icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

galatea_a
8. črc 2017

@martik29 Takže tě nevzali? No to je hrozný ...

martik29
8. črc 2017

@galatea_a Jj vzali, ale to jednání přišla jsem tam se špiněním uklidnit se a první co se dozvím od doktorky, že co tam dělám a krvácení je potrat a že dítě teď není životaschopné a živou vodu zatím nemají. Prohlédnout mě teďy ani nechtěla vlastně pro mě nic udělat nemůžou. Vyslechla jsem si toho dost. Naštěstí dvojčata jsou v pořádku. Začínáme 15 týden jen mám placentu položenou nízko.

martik29
8. črc 2017

Ještě jsem zapomněla dodat, že mě nakonec vyšetrila, ale opravdu jsem si tam přišla jako, že je otravuji.

galatea_a
8. črc 2017

@martik29 Ježiš to je hrozný, takový jednání, to je fakt děs!

handous1
8. črc 2017

@axi44
Wau teda holka ty toho máš za sebou. Mooooc držím palce ať ti to tentokrát vyjde !!!! Ja jsem měla 8 den taky takovou jako máš ty a pak ta čárka začala sílit. Hodně štěstí🙏💗

handous1
8. črc 2017

Holky jinak děkuji za gratulace ale jsem ještě dost při zemi takový průběh jsem už zažila a pak pláč a zklamání. Nedokážu se ještě vubec těšit až se prehoupne ten 12az 15tt tak pak tomu začnu verit že to dopadne dobře. Zatim jsem to ani nikomu neřekla ani v praci ne. Teď se mi ten čas strašně vleče a já neustále myslim na další kontrolu to asi se mi v ordinaci zastavi srdíčko😁
Hezký víkend 😉

kvetnatko
8. črc 2017

@martik29 Tak to je sila.. Ja byla take se spinenim a tohle si nedokazu predstavit.. Hlavne, ze jste v poradku..

mandlicka25
8. črc 2017

@axi44 to se tak hezky cte! Drzim palce, at je zitra jeste silnejsi ❤

axi44
9. črc 2017

Den 10 po ket...

luciebx
9. črc 2017

@axi44 no vidíš to. Krása. Gratulace

sticker
luciebx
9. črc 2017

@handous1 ono fakt po tom 12 tt odpadne trochu strrachu. Já se teď modlím na 20 tt utz

luciebx
9. črc 2017

@martik29 ty blaho co to čtu. Bych dr poslala z plna hrdla víš kam. Teda až po vyšetření hihi. Takhle se chovat. Masakr. Se nedivím ze bys tam nerodila. Hlavně ze je vše v pořádku

sticker
vvercatkoo
9. črc 2017

@axi44 nadhera, gratuluji 🙂

vvercatkoo
9. črc 2017

Holky nevite, co to může být. V noci a rano jsem byla na malou a při močení mě docela dost bolelo v podbřišku.
Ještě, že jdu zitra už na kontrolu

luciebx
9. črc 2017

@vvercatkoo no hele ja bych rekla ze tim jak je vse v podbrisku zmackle a jdes se najednou vycurat tak je to takovy podtlak. obcas me to je taky neprijemny jako by se vycurat treba kdyz v noci nejdu a najednou rano mam plno a musim valit. neboj urcite to bude dobry. ja tento tyden zase bolesti v oblasti kde mam jizvu po slepaku jak se to asi roztahuje a napina.. bolest silena.. ale dokud clovek nekrvaci nebo tak tak si rikam ze to asi je jak ma byt

martik29
9. črc 2017

@vvercatkoo taky jsem to tak párkrat měla 😉 řekla bych, že to je asi normální.

vvercatkoo
9. črc 2017

Holky díky, už je to tak nebolí, ale ještě se na to zitra zeptam😉

tehulka1167
9. črc 2017

Zdravíme všechny tehulky I ty budoucí co to nevzdaji 🙂

vvercatkoo
9. črc 2017

@tehulka1167 juuuu, ten už je veliký, toto letí 😀

tehulka1167
9. črc 2017

@vvercatkoo strasne ach jo. A co ty,všechno v pořádku?

luciebx
9. črc 2017

@tehulka1167 juuu kouzelnej bobinek

vvercatkoo
9. črc 2017

@tehulka1167 doufám, že ano, zitra mě čeká kontrola a krev

vvercatkoo
10. črc 2017

Dobré ráno holky, tak od pěti jsem vzhůru a jsem nervózní z dnešní kontroly. Už teď mám hlad jak vlk, tak nevim, jak to do osmi vydržím. Doufám, že bude vše v pořádku

luciebx
10. črc 2017

Uvidíš ze bude vše dobrý

galatea_a
10. črc 2017

Tak dnes jsem byla objednaná na krev a protože zase ráno drobný krvácení, tak jsem si tam hned zašla na pohotovost. Opět hematom, jinak to vypadá ok. A to jdu zítra na kontrolu. Já nechápu, že to krvácení vyjde vždycky těsně před kontrolou - v podstatě každé 2 týdny ... a vždycky mě to tak vycuká, že do kontroly nevydržím a k doktorovi jdu.

axi44
10. črc 2017

tak holky, 11 den po KET..dnešní hcg 760....🙂

luciebx
10. črc 2017

@axi44 no tak to je super.. krasna hodnota.. Ted uz bude stoupat uvidis.

sticker
luciebx
10. črc 2017

@vvercatkoo jak dopadla kontrola?

luciebx
10. črc 2017

@galatea_a je to sice na pytel ale bohuzel hodne tehulek krvacenim/ spinenim trpi.. snad uz to prestne

vvercatkoo
10. črc 2017

@luciebx ahoj, kontrola dopadla nad naše očekávání, podle ms 10+6 utz jsme 11+4 a měříme 4,81cm. V pondělí jdeme na genetiku. Prcek plaval🙂 maval rucickama a kopal nozickama a ještě jsme slyšeli, jak bije srdíčko. Nepopsatelny zážitek

Strana