icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

luciebx
27. čer 2017

@lydiee jo ti věřím já taky rada slyším ujištění od druhých přeci naše mozky jsou trochu otupely tehu hormonama hihi.
Jinak děkuji za pochvalu bříška

galatea_a
27. čer 2017

@lydiee Ty pochyby úplně chápu, ale opravdu se toho bát nemusíš. Držím palce, ať všechno dobře dopadne! 🙂 A děkuju 🙂

lydiee
27. čer 2017

😘😘

lydiee
27. čer 2017

@luciebx a
@galatea_a To bylo pro vás dvě, DĚKUJI😍

galatea_a
27. čer 2017

@lydiee
Jinak já jsem byla den po ET na jedné kulturní akci a bylo to hrozně hlasité, fakt moc. S tím jsem vůbec nepočítala, úplně jsem slyšela to dunění, jak to procházelo tělem. Taky jsem se bála, jestli se embryjko nelekne ... a neleklo 🙂 Ale těch pochyb se asi člověk nikdy nezbaví. Já jsem ráda za každý den, kdy je děťátko se mnou, a jsem ráda, že je tak statečný, že to zatím vydrželo 🙂 I když občas mě přepadnou šílený pochyby, jestli je všechno v pořádku.

jezz1e
27. čer 2017

@lydiee Bude to určitě v pohodě. Už jsem to tu myslím psala, ve 4tt jsem spadla při lezení na umělé stěně z 10 m na zem. Skončilo to zlomeným obratlem, ale embryo to přežilo a dalších 5 týdnů se vyvíjelo normálně. Takže myslím, že škubnutí psa vodítkem fakt nic embryu neudělá. 😉

mandlicka25
28. čer 2017

@lydiee neboj! Ja po prvnim et se bala pomalu prvni den hnout. Uplne si pamatuju, kdyz jsem se v car po zakroku prevlikala a vypadly mi z rukou saty a trhla jsem s sebou pro ne a byla z toho strasne nestasna... ted vidim, jak to je nesmysl. To samy jsem se bala v den et, treba vetsiho kychnuti, ale to by nebyl tehotny nikdo :p. A zaver? Pro miminko jsou nebezpecne veci, ktere jsou nebezpecne pro tebe, takze jsi v poradku :*. Ale chapu, jde o hlavu a to je nejtezsi, drzim palce! :*

martik29
28. čer 2017

Tak tu od rána bulím bojím se screeningu přeci jen u dvojčat je to horší. Zachvilku tam jedeme ☹ tak snad to bude dobre nevím ani výsledky krve to mi nabírali, už 3 týdny zpět.

galatea_a
28. čer 2017

@martik29 Myslím na tebe, aby to dobře dopadlo! 🙂

handous1
28. čer 2017

@martik29
hodne štěstí ! Ja jedu na ultrazvuk a taky mam strach. Držím pěsti ať ti to dobře dopadne 🙏

mandlicka25
28. čer 2017

hanyas
28. čer 2017

@handous1
@martik29 drzim pesti holky! Bude to dobre! 🙂

luciebx
28. čer 2017

@martik29 nebrec zlato.

sticker
romik32
28. čer 2017

@handous1 7
@martik29
Holky,preju hodne stesti 🍀

luciebx
28. čer 2017

@handous1 nboj pak dej info

vvercatkoo
28. čer 2017

@martik29 přeji hodně štěstí a uvidíš, že to skvěle dopadne a ty nám tady ukážeš fotečku😉

handous1
28. čer 2017

Tak holky kontrola za mnou. Myslela jsem že dostanu snad infarkt jak mi bilo srdce. Doktor našel jedno srdíčko to druhé hledal fakt dlouho jelikož říkal že to hcg jsem měla vysoké. Pak dělal ultrazvuk i přes břicho. Jsem 7+1 a vše vypadá v pořádku.🙏 Jsem tak šťastná že mi po odchodu tekly slzy. Teď už to prostě musí vyjít až do konce. Děkuji vam za podporu holky !💗 Teď chvilku mi bude fajn než se bude blížit další kontrola. 😁

luciebx
28. čer 2017

@handous1 tak pockej mas dve nebo jedno miminko.. sem to nejak nepochopila. jinak samozrejme obr gratulace a jen tak dal.. a ted uz fakt v klidu a uvidis ze bude vse dobry

handous1
28. čer 2017

@luciebx
jedno mimi 😉
jsem moc ráda dvojcatek jsem se moc bála.

mandlicka25
28. čer 2017

@handous1 to je krasny! Ja doufam, ze pristi tyden v utery budu psat podobne zpravy! Ja bych mela byt 6+6, tak snad tam taky bude srdicko! Ted uz to bude dobry! :* a teda jedno?

handous1
28. čer 2017

@mandlicka25
Doktor mě dost dlouho prohlížel ale našel jedno srdíčko. Tak jedno🙏
6+6 už srdíčko musí být a neboj bude ! 😉 který den jdeš na ultrazvuk ?

mandlicka25
28. čer 2017

@handous1 v utery dopolko

luciebx
28. čer 2017

@martik29 tak jak??

luciebx
28. čer 2017

@martik29 zlato doufam ze si v poradku. si tu cely den nenapsala

hanyas
28. čer 2017

@luciebx taky čekám, až dá vědět, že je vše v pořádku 🙂

luciebx
28. čer 2017

@hanyas je divny ze ještě nenapsala😕

galatea_a
28. čer 2017

Třeba jen není na internetu ... doufám, že je v pořádku ...

luciebx
28. čer 2017

Jojo třeba mají s mužem krásný odpoledne s kinem a večeři s fotku nám sem dá ráno

hanyas
28. čer 2017

jojo, tak nějak bych to viděla 🙂

hanyas
29. čer 2017

Ty jo, holky, nejak mi prijde, ze ty testy sili strasne pomalu... 😕 co myslite?

Strana