Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ahoj, jestli nevadí tak bych se přidala 🙂 Jsem po svém 1 IVF a čekáme na testování. Rozhodli jsme se netestovat a jet přímo na test z krve takže jedeme v pátek. Jsem z toho ale docela nervozní. Sice mám žaludeční problémy asi od pátku ale to se mi zdá nějak moc brzy, nemůžu ani cítit jak se nalévá víno, i různé pachy mi dělají špatně. Nadruhou stranu zas mám od sobotu ale bolest v podbřišku a bolý i vaječníky jak před ms tak nevím co mám v pátek čekat spíš ani nic ☹
Kdy se Vám holky ukázalo srdíčko?Já jsem na začátku 7.týdne,myslím že dnes 6+1,jestli to dobře počítám,tak přemýšlím jestli už bude vidět...
@leninek79 doktor me chtel poslat ke svemu gynekologovi po 1. screeningu 🙂
@maagda
Drzim strasne moc palecky, s temi pachami jsem to mela stejne i po prvnim i druhem ivf a tehotna jsem byla az v druhem. Clovek je nadopovany tolika praskama a latkama, ze to podle me poznat nejde a hlavne se clovek moc pozoruje. Taky jsem cekala na krev, i kdyz asi posledni tri dny uz jsem hodne blaznila a brecela 🙈. Drzim pesti!!!!
@leninek79 jeď, srdíčko uz bude určitě 😉. Ja byla na kontrole poprvé 6+2 a srdíčko bilo. 🙂
@mandlicka25 mas pravdu ja verim tomu ze diky vsem tem praskam injekcim atd atd mi bylo tak hrozne akor prednisone bleee kdyz si vzpomenu jak mi bylo uff
@leninek79 ja byla na ultrazvuku 6+5 a bylo tam ❤️.
Holky já mám asi strach, že ještě srdíčko nebude a budu zklamaná...
@maagda jsi dobrá, že netestujes, já to nikdy nevydržela🙂.
@luciebx ja ted kdyz to vidim zpetne tak u obou pokusu jsem v tech 14 dnech mela naprosto stejne priznaky. A povedlo se jen jednou. Hlavne jsem mela strasny problem citit ruzne veci, netusim cim to je... to same i prsa byla zvetsena a citliva, coz tedy v prvnim pripade ustavalo, ale ted naopak 🙂. Ale v nekterych diskuzich jsem cetla, jak holky mely priznaky prakticky hned a to si myslim, ze to jsou proste leky a hornony....
@mandlicka25 taky si myslim ze to jsou leky. pac si vem ze normalne otehotnis a treba 6 tydnu nevis ze si v tom. a tu nekdo 2 tydny ma uz blici atd
zeny me proste furt nechutna kafe. rano si udelam vypiju pul hrnku a vyleju ho. bozinkuuuuuu
@mandlicka25
@luciebx
@vvercatkoo
@leninek79 No taky to dávám zavinu těm lékům mám utroš a něco na sliznici. Mě dělá jakákoli změna problémy. Jinak právě jsem smířená od začátku s tím, že se to nemusí podařit tak jsem i v pohodě. Nestresuji se. Hodně mi teda pomáhá práce, protože jsem hodně zaměstnaná. Když už jsme na čárku čekali 2 roky tak těch pár dní vydržím bez problémů. Nikdy jsem netestovala ani předtím dopředu až pokud bylo zpoždění ms delší než týden. Kvůli tomu se držím celou dobu v pohodě. Horší je na psychiku pořád testovat i než by měla přijít ms. Vážně se mi to takto osvědčilo. Zas si říkám, proč by to nemělo vyjít když jsme měli krásnou HB a je mi 25. Já jsem zdravá a byl problém jen v morfologii. Ještě všechno bylo v takové dny a šťastné čísla, že malého červíčka i v hlavě mám, že by to mohlo i klapnout. No tak uvidíme v pátek 🙂 byl by to krásný dárek ke svátku 🙂
Ahoj holky,právě jsem přijela od dr. Máme potvrzené těhotenství 🙏 😍 hodnota hcg je 956 a jsem dnes 12 den po ET. Příští týden jdeme na ultrazvuk.
@yetti130 super, gratuluji a přeji hodně štěstí🙂
Holky všem Vám děkuji 😘
Ahojky všem a všem moc blahopřeji k úspěchu 🙂 všem ostatním držím palce😉...včera jsem byla na svém prvním ET vložili mi blastocystu kvality 2 a dneska jsem volala do CAR a embryjko co ještě včera bojovalo to dnes vzdalo tak nemám ani nic na zamrazeni ☹ včera v noci mě začalo bolet v podbřišku.. odebrali mi 20 vajicek tak mám ještě teď zvětšené vaječníky ale ta bolest přetrvává i do dneška...nevíte je to normální? OHHS už jsem měla bolest je to jiná...

Po potvrzení srdíčka se propouští do péče vlastního gynekologa?Já myslela že až po prvním trimestru třeba.Chodím do sanusu v HK,máte tam někdo zkušenost?