Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@pozi Souhlas ty prsa,žíly patří k těhu. A ty řekni,že chceš hned Ket at ti nepřerušují neschopenku na 14 dni,to je blbost. 😉 Kdy to máš dostat?
@tehulka1167 měla jsem to dostat už minulý týden,drží mi to utrouš,ale už jsem ho dnes nedávala,aby už se to rozjelo,když to tak má být.Hned jim to tam řeknu,ať mě k doktorce objednají hned příští týden,počítám,že po vysazení utrouše to o víkendu dostanu 😒 to zas bude stát za to
@pozi To jsi udělala dobře,já když začínám špinit tak ho taky už vysazuju. Já to jinak i přes Utrouš dostanu úplně přesně,žádný spoždění.
@tehulka1167 já bych ho asi bez doktora nevysazovala, cokdyž přece bude test pozitivní...max. se ms zpozdí ještě o pár dní...
@zuzanaxx Já,když vidím,že test je 12 den negativní a začínám špinit jak vysazuju protože vím,že prostě tehotná nejsem. To člověk cítí i vnitřně,že se nic neděje. Byla jsem těhotná několikrát a vyždycky jsem to na sobě poznala. Ted po IVF jsem to taky vnitřně cítila,že absolutně se nic neděje a když byl test furt negativní tak nač to prodlužovat? Ale to je na každé z nás 🙂
@tehulka1167 souhlasím, nemám s tím tolik praxe. Já se vždycky bojím udělat něco jinak, než řeknou doktoři. Mám asi přehnaný respekt z bílých plášťů 😊
@zuzanaxx Joo to chápu,že se bojíš a je to v pořádku. Já už jsem v tomhle celekm profík. Někdy si připadám ,že bych mohla taky ordinovat. 😀
@tehulka1167 v čem máte problém? U nás je v hodně špatném spermiu a já mám hodnoty stárnutí vaječníků při horní hranici, ale v normě (nevím přesně zda vysoké LSH? Nevyznám se v tom). Příteli teď nastane tvrdý režim: pořád jsem asi ještě nasimulovaná a občas se přece stane zázrak a jde to přirozeně: takže zdravá strava, pohyb, kotvičník...nějaký další tip?
@zuzanaxx My jsme v pořádku. Já jen trošku horší imuno. Protilátky na embryo a ANA a ještě něco. Ale nic dramatickýho. Jinak nemám vejcovody tak jedině IVF. A léčím se se štítnou žlázou. Jinak nic. Embrya máme vždy krásná. Když rozmrazovali tak byly v top stavu. Všechny bunky zachováný. Ale čtyři doktoři se schodli na tom,že za neuspěchy může moje práce. Delám v restauraci zahulený prostředí. Tak ted jsem 6 týdnů doma a budu doma tak dlouho jak budu muset. Dřív jsem se tomu strašně bránila být doma,ale vidím,že musím. Předtím jsem po transferech byla třeba tři dny doma a pak do práce do toho zahulenýho,takže neustalý přísun nikotinu. ☹ Dřív jsem byla těhotná na to tata,aniz bych chtěla....to jsem nedělala v hospodě.
@tehulka1167 já jsem nikdy 2 čárky na testu neviděla. Až se současným partnerem se snažíme, ale nenapadlo by mě, že je to tak složité. Dělá manažera ve vysokém postavení, takže se stresy, hrozná strava, hodiny za volantem, nulový pohyb a potom spermiogram vypadá tak strašně. Navíc ve spermatu nějaké bakterie, ani lékaři neví odkud. Takže samá antibiotika...Ale pokud jsj už nějakou dobu mimo rizikové prostředí, tak by se to mělo lepsit, ne? Zkoušela jsi třeba nějaké bylinky?
@zuzanaxx To víš,že jo. Bylinky,ledas co. No 6 týdnu jsem doma. Na imunologii mi řekla minimálně 2 měsíce než se půjde do pokusu.
@zuzanaxx Já ti nevím proč,ale ted jsem nějak od začátku tušila,že z toho nic nebude a,že vyjde Ket. Nevím z jakýho důvodu,ale jsem o tom přesvědčená.
@zuzanaxx A ty jsi ted po IVF nebo po Ketu? Hlavně,že ti to vyšlo. 🙂
@tehulka1167 po ivf. Ještě mám jednoho sněhuláčka. Měla jsrm 11 folikulů, podařilo se oplodnit jen 6 a zůstaly nám jen 2 embryjka... 😒
@zuzanaxx Sněhuláčka zatím potřebovat nebudeš 🙂
@tehulka1167 díky, ale pořadně tomu budu věřit až v pátek po hcg. Myslíš, že pak budu moct do práce nebo mě jestě nechají doma? Dělám vedoucí pers.oddělení a mám pod seboh 5000 lidí....
ahojík, tak čárka sílí 🙂, tak v pondělí uvidíme 🙂, no i když zítra máme s malým zubáka tak se asi stavím ještě pro testy a zkusím v pátek a v pondělí, o víkendu jsme pryč.

@zuzanaxx To bude dobrý neboj, hlavně ,že čárka sílí. Mozná budeš mít hematom a proto krvácíš.