Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@mandlicka25 zlato tyhle chvilky mame kazda..zkus se psychicky uklidnit.. takhle jestli nervujes spis ublizujes vic nez kdybys do sebe kopla panaka. jestli se chces vypsat klidne pisni IP jo
@luciebx dekuju! :* dnes je to lepší. Právě, že musím být vklidu, včera se mi to nějak vymklo....
@mandlicka25 hele proste si tehotna a tim to konci.. o nicem jinym nepremyslej..zadny zavery nedelej.. proste je to tam a basta a tecka.

@tehulka1167 tohle jsem jednou taky udelala,ze jsem zaspinila,pak jsem se modlila,at si.neco spatnyho neprivolam..udelali utz a na 3 dny jsem byla v klidu 😝 nejhorsi je,ze cely tehotenstvi neni bohuzel jisty,takze ja budu mit nervy az do konce..jedine co me uklidnuje je angel sounds..staci mi 5 sekund., 😀
@hanyas drzim palce,at to spineni nic neni,ale holky,pro me bylo lepsi pripravit se radeji na vsechno...
@luciebx ani mi to nepripominej,ja do 15 tydne jsem ho absolutne nemohla najit😨posledni dva tydny ho mam vzdycky,jenom obcas je vis,obcas niz,obcas silnejsi,nekdy slabsi..jinak by jsem bezela do spitalu😀 doufam,ze k tomu nedojde,snad za 2-3 tydny uz bude nejaky kopanec..hele a zkusila jsi primo dribet nad ochlupeni ve stredu? Nevo drobet vis? A hodne gelu...
@hanyas spineni muze znamenat zahnizdovani! Ja teda nespinila, ale nekolikrat jsem to cetla a i v car mi reklo, ze nesmim do testu prestat brat prasky, ze ani krvaceni neznamena neuspech. Drzim palce!!! A na test je brzy, netrap se a treba tri dny pockej.
@mandlicka25 ja takhle spinila uz u mimodelozniho, takze to moc optimisticky nevidim. A ty testy, to je takova jedina "radost", ktera mi dava nadeji, ze by to treba mohlo byt OK. V pondeli jdu na krev, tak se uvidi. Stejne vic delat nemuzu.
@hanyas drz se a jestli ti to pomuze, tak si ho udelej. Ja tam dusika vidim!
@galatea_a no, jestli uz se mi blasticka neprovrtala i skrze delohu...komplet 😀
@mandlicka25 duch tam je. Silnejsi nez vcera. Tak nezbyva, nez verit, ze je to bojovnik 🙂
Diky holky
@luciebx Tobě to sluší! Nádherný bříško 🙂.
@mandlicka25 děkuji
@hanyas musíš věřit, držím pěsti
Holky! Uklidněte mě, prosím! Dnes jsem 7. den po KET a teď jsem se vrátila z vycházky se psem. Vycházíme si v klídečku z lesíka a vtom se před námi objevila ženská s dalším obrovským psem. Vím, že chyba byla u mně, ale já to vůbec nečekala a strašně jsem se lekla, můj pes, váží tak něco přes 30 kilo, se na toho druhého vrhnul a pořádně mi škubnul s vodítkem až se mi vysmeknul. Srdce mi mlátí ještě teď😒! Holky, nemohlo se miminku nic stát? Lekla jsem se dost a i ten tah a škubnutí bylo dost silné. Prosím, uklidněte mě, že bude vše v pořádku!!!!!

@vvercatkoo dekuju.