatea_a
26. čer 2017

Holky já jsem úplně v háji. Začala jsem krvácet, normálně jasná hustá krev. Krev byla i před 14 dny, ale rychle to přešlo. Tehdy mi doktorka řekla, že je to hematom, a potom už žádná krev nebyla ani špinění. Až dnes ráno. Hrozně se bojím. Jsem 7+4. Jo a to se mi ještě dneska v noci zdálo, že mi nějaká holka ukazovala těhotenský test, že je negativní. Tak jsem jí říkala, že už ale těhotná jsem a uvědomila jsem si, že se asi děje něco špatnýho. No na zítra jsem objednaná na ultrazvuk, tak dnes na žádnou pohotovost nepojedu, jenom bych asi potřebovala povzbuzení, že ještě není všechno ztracený, že to může být ještě ten hematom. Co myslíte?

Strana