icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

pozi
5. dub 2016

@xyrina mě taky včera začalo bolet břicho jak na ms a nic,myslela jsem,že se v noci vzbudím bolestí,jak to mívám a já jsem spala jako už dlouho ne

tehulka1167
5. dub 2016

@pozi To ne až to dostaneš tak si to radši domluv na 7 den cyklu, kdyžtak tam holt půjdeš víckrát. Já ted taky třeba půjdu víckrát na ultrazvuk,abych to zase nepropásla než se mi to zase srovná. Já to jinak mám přesně 28 dní.

pozi
5. dub 2016

@tehulka1167 aha,tak to jo,no já jdu ve čtvrtek na krev a tak se tam domluvím,jen že to mám nějakých 150 km dojezd,ale to je fuk,když mě nechají na neschopence,tak to půjde.Jak se ti embrijka rozmrazovali?Zvládli to?Já mám strach,že máme jen jedno a že to nezvládne,ale to už je asi osud..

tehulka1167
5. dub 2016

@pozi při prvním IVF úplně ukázkově. Všechny bunky zachovaný. Jen s tím uhnízděním to vázne nebo takhle měla jsem dvakrát biochemický těhu.

tehulka1167
5. dub 2016

@pozi nevyšla mi úplně nejlíp imunologie. Mám protilátky ANA a na embryo a ještě něco. Tak od února beru Medrol . A ještě mám hypo funkci štítný žlázy. Takže tenhle Ket určitě už výjde,věřím a nepřestanu bojovat za ten malej poklad.

pozi
5. dub 2016

@tehulka1167 tak aspoň že to na začátku funguje,já budu mít asi taky problém s uhnizďováním,nevím,co mám dělat ještě navíc,polehávám vždy tak ty 2 dny a pak normální režim,ale nic netahám,ty biochemický jsou na nic,už se člověk těší a pak nic...Doplácí se něco za ty KETy?

tehulka1167
5. dub 2016

@pozi My máme 5 tisíc za rozmražování, 1700 za katetr a 100 za lůžko po transferu.

tehulka1167
5. dub 2016

@pozi no u mě se 4 doktoři schodli na tom,že příčina je moje práce . Ted jsem už 6 týdnu doma. Dělám v restauraci zahuleno a to je prý nejspíš ten problém. Takže ted budu prostě doma tak dlouho jak budu muset. Kvůli prckovi.

zuzanaxx
5. dub 2016

@pozi prosím,co jsou přesně biochemické těhu?

tehulka1167
5. dub 2016

@zuzanaxx To je,že otěhotníš,ale velmi brzy o to příjdeš. Ještě to není vidět,ani na ultrazvuku. Já měla pozitivní test 7 den po ET,radost jako blázen a asi za 14 dní to šlo do háje. Hcg mi pořád kolisalo.

pozi
5. dub 2016

@tehulka1167 uf,tak to musím někde přiškrtit rozpočet,no uvidíme.Tak ta tvoje práce asi k tomu fakt nebude,taky bych zůstala doma,pro prcka vše,já dělám sestru v Domácí péči a je tam celkem stres a dost se člověk natahá s lidma,takže jsem už od stimulace doma,a doufám,že do KETu ještě zůstanu,fakt se mi na 14 dní nechce.Kam chodíš do CARU?Asi jsi to už zmiňovala,ale já než to najdu...

tehulka1167
5. dub 2016

@pozi No já jsem se tomu furt bránila zůstat doma. Dřív jsem otěhotněla,ani nevím jak a aniž bych chtěla. Ale ono být každý den 12 hodin v zahuleným,,,asi na tom něco bude. Chodím do Pronatalu v Praze.

pozi
5. dub 2016

@tehulka1167 taky jsem nechtěla,ale p 1.IVF,kdy jsem fakt neměla ani čas jezdit na kontroly,tak mi jí doktorka dala sama od sebe.Já jezdím do Gennetu do Prahy.Tak teď už se snad opravdu podaří 😉

tehulka1167
5. dub 2016

@pozi To víš,že jo. Taky se už nemůžu dočkat,ale co nám zbývá 🙂 Taky jsem si to představovala moc jednodušše, že to oplodní daj mi to zpátky a bude hotovo. Noo ono prd. No v normálním životě to taky někomu trvá dýl a někomu ne. 🙂 Chce to je čas. 🙂

zuzanaxx
5. dub 2016

A co na neschopence děláte? Já jsem doma skoro tři týdny a vzhledem ke klidovému režimu toho moc nedělám, krom běžných domácích prací. Chlap mi chodí domů až večer, takže většinou, čtu a koukám na telku nebo do tabletu...jo a taky se schovávám před tchýní... 😉 už v tom začínám byt docela dobrá...

