Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@mandlicka25 Taky děkuji🙂 a mějse hezky🙂
Ahoj holky, dneska další kontrola jsem 8+2 srdíčko krásně bilo. Za 14 dni jdu na další kontrolu. Doktora je moc hodna až me dneska skoro rozbrecela jak mi několikrát řekla že mi drží moc palce po tom všem co mám za sebou.
Právě k nám přijel manželův kamarád z dovolené a přidal petiminitové povidani, jak se asi priotravili vodou nebo jidlem a meli silenem prujem, zvraceni a strevni potize ma do ted. Idealni cas ma navstevu. Zavrela jsem se do loznice a jsem pekne z jeho barviteho vypraveni rozcilena. Doufam, ze jestli je to fakt nejaka otrava, ze to neni infekcni. To je to posledni, co by mi zbyvalo

@mandlicka25 no ty woe to je na vodstrel. Udělej si čaj s citronem nebo já nevim
@luciebx myslis, ze kdyz to ma nejakou otravu z jidla nebo vody, ze je to nakazlivy? Asi jo co? :( ja se z toho zblaznim... fakt nevim, co mam delat. Manzel s nim normalne je, takze to je uplne v pytli.
@mandlicka25 Jestli to není virové onemocnění, ale jenom z jídla, jak říkáš, tak to bude dobrý. Hlavně jestli u vás půjde na záchod, ať si pořádně umeje ruce ... a ať už jde radši pryč ...
@mandlicka25 ty z jídla asi ne to je otrava ale viróza je něco jiného.
@luciebx no právě netuším, co to může mít. Řekne z vody nebo jidla, ale taky neví....
@galatea_a ted jsem psala jeste manzelovi, at jdou pryc a pujdu asi vystrikat zachod a poradne vyvetrat.... achjo... nemuze byt chvili klid :(
@mandlicka25 Držím palce, ať už je v čoudu 🙂 Nechápu, co lidi vede k tomu courat po návštěvách, když mají takovéhle potíže.
@galatea_a to teda :(
@mandlicka25 tak to je síla, jak dokážou být lidi tak bezohledni a lézt na návštěvu, když nejsou z cela zdraví. Ja bych je už davno vyhodila. Hlavně vše pořádně vydezinfikuj a manžela taky 😉
Držím pěsti
@vvercatkoo s manžou teda nevim, co provedu :D
@mandlicka25 tomu bych to pěkně vytmavila, jestli si neuvedomuje rizika
@mandlicka25 prednison jsou kortikoidy -mel by zabranit vypuzeni embrya tvou imunitou .Ja to měla predpsane u prvního pokusu jsem ho brala,u 2.minimalky ne-jsem si ho ani nevyzvedla dnes 13+3tt.Jen utrogestan do 12tt jsem užívala.
@vvercatkoo byla jsem nastvana, jenze on to proste nedokaze takhle nekomu rict. A mne rekne, ze za to nemohl, kdyz to nevi... ale to je snad uplne jedno ne? No zatim nic, tak doufam, ze to mel fakt z jidla nebo vody... doufam, ze kdyby se u me nic neprijevilo, tak nemuzu mit v sobe nejaky vir, ktery by ohrozil mimi? Ja jsem z toho tak nestastna :(. A dalsi kontrola za vic jak tri tydny, to zas se mnou bude...
@mandlicka25 úplně tě chápu. A i když to neví, to neznamená, že může chodit po návštěvách.
je to 4 - 5 - 6 - 7 - 8 od ket
Na krev si skocim v pondělí.. je to pokus číslo 15 a třetí dárkyně, poslední mražák
dvakrát biochemický, nikdy víc a dnes krásná druhá čárka...🙂
@axi44 fiiiha, držím moc pěsti, taky toho máš už za sebou moc 😉
Holky tak po dnešní zkušenosti v Motole na ambulanci vím, ze tam v životě rodit nebudu. Ráno jsem špinila tak jsem raději jela pro jistotu přeci jen víkend před námi a doktorka tam je až od pondělí na gyndě.

@luciebx odpočívej