icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

zuzanaxx
4. dub 2016

@pozi v práci nejsou nadšeni, už jsem doma skoro 3 týdny. V caru se mě ani neptali a při ivf mám neschopenku automaticky. Ale jít do práce na 14 je podle mě blbost. Navíc když jsou 3 dny neplacené...

pozi
4. dub 2016

@zuzanaxx no se mnou v práci ani nepočítají,taky jsem doma už měsíc,ale přijde mi práve zbytečný jít na 14 dní a pak případně zas znova na neschopenku

zuzanaxx
4. dub 2016

@pozi a špiníš nebo máš nějaké příznaky? U mě už všechno přešlo. Odkud jsi?

eevvaa
4. dub 2016

ahojík, myslíte si že 14 dnů po píchnutí Pregnylu, by byl ještě vidět?

pozi
4. dub 2016

@zuzanaxx není mi vůbec nic,ani jsem nešpinila,prsa mě bolely tak 2 dny po ET,pak už ne,jinak fakt nic.Co ty?Já jsem od Jindřichova Hradce,ale do Caru jezdím do Gennetu do Prahy

xyrina
4. dub 2016

@eevvaa myslím, že to už určitě ne.

eevvaa
4. dub 2016

@xyrina děkuji za odpověď, tak já možná jo 🙂, ale jsem teprve 8.den od ET dvou embryjek a je to viditelný duch, tak uvidíme 🙂

xyrina
4. dub 2016

@eevvaa Gratuluju moc. Tesim se za Tebe.

pozi
4. dub 2016

@eevvaa tak aspoň někdo má pozitivní zprávu,super 😉

eevvaa
4. dub 2016

@xyrina no zkusím testnout znova ve středu nebo ve čtvrtek, mám doma jen poslední test, pak možná výprava pro další do lékárny a nebo to do pondělí vydržím, to jdu do CARu.

eevvaa
4. dub 2016

@pozi no uvidím až co další test, ale ducha fakt nemusím hledat, aby to nakonec nebyly ty dvojčata 🙂

zuzanaxx
4. dub 2016

@pozi to jezdíš daleko. Já jsem kousek od Ostravy a jezdím do Gyncentra Ostrava. Ikdyž vím, že v některých diskuzích je dost kritizováno, s přístupem hsem zatím spokojená...mě už doma hrabe...😆

pozi
4. dub 2016

@eevvaa tak to už je v pohodě,když dvojčata,tak dvojčata,hlavně,že se povedlo 😉

xyrina
4. dub 2016

@eevvaa Já budu mít jasno ve středu. Ikdyž po tom dnešním testu se mi doufá hůř. Ještě jednou Ti gratuluju.

pozi
4. dub 2016

@zuzanaxx jo,máme to ale tak proto,že už sice máme doma kluka,ale postiženýho a aby nebylo další postižené,tak to musí otestovat právě v tom Gennetu,kde jsou na to specializovaní.Přístup je tam taky super.Doma mi taky občas hrabe,a nevím,jak to teď s nervy dám,asi to nebude úplně ok,ale když už to se mnou vydrželi doteď,tak už to snad zvládnou,kluci moji zlatí 🙂

zuzanaxx
4. dub 2016

@pozi my ještě dítě nemáme. Snažíme se 2 roky. Já jsem ok, ale chlap má špatný spermiogram. Pořád koukám na ten dnešní test. Už jsem si tam ducha asi fakt vykoukala. Něco málo tam vidím...jsem cvok 😆 co máš za práci?

pozi
4. dub 2016

jo,taky stále koukám na test,ale fakt asi nevykoukám nic,už tomu nevěřím,minule jsem taky nikde nic neměla a HCG bylo 0.Dělám v domácí péči-terenní sestru,takže se celkem i natahám s lidma,a posledně jsem pomalu nedostala ani volno na kontroly,tak mě na 2.IVF nechala už od stimulace Dr. doma.Co děláš ty?

zuzanaxx
4. dub 2016

@pozi vedoucí pers.oddělení velké firmy. Takže sice v kanclu, ale dost stresů. Jsem doma od OPU. Ale na druhou stranu jsem i rádá doma, protože ty hormony jsou fakt síla. Chlap si sice myslí, že si výmýšlím, ale jsem po utrogestanu strašně unavená a plačtivá. Rozbrečímě i reklama v tv. A občas mám i dost závratě...

pozi
4. dub 2016

@zuzanaxx no tak ten stres rozhodně v práci máš,to je jasný,a s těma hormonama to znám,taky jsem unavená,brečím i po ovečce Shaun 🙂 oni ti chlapi to nemůžou pochopit,co se v tobě odehrává,já jsem zvědavá,co mi řekne na test,až odpo přijede z práce,už ho slyším,jak povídá-ale říkali až za 14 dní test,tak to ještě vyjde,a nepochopí,že už ne...

xyrina
4. dub 2016

@pozi Mas pravdu s manželem. Ten muj za mnou hned přijel z práce, aby mi řekl, že nic není ztracené a že ve středu budeme mít pozitivní zprávu. Myslím, ale že se s tím taky blbě srovnává... Ale aspoň začneme zase žít normálně, včetně milování, kdy se nám zachce. 🙂

zuzanaxx
4. dub 2016

@pozi
@xyrina ti chlapi jsou jako přes kopírák, přítel je to samé. Právě jsem venku opět potkala skorotchýni (nejsme manželé). Bydlí totiž vedle v domku. A pořád ještě neví, proč jsem doma. Už mi docházejí výmluvy. Já k ní nemám dobrý vztah, tak nechávám na příteli, ať to svým rodičům řekne sám. Vůbec se mu do toho nechce. Poraďte dobrou výmluvu, o a je schopna všechno rozkecat po vsi...

xyrina
4. dub 2016

@zuzanaxx Já se vymluvila na chřipku, která všude kolem u nas radila. 🙂 Chripka se přece nesmí prechodit! 🙂

tehulka1167
4. dub 2016

@zuzanaxx Zánět průdušk by mohl byt lepší, trvá déle 😉

zuzanaxx
4. dub 2016

No jo, ale my se občas potkáme a moc nemocně nevypadám. Co nějaký ženský zákrok a gíc to nerozvádět?

tehulka1167
4. dub 2016

@zuzanaxx Taky by to šlo.

xyrina
4. dub 2016

@tehulka1167 Ale musí se u toho kaslat, ne?

xyrina
4. dub 2016

@zuzanaxx Ženský zákrok je dobrý, ale například moje mamka by se v tom chtěla pořád pitvat a přijít tomu na kloub. Chřipka ji nechala natolik klidnou, že mě celých 14 dni neměla ani čas mě navštívit 🙂

tehulka1167
4. dub 2016

@xyrina tak bude pokašlávat. A myslím,že tak dlouho v kontaktu nebude s tchýní 😀 ,aby musela předstírat chrchel...

zuzanaxx
4. dub 2016

Náš dnešní kontakt cca 5 vteřin - fakt stačilo 😆

xyrina
4. dub 2016

To znám. S Tebou kontakt 5 vteřin a se zbytkem rodiny to bude probírat do večera 😀

Strana