Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@luciebx děkuji, teď zvladnout v pondělí první screening
@vvercatkoo já jdu taky 17.7. jsem trošku na nervy. Po druhé těhotenství nedopadlo,tak se modlím ať je vše o.k. Budu držet palce i na nohou.
@majinka1981 děkuji, taky budu držet vše co mám, teď už to vyjde😉
@vvercatkoo
@majinka1981
Holky moc vam preji at vam vase kontroly dopadnou na vybornou. Ja mam kontrolu ve stredu jen u dr bez utz. Zvazi zmeri atd.
Utz az za mesic
@luciebx díky
Tak to se můžeš změřit a zvážit i doma a mu to poslat😀
@vvercatkoo vid 😀 to je fakt.. Nevim co tam budu zase pul hodiny delat. Mam donest moc. To je cele.
@vvercatkoo jeee vlastne vim. rikala ze si poslechneme srdicko. No ja na tajnacku pouzivam angelsound haha.. ale at si poslechne a rekne. kdyby se neco nezdalo ze jo
@luciebx tak to jo, to je super, ja když to dnes slyšela, tak mi i ukaplo🙂
@vvercatkoo je to uzasny to slyset. Clovek je z toho na vetvi vid.
boze holky ja sem dneska KO. vikend sme meli docela plnej furt se neco delo a ja se tak tesim az zalehnu. Mela bych se ucit musis zvladnout jeste jednu zkousku nez porodim ale nejak to nedavam.
Muz ma nejaky trable s autama ve firme tak kdovi kdy dorazi. Ja si rikam ze asi zalehnu. Sousedi co tu bydli rok mladej par s dvouma detma on hlucnej a furt huli travu. Smradu v celym baraku nemuzu mit ani otevreny dvere na zahradu.
I kdyz s nima nejsou problem pomuzou decka si vyhrajou ale to huleni a to jak on mluvi a nadava mi leze krkem. Muz mi rika at nic neresim ze by tomohlo byt horsi a ma pravdu no.
@luciebx tak to ti nezavidim,
A nebo si zahul s nima😀 možná budeš aktivnější
Nee, je to hrozné, mě to taky smrdí, vadí mi i obyčejné cigarety. Ale jak se říká, nejhorší jsou odnaučení kuřáci😀
Jinak ja pokud bych nechodila k lékaři, tak ani nevím, že jsem v tom. Jediné, co mi to ještě připomíná, když se po ranu protahnu, tak citim bricho.
My museli včera už s pravdou ven, tak to bylo radosti a takovych těch otazek, jestli jim okurky a bliju🙂
Mamka říkala, že když čekala mě, že to byla hrůza a když bráchy, tak nic. Takže já si myslím, že to bude kluk🙂
@vvercatkoo no me treba ted uz taky nic neni. jim co chci. ale do 14 tydne to byla hruza. tak nevim zda to mam priklanet k hormonum praskum atd nebo to bude holka.. I kdyz kluci sou fakt jednoduzsi na udrzbu haha
@romik32 me je taky jedno co to bude. Ale tim ze mam plnou pudu krabic po Benickovi a hracky atd tak by se kluk mozna hodil. Jediny problem bude se jmenem. Klucici jmena se mi moc nelibi a vybrat neco co bude jak v UK tak v CR a nasi budou vedet jak se to pise a vyslovuje moc neni no. Ale uvidime neco vyberem.
Chtela sem ti napsat vsak nech byt treba otehulis v 6ti nedelich ani nebude telo vedet jak. Tohle mi rekla mamka a vybavuji si svoji odpoved. TO ZE BYCH OTEHOTNELA PRIROZENE TO SPIS ZACNE V PEKLE SNEZIT HAHAHA
Holky, mě je to taky jedno, hlavně aby to bylo zdravé🙂
Ahoj holky! Tak ja dnes nakonec volala do caru, protoze jsem ted mela zase vic nafoukle brisko a mela jsem trochu bolesti v podbrisku, coz me vynervilo... jeste muj doktor na dovolene, ale vzala me moc mila doktorka a uklidnila me, ze je vse v poradku. Na ultrazvuku mimi 7+4tt, co me trosku znervoznilo, protoze jsem dnes 7+6tt, ale pry to vubec nic neznamena, ze je to v chybe mereni. Hlavne ze je srdicko v poradku a pry hezka pravidelna akce, sice jsem ho nevidela, ale mam dve novy fotky ❤️. A kdyz tady resite vek, tak se tam zrovna objednavali dve mamimky na 1. screening a vek bych rekla 45+
@mandlicka25 Juuu krásný bobisek

@mandlicka25 jinak věk neřeším. Známa z práce dítě po 42 a další v 43. Takže věk nic neznamená když příroda poručí porodim klidně v 50

@luciebx hej ještě nejasej. Já začala blit až kolem 17 tt asi do 33 :D
@mandlicka25 Tak mě je 41 a pořád doufám, že vyjde vlastní - a když ne, tak zkusíme darovaná vajíčka. Chlap je mladší, spermiogram super. Já parametry všechny ok a pořád nic.
@tehulka1167 neblbni to neeee
@tehulka1167 tak teď jsi vylekala i mě😀 i když popravdě bych si aspoň jednou blinkla😂
@mandlicka25 moc gratuluji a držím pěsti, ať vše jde hladce😉
@merope mě je 42 první dítě se povedlo na poprvé a teď s manželem čekáme už skoro 8 let z toho jsme necelé 4 roky v caru. Oba jsme zdraví . Už mám za sebou 8 ivf a z toho 2 ZT. Už se nám hledala darkyne a my zkusili poslední minimalni stimulaci a vyšlo to teď jsem myslim 9+3 strašně se bojím aby to nedopadlo jako předešlé těhotenství ale než věřit mi stejně nic nezbývá.
Přeji hodně štěstí!
Holky včera jsem byla u obvodniho lékaře kvůli špatné funkci štítné žlázy. Ta mi napsala léky abych je brala a dneska mi volala ať je neberu že sice mám hodně nízký hormon štítné žlázy ale že počkáme na ostatní výsledky do zítra. Vůbec jsem ji nechápala. Byla jsem v práci a tak jsem nechtěla se moc ptát. Zitra se musim zeptat. V pondělí du na ultrazvuk štítné žlázy a příští čtvrtek na ultrazvuk na gyndu.
Máte některa problém se stitnou zlazou ?

@vvercatkoo wow tak to je uzasny.. krasne roste prcik.