Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
ahojík, myslíte si že 14 dnů po píchnutí Pregnylu, by byl ještě vidět?
@zuzanaxx jo,máme to ale tak proto,že už sice máme doma kluka,ale postiženýho a aby nebylo další postižené,tak to musí otestovat právě v tom Gennetu,kde jsou na to specializovaní.Přístup je tam taky super.Doma mi taky občas hrabe,a nevím,jak to teď s nervy dám,asi to nebude úplně ok,ale když už to se mnou vydrželi doteď,tak už to snad zvládnou,kluci moji zlatí 🙂
jo,taky stále koukám na test,ale fakt asi nevykoukám nic,už tomu nevěřím,minule jsem taky nikde nic neměla a HCG bylo 0.Dělám v domácí péči-terenní sestru,takže se celkem i natahám s lidma,a posledně jsem pomalu nedostala ani volno na kontroly,tak mě na 2.IVF nechala už od stimulace Dr. doma.Co děláš ty?
@pozi vedoucí pers.oddělení velké firmy. Takže sice v kanclu, ale dost stresů. Jsem doma od OPU. Ale na druhou stranu jsem i rádá doma, protože ty hormony jsou fakt síla. Chlap si sice myslí, že si výmýšlím, ale jsem po utrogestanu strašně unavená a plačtivá. Rozbrečímě i reklama v tv. A občas mám i dost závratě...
@zuzanaxx no tak ten stres rozhodně v práci máš,to je jasný,a s těma hormonama to znám,taky jsem unavená,brečím i po ovečce Shaun 🙂 oni ti chlapi to nemůžou pochopit,co se v tobě odehrává,já jsem zvědavá,co mi řekne na test,až odpo přijede z práce,už ho slyším,jak povídá-ale říkali až za 14 dní test,tak to ještě vyjde,a nepochopí,že už ne...
@pozi
@xyrina ti chlapi jsou jako přes kopírák, přítel je to samé. Právě jsem venku opět potkala skorotchýni (nejsme manželé). Bydlí totiž vedle v domku. A pořád ještě neví, proč jsem doma. Už mi docházejí výmluvy. Já k ní nemám dobrý vztah, tak nechávám na příteli, ať to svým rodičům řekne sám. Vůbec se mu do toho nechce. Poraďte dobrou výmluvu, o a je schopna všechno rozkecat po vsi...
@zuzanaxx Zánět průdušk by mohl byt lepší, trvá déle 😉
No jo, ale my se občas potkáme a moc nemocně nevypadám. Co nějaký ženský zákrok a gíc to nerozvádět?
@zuzanaxx Taky by to šlo.
@tehulka1167 Ale musí se u toho kaslat, ne?
@xyrina tak bude pokašlávat. A myslím,že tak dlouho v kontaktu nebude s tchýní 😀 ,aby musela předstírat chrchel...
Náš dnešní kontakt cca 5 vteřin - fakt stačilo 😆
To znám. S Tebou kontakt 5 vteřin a se zbytkem rodiny to bude probírat do večera 😀

@pozi v práci nejsou nadšeni, už jsem doma skoro 3 týdny. V caru se mě ani neptali a při ivf mám neschopenku automaticky. Ale jít do práce na 14 je podle mě blbost. Navíc když jsou 3 dny neplacené...