icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
26. čer 2017

@galatea_a jasne, ze to muze byt hematom! Ja bych teda asi na pohotovost zajela, at vis, na cem jsi. Treba je to jen praskla nejaka cevka nebo ten hematom a budes zbytecne ve stresu o den dyl... drzim pesti!

mandlicka25
26. čer 2017

@galatea_a drz se, urcite to byt muze. Ale ja bych necekala do zitra a zavolala si k doktorovi, urcite te vezme a ty budes klidnejsi. Drzim palce!

martik29
26. čer 2017

@galatea_a určitě hematom, mě odkrvácel na dvakrát 🙂 jednou to byla opravdu zabijačka jinak to neumím napsat potoky krve všude. Trvalo to 3 týdny špinění potom krvácení a potom to prostě najednou odteklo.

katkadam
26. čer 2017

@catchulinecka mě na genetiku posilali všech 6,co pak mrazili,doktor měl dokonce obavy,že je pri tom poskodili,kdyz se ani jedno nechytlo,pokud uz jsou jednou zamrazene,asi bych to nechtela,pokud platis sama,vyhozene peníze,máš laparoskopii a imunologicke testy?Užívala jsi už Prednison ve velkém?

vvercatkoo
26. čer 2017

@galatea_a byt tebou volam hned do caru nebo jedu. Nic neni ztracené, ale nic bys neměla podcenit. Držím pěsti

handous1
26. čer 2017

@tehulka1167
ještě nevím teprve půjdu tento týden na ultrazvuk.

tehulka1167
26. čer 2017

@galatea_a to bych teda jela hned.

luciebx
26. čer 2017

Taky bych určitě jela. Už pro klid duše

kvetnatko
26. čer 2017

@luciebx Neboj se.. My normalne sexujeme celou dobu a vse je v poradku 😉

kvetnatko
26. čer 2017

@galatea_a Vubec bych na nic necekala a jela k dr

luciebx
26. čer 2017

@kvetnatko no mě už to taky chybělo ale hlava srotovala však víš jak

galatea_a
26. čer 2017

@hanyas @mandlicka25 @martik29 @vvercatkoo @tehulka1167 @luciebx @kvetnatko Děkuju za podporu, holky. Nakonec jsem na tu pohotovost jela. Doktorka našla velký hematom (minule byl ještě malý, nevím, čím se mohl tak zvětšit). Řekla, že kromě klidového režimu s tím nejde nic dělat, že ani ascorutin na to nepomůže. Ale objevila srdíčko, to jsem byla ráda. Já jsem ho sice na tom monitoru moc neviděla, ale doktorka říkala, že tam je, akorát malý. No uvidím ještě, co mi zítra řeknou na tý normální kontrole.

luciebx
26. čer 2017

@galatea_a nohy nahoru a odpocivej. A Gratulace k srdíčko

mandlicka25
26. čer 2017

@galatea_a jupi! Hlavne budes klidnejsi :*.

vvercatkoo
26. čer 2017

@galatea_a super, hlavně klid, držím pěsti

tehulka1167
26. čer 2017

@handous1 hele Já mela 15 den po Ket Hcg 3602 a čekala jsem jedno mimco. Známa čekala dvojčata a mela 250 hcg. Takže na to nic moc neukazuje jestli někdo ceka jedno nebo dvě 🙂

romik32
26. čer 2017

@luciebx ja mam s tim sexem porad problem,furt na to myslim...a to zacinam 5 mesic😅ale uz sem.se rozhodla,ze to prekonam...staci,ze jednou uvidimze se nic nestane a budu v klidu👍

handous1
26. čer 2017

@tehulka1167
tak to si mě trochu uklidnila. Zase ale vím že jsem měla zavedené dvě embrya a takový hcg jsem ještě fakt neměla. Když jsem četla o dvojcatkach tak většinou psali že hcg bylo vysoké. Ja když byla loni dvakrát těhotná tak moje hcg bylo kolem 200 a obě těhotenství skončili revizi ZT. Brzy se to dozvim jesli je tam jedno nebo dvě.😊
Teď už pár dní mi je špatně od žaludku tak mam problem neco sníst.😫

handous1
26. čer 2017

@tehulka1167 měla si zavedené jedno nebo dvě embryjka ?

tehulka1167
26. čer 2017

@handous1 jen jedno zavedli 🙂

gabcat
26. čer 2017

@handous1 Potvrzuju, že hcg o dvojčatech nic nevypovídá. 12. den po ET 178 a taky byly původně dvě. Známá asi 1 - 2 dny později přes 3000 a normálně jedno.

Tak ať to dopadne, jak si přejete 😉

handous1
26. čer 2017

@gabcat tak se nechám překvapit😉
A to druhé mimi později zaniklo ? Měli obě už srdíčka? Embryolozka mi říkala že se to dost často stává že při dvojcatkach prostě jedno zanikne nebo vstreba....

mandlicka25
26. čer 2017

@handous1 muzu se zeptat, jestli se zjistila pricina tech ZT? To je hrozny :(. Doufam, ze neplati, ze pri ivf je vetsi pravdepodobnost. Naopak jsem myslela, je je mensi, protoze se vybiraji jen nej spermie a nej vajicka.

handous1
26. čer 2017

@mandlicka25 nezjistila se příčina. Asi je to u mě věkem jinak nevím. Nedavno jsem se dozvěděla že kamarádka taky před pár měsíci měla zt a to otehotnela spontánně a je podstatě mladší než ja.
Když jsem loni byla těhotná tak jsem vubec nic necitila prostě to bylo jiné než teď. Ještě sice nic nevím jestli bude srdíčko..... ale teď se cítím těhotně je mi nenormalne špatně od žaludku a citim bolesti v podbřišku tak věřím že bude vše v pořádku. 😊 jak je tobě ?

mandlicka25
26. čer 2017

@handous1 ja bych porad spala, jsem strasne unavena a neuveritelne me boli bradavky a mam je natekle. Cela prsa se mi o dost zvetsila. Celkove se necitim ve sve kuzi...bolesti v podbrisku mam obcas taky a vzdy resim, ze doufam, ze to neni spatne...

mandlicka25
26. čer 2017

@handous1
Nam je obema 26, tak vek je snad s nami... aspon neco

mandlicka25
27. čer 2017

Tak se vam musim "pochlubit", jak jsem se vcera vecer nejak sesypala a brecela manzelovi v posteli... ze se bojim, aby vse bylo v poradku a aby se miminko dal vyvijelo... chudak manza, "brecime" kdyz nejsme tehotny, ale uz i kdyz jsme. Ja uz potrebuju jit na ten ultrazvuk je to nekonecny...

tehulka1167
27. čer 2017

@mandlicka25 jojo, člověk se boji pořád cely těhotenství. I po porodu. Vím o cem mluvis. Já když už to nemohla vydržet tak jsem jednou s ničím jela na gyndu do špitálu :D ani už nevím s čim. Udělali utz q Já mela klid na duši :D jdu spát. Jsme včera po očkování a hrůza.

hanyas
27. čer 2017

Ahoj holky. Jsem 7. den po ET, na testu ducha mam, ale od vcerejska spinim a boli me podbrisek jako na MS. Takze jsem zvedava, co bude dal...

vvercatkoo
27. čer 2017

@hanyas držím pěsti 😉

Strana