Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
😘😘
@lydiee
Jinak já jsem byla den po ET na jedné kulturní akci a bylo to hrozně hlasité, fakt moc. S tím jsem vůbec nepočítala, úplně jsem slyšela to dunění, jak to procházelo tělem. Taky jsem se bála, jestli se embryjko nelekne ... a neleklo 🙂 Ale těch pochyb se asi člověk nikdy nezbaví. Já jsem ráda za každý den, kdy je děťátko se mnou, a jsem ráda, že je tak statečný, že to zatím vydrželo 🙂 I když občas mě přepadnou šílený pochyby, jestli je všechno v pořádku.
@lydiee neboj! Ja po prvnim et se bala pomalu prvni den hnout. Uplne si pamatuju, kdyz jsem se v car po zakroku prevlikala a vypadly mi z rukou saty a trhla jsem s sebou pro ne a byla z toho strasne nestasna... ted vidim, jak to je nesmysl. To samy jsem se bala v den et, treba vetsiho kychnuti, ale to by nebyl tehotny nikdo :p. A zaver? Pro miminko jsou nebezpecne veci, ktere jsou nebezpecne pro tebe, takze jsi v poradku :*. Ale chapu, jde o hlavu a to je nejtezsi, drzim palce! :*
Tak tu od rána bulím bojím se screeningu přeci jen u dvojčat je to horší. Zachvilku tam jedeme ☹ tak snad to bude dobre nevím ani výsledky krve to mi nabírali, už 3 týdny zpět.
❤
@martik29 přeji hodně štěstí a uvidíš, že to skvěle dopadne a ty nám tady ukážeš fotečku😉
Tak holky kontrola za mnou. Myslela jsem že dostanu snad infarkt jak mi bilo srdce. Doktor našel jedno srdíčko to druhé hledal fakt dlouho jelikož říkal že to hcg jsem měla vysoké. Pak dělal ultrazvuk i přes břicho. Jsem 7+1 a vše vypadá v pořádku.🙏 Jsem tak šťastná že mi po odchodu tekly slzy. Teď už to prostě musí vyjít až do konce. Děkuji vam za podporu holky !💗 Teď chvilku mi bude fajn než se bude blížit další kontrola. 😁
@handous1 to je krasny! Ja doufam, ze pristi tyden v utery budu psat podobne zpravy! Ja bych mela byt 6+6, tak snad tam taky bude srdicko! Ted uz to bude dobry! :* a teda jedno?
@mandlicka25
Doktor mě dost dlouho prohlížel ale našel jedno srdíčko. Tak jedno🙏
6+6 už srdíčko musí být a neboj bude ! 😉 který den jdeš na ultrazvuk ?
@handous1 v utery dopolko
Třeba jen není na internetu ... doufám, že je v pořádku ...
Jojo třeba mají s mužem krásný odpoledne s kinem a večeři s fotku nám sem dá ráno
jojo, tak nějak bych to viděla 🙂

@lydiee jo ti věřím já taky rada slyším ujištění od druhých přeci naše mozky jsou trochu otupely tehu hormonama hihi.
Jinak děkuji za pochvalu bříška