icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

zuzanaxx
4. dub 2016

Vsadím se, že tomu memu už volala do práce. Je hrozná Keliška 😉

xyrina
4. dub 2016

@zuzanaxx Nediv se, má starost o Tvé zdraví 🙂. Nebo tuší senzaci. 🙂

pozi
4. dub 2016

@zuzanaxx nojo,tak asi chřipku nebo ty průdušky,jinak nevím,ostatní se bude furt přemílat,co a jak a proč

taky se hodíme chvíli do normálních kolejí,už se mě ptal na sex minulý týden,ale tohle ho asi vezme,už s tím počítal,že to bude vše ok,no,chci zkusit hned KET,jestli to půjde,snad mě objednají k doktorce už na příští týden,abych to s ní stihla probrat vše ohledně neschopenky apod.,akorát mě mrzí,že v mrazáčku máme holčičku,ale přenašečku té vady,co má syn

xyrina
4. dub 2016

@pozi Jak vis, ze je to holcicka?

xyrina
4. dub 2016

@pozi A prenasecka vady?

pozi
4. dub 2016

@xyrina protože nám dělali PGD a tam musí zjistit pohlaví,kluci jsou z 50 % postižení a holky z 50% "jen" přenašečky,jako já

blanch2014
4. dub 2016

@pozi taky máme jen holčičky

pozi
4. dub 2016

@blanch2014 taky nějaký problém?

blanch2014
4. dub 2016

@pozi ano Hemofilie

zuzanaxx
4. dub 2016

Holky, užíváte některá Ascorutin? Mě v caru předepsali jen Utrogestan 2-2-2, ale koukala jsem, že je volně prodejný...

pozi
4. dub 2016

@blanch2014 no tak to je mi líto,to není nic pěkného

pozi
4. dub 2016

@zuzanaxx je volně prodejný,já mám na ředění krve injekce,takže Ascorutin by mi to vše pokazil,ale stejně to nebylo k ničemu 😒

pozi
4. dub 2016

jinak holky,začalo mě bolet břicho opět jak na ms,takže si myslím,že se to rozjede,už mě asi týden nebolelo 😠 To zas bude hukot,chjo

zuzanaxx
4. dub 2016

Tak mě už se ms rozjíždí...😢 přěsně na den...brečím jak želva...

pozi
4. dub 2016

@zuzanaxx se ti nedivím,já jsem to ořvala trochu ráno,jak jsem udělala test,ms zatím nic,ale břicho začalo bolet.Brala jsi Utrogestan?I přesto se to rozjelo?Já už mám asi 5 dní zpoždění díky tohu utrouši

itworks
4. dub 2016

@zuzanaxx ahoj, mi přišla taky přesně na den 😠 vybreč se, mi to taky pomohlo. První den je nejhorší, já jsem dnes 4 dc a už jsem se začala těšit na ket, na který můžeš jít rovnou tento měsíc, teda pokud máš embryjka.

xyrina
4. dub 2016

@pozi I mě Utrogestan zbrzdil MS. Už o 4 dny.

zuzanaxx
4. dub 2016

@pozi
@itworks právě že jsem utrouše brala 6 denně. Zítra ráno zkusím ještě test a pak podle výsledku tavolám do caru. Na krev mám jít až v pátek,ale pokud nejsem těhu, přijde mi zbytečné cpát do sebe utrouš. Jedno embryjko ještě máme, tak bych chtěla KET co nejdřív. Mimochdem s tchýní jsem se trefila naprosto přesně:ihned volala tlmu mému 😁

zuzanaxx
4. dub 2016

Já mám totiž ještě problém s děložní sliznicí:mám ji velice citlivou, krvácela jsem i během stimulace. Tak malinko ještě doufám...

martasek33
4. dub 2016

@zuzanaxx jak bych ten utros nevysazovala. Ja take u 2 ivf krvacela i s kousky krve a to 3 mesice v dobe menses. Taky poprve jsem myslela, ze je to v prd.... ale nakonec odesel asi odesel hematom. A jiz mam 20 mesicniho kluka

zuzanaxx
5. dub 2016

Já už asi fakt blázním...krvácím tak lehce jako vždy při ms,ale přesto mi nedalo a testla jsem se...ta druhá čárka tam je! Sice slabě růžová, ale žádný duch jako včera,kterého bych musela vykoukávat!

tehulka1167
5. dub 2016

@zuzanaxx no tak paráda 🙂

tehulka1167
5. dub 2016

@zuzanaxx Kolikátý jsi den od transferu?

zuzanaxx
5. dub 2016

@tehulka1167 11 den. Je to první ET a IVF a já jsem z těch hormonálních změn úplně mimo...

tehulka1167
5. dub 2016

@zuzanaxx Jo to znám 😀

xyrina
5. dub 2016

@zuzanaxx Dobre ráno, určitě hlavně pro Tebe. Taky bych bláznila radosti, vidět druhou čárku na testu 🙂 Držím Ti palce. Mě dnes začíná bolet břicho jako před MS ☹ Ach jo.

pozi
5. dub 2016

@zuzanaxx tak snad to bude už ok,gratuluji,já každopádně nic,ani ms,ale to se rozjede,až vysadím Utrogestan,přijde mi už zbytečný ho brát,ale nakonec jsem ho zavedla

pozi
5. dub 2016

@tehulka1167 kdy to vidíš na KET?Myslím,že jsi nějak psala,že teď už ovulaci nestihneš?Já to budu muset nějak vypočítat,vůbec nevím,kdy mám ovulaci,to jsem ostuda 🙂

tehulka1167
5. dub 2016

@pozi Já chodím vždycky 12 DC na ultrazvuk. Jenže ted po IVF jsem asi ještě rozbouřená byla a ovulace už byla dřív. Takže ted až to dostanu tak půjdu už 8 nebo 9 den na ultrazvuk. Mám to dostat asi 17.4.

pozi
5. dub 2016

@tehulka1167 aha,takže já když mám cyklus cca okolo 23.dnů,tak bych měla taky naklusat tak radši 10.den na ultrazvuk,minule po nezdařeném IVF jsem dostala ms,měla jsem jí asi 8 dní a po 14 dnech zas,tak aby to bylo nějak akorát.Kolik máš ještě sněhuláků?

Strana