tehulka1167
5. dub 2016

@zuzanaxx Všechno,jinak bych se zbláznila 😀

pozi
5. dub 2016

@zuzanaxx tak nějak všechno,teď jsem měla doma i kluka,byl nemocný,teď ho zas vozím do školy,takže ráno a odpo je hodina v pr...,občas zajdu za kámoškou,každý den povině na procházku a nějak to utíká,stáhla jsem si filmy a stejně jsem ještě za ten měsíc ani jeden neviděla,tak snad se k tomu dostanu,ale když to teď nevyšlo a budu čekat na KET,tak musím umýt okna,nechávala jsem to na chlapovi,že já nemůžu,teď chvilku budu moct,tak to ještě poklidím co jsem nestihla a už bude byt a zahrada jak ze škatulky 🙂 Hele,kdy to tchýni řeknete?Jestli budeš v tom,tak doma budeš delší dobu,tak to se jen tak neschováš 😀

pozi
5. dub 2016

@tehulka1167 já jsem si taky myslela,že když nemám žádný problém,otěhotnět vlastně můžu i sama od sebe,tak že to jen oplodní,zavedou a hotovo,jsem těhotná,nikdy bych neřekla,že to dá takovou práci a těch nervů 😝 Každdopádně je to životní zkušenost,teď mám taky už Prednison,píchám večer Clexane,pila jsem kontryhel,jedla ananas a asi je to prostě osudem daný,kdy to bude,jestli to bude..Možná až se na to nesoustředím tak moc,tak to bude 😉

tehulka1167
5. dub 2016

@pozi Taky píchám Clexane k tomu Medrol a Letrox. Já na to myslím tak jako zdravě,nechci se na to upínat a propadat panice .Víš jak to myslím,pač pak by ten problém byl v hlavě...

zuzanaxx
5. dub 2016

@pozi i když jsem dneska měla pozitivní test, pořád ms tak si nemyslím, že by mi to hned napoprvé vyšlo. S tchánovci komunikuji jen v nejnutnějších případech, takže to nechávám na chlapovi. Ale jestli budu doma do dalšího KET, tak už to bude fakt divné 😉 jo na okna, balkon a terasu se taky chystám, ale přece jen počkám do pátečního hcg, pro jistotu...

pozi
5. dub 2016

@tehulka1167 jo,to chápu,ale hůř se udělá,ale budu se snažit taky se k tomu už neupínat,už jsme si řekli,že když nevyjde KET,půjdem ještě do 3.IVF a pak už nic,i když třeba za rok si to rozmyslím,ale nechávám tomu volný průběh

pozi
5. dub 2016

@zuzanaxx no jasně,radši to mít potvrzený,ale myslím si,že ti to klapne,proč by ti to nemělo vyjít napoprvé?Nebudeš první ani poslední,někdo takové štěstí nemá 😉 já jsem to taky nechtěla nikde říkat,ale rodiče bydlí s námi v baráku,takže to ví,v práci jsem to taky musela říct,proč jdu na neschopenku,stejně by to zjistili a jinak jsem to nikde nevyhlašovala,tchyně bydlí jinde,té to říct,tak to taky ví celé příbuzenstvo...

tehulka1167
5. dub 2016

@pozi To já dobře vím,že se to hůř dělá ☹

xyrina
5. dub 2016

@tehulka1167 To jsem si myslela taky. :_)

xyrina
5. dub 2016

@zuzanaxx Já jsem doma 14 dni a díky Utrogestanu spím kdykoli se dotknu postele, mezitím vencim psy a drobné domácí práce. Protože čekám zítra z krevního testu špatnou zprávu, tak jsem se dnes aspoň dala do pořádku u holicky, kosmetický a pedikerky. Ať tam aspoň zítra brecim hezká 🙂

zuzanaxx
5. dub 2016

@xyrina taky jsem včera byla u kadeřnice, na nehty se chystám zítra 🙂 o pleti se radši nebavím...po Utrogestanu vypadám hůře než puberťák! Navíc se mi na prsou dneska objevily, a vůbec nevím z čeho, nějaké namodralé rozpraskané žilky...o permanetně nafouklém břichu ani nemluvím. Takže jsem vážně kočka... 😀

xyrina
5. dub 2016

@zuzanaxx To je sranda ze, jak na každého ty pilulky působí jinak. Snad to jsou jediné vedlejší účinky. 🙂

zuzanaxx
6. dub 2016

@xyrina ale větší sranda je, že v příbalovém letáku o tom není ani slovo, jako by žádné vedlejší účinky téměř neměl 😀

xyrina
6. dub 2016

@zuzanaxx Tak dnes ve 13 hod jdu na krev a bude jasno o našem 1 IVF 😲

zuzanaxx
6. dub 2016

@xyrina tak jak dopadly testy? Já dneska opět bojuji: stále krvácím a stále mi sílí druhá čárka testu. Už jsem psala maila do caru, jestli je to ok...držím palce...

Strana