icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

leninek79
18. črc 2017

Po potvrzení srdíčka se propouští do péče vlastního gynekologa?Já myslela že až po prvním trimestru třeba.Chodím do sanusu v HK,máte tam někdo zkušenost?

maagda
18. črc 2017

Ahoj, jestli nevadí tak bych se přidala 🙂 Jsem po svém 1 IVF a čekáme na testování. Rozhodli jsme se netestovat a jet přímo na test z krve takže jedeme v pátek. Jsem z toho ale docela nervozní. Sice mám žaludeční problémy asi od pátku ale to se mi zdá nějak moc brzy, nemůžu ani cítit jak se nalévá víno, i různé pachy mi dělají špatně. Nadruhou stranu zas mám od sobotu ale bolest v podbřišku a bolý i vaječníky jak před ms tak nevím co mám v pátek čekat spíš ani nic ☹

leninek79
18. črc 2017

Kdy se Vám holky ukázalo srdíčko?Já jsem na začátku 7.týdne,myslím že dnes 6+1,jestli to dobře počítám,tak přemýšlím jestli už bude vidět...

mandlicka25
18. črc 2017

@leninek79 doktor me chtel poslat ke svemu gynekologovi po 1. screeningu 🙂

mandlicka25
18. črc 2017

@maagda
Drzim strasne moc palecky, s temi pachami jsem to mela stejne i po prvnim i druhem ivf a tehotna jsem byla az v druhem. Clovek je nadopovany tolika praskama a latkama, ze to podle me poznat nejde a hlavne se clovek moc pozoruje. Taky jsem cekala na krev, i kdyz asi posledni tri dny uz jsem hodne blaznila a brecela 🙈. Drzim pesti!!!!

luciebx
18. črc 2017

@maagda ses dobra vydrzet. Ja nevydrzela a testovala. Na zaludecni potize se mi zda brzy ale kazda sme jina. Me zacalo byt spatne tak v 8 tydnu. a az ted mi je krapet lepe.

vvercatkoo
18. črc 2017

@leninek79 jeď, srdíčko uz bude určitě 😉. Ja byla na kontrole poprvé 6+2 a srdíčko bilo. 🙂

luciebx
18. črc 2017

@leninek79 ja byla na prvni utz 7+2 a srdicko bylo

sticker
luciebx
18. črc 2017

@mandlicka25 mas pravdu ja verim tomu ze diky vsem tem praskam injekcim atd atd mi bylo tak hrozne akor prednisone bleee kdyz si vzpomenu jak mi bylo uff

mandlicka25
18. črc 2017

@leninek79 ja byla na ultrazvuku 6+5 a bylo tam ❤️.

leninek79
18. črc 2017

Holky já mám asi strach, že ještě srdíčko nebude a budu zklamaná...

vvercatkoo
18. črc 2017

@maagda jsi dobrá, že netestujes, já to nikdy nevydržela🙂.

luciebx
18. črc 2017

@leninek79 tak jeste pockej do pondeli kdyz mas strach. presne proto ja sla na utz dele abych nebyla zklamana z toho ze je tam jen vacek atd atd chtela se vedet zda je nebo neni

mandlicka25
18. črc 2017

@luciebx ja ted kdyz to vidim zpetne tak u obou pokusu jsem v tech 14 dnech mela naprosto stejne priznaky. A povedlo se jen jednou. Hlavne jsem mela strasny problem citit ruzne veci, netusim cim to je... to same i prsa byla zvetsena a citliva, coz tedy v prvnim pripade ustavalo, ale ted naopak 🙂. Ale v nekterych diskuzich jsem cetla, jak holky mely priznaky prakticky hned a to si myslim, ze to jsou proste leky a hornony....

luciebx
18. črc 2017

@mandlicka25 taky si myslim ze to jsou leky. pac si vem ze normalne otehotnis a treba 6 tydnu nevis ze si v tom. a tu nekdo 2 tydny ma uz blici atd

leninek79
18. črc 2017

@maagda já tedy taky nevydržela netestovat a testovala jsem už 6. den po ET, a měla jsem štěstí - byla tam už slabá čárka!

luciebx
18. črc 2017

zeny me proste furt nechutna kafe. rano si udelam vypiju pul hrnku a vyleju ho. bozinkuuuuuu

leninek79
18. črc 2017

@luciebx já si koupila schválně bezkofeinový, abych nemusela mít černý svědomí, a to stráááášně smrdí...🙂

luciebx
18. črc 2017

@leninek79 ja si kafe delam kazdy rano ale fakt slabe. Me ta chut rano nakopne ale ted si dam par loku a jdu to do drezu. No tk si dam caj a snidani. Malymu snidani a po ceste do prace zase neco jim. bozinku haha budu jak traktor

maagda
18. črc 2017

@mandlicka25
@luciebx
@vvercatkoo
@leninek79 No taky to dávám zavinu těm lékům mám utroš a něco na sliznici. Mě dělá jakákoli změna problémy. Jinak právě jsem smířená od začátku s tím, že se to nemusí podařit tak jsem i v pohodě. Nestresuji se. Hodně mi teda pomáhá práce, protože jsem hodně zaměstnaná. Když už jsme na čárku čekali 2 roky tak těch pár dní vydržím bez problémů. Nikdy jsem netestovala ani předtím dopředu až pokud bylo zpoždění ms delší než týden. Kvůli tomu se držím celou dobu v pohodě. Horší je na psychiku pořád testovat i než by měla přijít ms. Vážně se mi to takto osvědčilo. Zas si říkám, proč by to nemělo vyjít když jsme měli krásnou HB a je mi 25. Já jsem zdravá a byl problém jen v morfologii. Ještě všechno bylo v takové dny a šťastné čísla, že malého červíčka i v hlavě mám, že by to mohlo i klapnout. No tak uvidíme v pátek 🙂 byl by to krásný dárek ke svátku 🙂

yetti130
18. črc 2017

Ahoj holky,právě jsem přijela od dr. Máme potvrzené těhotenství 🙏 😍 hodnota hcg je 956 a jsem dnes 12 den po ET. Příští týden jdeme na ultrazvuk.

galatea_a
18. črc 2017

@yetti130 To je super, gratuluju! 🙂

yetti130
18. črc 2017

@galatea_a moc Ti děkuji 😘

luciebx
18. črc 2017

@yetti130 to je super. Moc gratuluji

sticker
anela85
18. črc 2017

@yetti130 moc gratuluji 😘 pozorovala jsi na sobe nejake priznaky?

vvercatkoo
18. črc 2017

@yetti130 super, gratuluji a přeji hodně štěstí🙂

leninek79
18. črc 2017

@yetti130 paráda!!😀

yetti130
18. črc 2017

Holky všem Vám děkuji 😘

yetti130
18. črc 2017

@anela85 Moc děkuji 😘 příznaky žádné nemám, co jediné tak mě natekla prsa a hodně mi pár dnů bolelo menstruacne břicho. To mě docela vyděsilo... 🙂

adydejka2609
18. črc 2017

Ahojky všem a všem moc blahopřeji k úspěchu 🙂 všem ostatním držím palce😉...včera jsem byla na svém prvním ET vložili mi blastocystu kvality 2 a dneska jsem volala do CAR a embryjko co ještě včera bojovalo to dnes vzdalo tak nemám ani nic na zamrazeni ☹ včera v noci mě začalo bolet v podbřišku.. odebrali mi 20 vajicek tak mám ještě teď zvětšené vaječníky ale ta bolest přetrvává i do dneška...nevíte je to normální? OHHS už jsem měla bolest je to jiná...

Strana