Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@luciebx víš, jak to dopadlo s tím mým prednisonem? Včera jsem se zeptala, jestli mám pokračovat, protože si nikam nezapisoval, že už ho nemusím brát, jak jsme tu to řešili... a on, že nepotrácím, že už by asi nebylo potřeba. Tak jsem se rovnou zeptala, jestli by nebylo lepší, kdybych ho aspoň ještě ten měsíc brala, aby měla dušička pokoj. Tak mi ho předepsal, řekl mi, že na něj je spousta různých názorů, že kdybych ho teď vysadila, že bych rozhodně kvůli tomu hned nepotratila, ale že mi určitě neublíží.... Takže jsem ráda, že to mám potvrzené ještě od něho.
@hanyas to mě moc mrzí☹
Přeji hodně síly do dalšího boje
@mandlicka25 no pokud ti neni zle po nem tak ho klidne ber dele. Ja se uz nemohla docket a ta zmena v tom jak se citim kdyz sem ho prestala brat a telo se do 2 tydnu vycistilo je hroznej rozdil. Ble ja sem rada ze to mam za sebou.
@luciebx když já pomalu ani nevím, za co může on a za co ne... ale ten měsíc to ještě vydžím.
@hanyas
drž se ❤

@mandlicka25 to je fakt.. nase tela jsou tak zhuntovany z tech vsech injekci a prasku a atd ze clovek uz nevi. ale je fakt ze ja sem na sobe poznala ze kdyz sem ho prestala brat bylo mi lepe. Uskodit nemuze a urcite by nic neudelal kdyz bys ho ted prestala brat.
Holky jeste mesic a mame velky utz. Boze ja se tak tesim

@luciebx to je tak krásný! Jsem zvědavá na fotky, necháš si povědět, co to bude?
@mandlicka25 jo jo nechame. U prvniho sme meli prekvapeni ale ted to budu chtit vedet. Vcera sem vlezla do vyprodejny nextu a tam balik bodycek kde jich je 5 za 150 kc. nove. no to sem to tam nemohla nechat ne.. 😀 a pak jedno vanocni na pristi rok.
Zatim vse takove neutralni ale po 7.8 uz budem snad vedet. snad se ukase prcek
uz zacinam citit takovy to bouleni v brichu. ono pry druhatko kope a dava o sobe vedet drive nez prvatko. no vsak vypadam jak v 20 tt haha
@luciebx to je tak hezky! Kez uz bych byla taky tak daleko a bylo vse v poradku ❤
@mandlicka25 neboj ono to utece. ja uplne koukam kde uz sem. Je fakt ze ty zacatky se mi taky tahly jak sopel ale of toho 12 tt uz to jde z kopce
@luciebx ja se ted uklidnuju, ze az pujdu ta mesic na ten screening, tak budu 10+6tt a to uz se bude snad hned planovat ten vetsi ultrazvuk na 12 tt nebo jak to je 🙂, pak uz snad budu klidnější. Pro mě bude tezkych pristich 14 dni, protoze muz bude pracovne pryc a pak jeste odjizdi s kamarady na tri dny na chalupu, tak na to nejak budu sama. Ale ten tyden pred vysetrenim pojedeme na Slovensko, tak to snad uz bude lepsi.
@mandlicka25 taky toho ted mame moc a vim ze to utece. 2.8 doleti mamka. malej konci 21.7 ve skole. pak uz to bude fajne. jedem stanovat juchuu
Ahojte holky, tak to vše sleduji i když už nedávám komentáře.
@hanyas
@sivias
nebylo by pro vás vhodné požádat o lázně? Já byla v CARu na konzultaci a po všech těch neúspěších jsme se domluvili, že zkusíme o lázně požádat (zbývá nám poslední mrazáček). Pro mě je ještě možnost ten ERA test (embryjko se nikdy neuchytlo), ale to zvažuji zda do toho jít - to by se vás asi netýkalo.
Tak se držte a přeji hodně sil (mě už taky docházejí, ale ty lázně ji snad zase dodají) ❤
Ahoj holky: @mandlicka25 a
@luciebx kukla jsem tady a četla jsem, že jste diskutovaly o Prednisonu. Můžu se vás zeptat, kdy jste jej začaly užívat? Jak dlouho před ET? Nebo až před ET? A když se vám potvrdilo těhotenství a embryjko začalo růst nebo se vám začala zvyšovat váha, zvyšovaly jste i dávku léku nebo jste braly stále stejnou? A ještě, ten Prednison, jste braly z nějaké určité příčiny nebo jen preventivně? Moc děkuji za odpovědi🙂 a miminka ať vám rostou❤
@lydiee ahoj. Prednison sem začala užívat 2 dc a brala do potvrzení srdeční akce plodu což sem byla 7+2. Brala sem ho jen preventivně. Zle mi teda po něm bylo ale asi vše okolo s utrogestanem Atd tělo dostane zabrat Jinak mě ho nasadili až před ket. Před ET sem ho neměla. Brala sem jen jednu ráno. Dávka stejná po celou dobu.
Holky to nám den. Cely den mi je fajn. Pak sednu na dvě hodky s mužem do auta a ke konci mi začalo jako tlačit břicho. Pichani a tak. Muž mě vyhodil ve městě pac sem chtěla pokoupit dárky syn na zítra narozky no ale ten tlak byl hnusnej. Sedla sem na dopravu dojela dóm a lehla. Pak to zstalo a šla sem pro malyho do kroužku a zase au au. Teď lezim a už se nehnu. Muž doveze kfc a mam klid. Hned sem kontrolovala s Angelsound a dobrý. Ale teda takovej blbej tlak. Dnes jd tu hic jak svina možná to mi nedělá dobře no
@sivias mám dva mrazáčky. Naštěstí. Ale moc dobře vím, jak rychle se dají použít a potom zase vše od znova.... Není to fér :-/
@raelyn ahojky, lázně zatím nechci. Myslím, že bych si tam moc neodpočinula a jen by mě to stresovalo. Ale kdo ví, pokud budu muset do další stimulace, třeba už to uvidím jinak. Mně už se embryjko chytlo 2x. Jenže poprvé z toho bylo mimoděložní a teď to podělala ta viróza. Nemáme to lehký, ani jedna z nás, i když každá jinak :-/
@lydiee ahoj 🙂. Moje davkovani je jeden rano a vecer pulka. Zacala jsem ho brat s prvni injekci pri stinulaci. Prednison byl uz natisteny primo v protokulu a v mem centru ho davaji vsem. Ja jsem zadny specialni duvod nemela. Jinak jsem se o nem bavila s doktorem a je to dost kontroverzni pripravek, nekdo na nej neda dopistit a nekdo ho nedava vubec...
@lydiee a porad stejna davka. Ja mela jen et.

@romik32 vše negativní,miminko ma co ma mit....a my jsme nejšťastnější....děkuju za podporu....