Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@leninek79 tak jupi! Gratuluju!
@adydejka2609 Občasné píchání v podbřišku je normální, ale záleží, jak moc intenzívní to máš. Cítíš to pořád?
@galatea_a někdy je to normální tlak ktery citim porad a pak hlavně k večeru a když jdu na malou tak je to silnější 😕
@adydejka2609 Hlavně hodně odpočívej. Pro klid duše můžeš zavolat do caru - uklidní tě 🙂
@mandlicka25 já jsem dneska 10 tt
Ještě jsem se chtěla zeptat jsem na nemocenské do čtvrtka takže 4 dny od ET budu v klidu..Zahrada pejsci filmy atd od pa bych měla jít do práce mám práci fyzicky náročnou zvedání těžkých věci zůstaly by jste ještě doma nebo budou ty 4 dny stačit?
@adydejka2609 Určitě bych zůstala doma.
@adydejka2609 pokud zvedas věci byla bych doma
@leninek79 supeeer, moooc gratuluji👏😍
ahoj holky, byla jsem včera na ultrazvuku a byl vidět jen gestační váček..... jsem 5+2 a jsem z toho trochu na nervy, plod nikde...
@axi44 já šla 6+2 a už bylo srdíčko. Když jsem se ptala proč až tak pozdě, tak mi bylo řečeno, že dřív to stejně nemá cenu😉 nestresuj se a vyčkej, máš čas
Holky těhulky kam jdete na velký ultrazvuk ve 20 týdnu? Jsem objednána jak do Car tak ke gynekologovi, kde se mě ani neptali tak jsem nestihla říct, ze v caru mi dali zadanku byla jsem tam na prvním ultrazvuku. Teď nevím co dělat raději bych zase do car zda se mi to z hlediska vybavení lepší a mají na dvojčata hodinu dokonce na gynekologii jen 20-30 minut. Mohu jít na oba?
Jinak úsměvné je, že se mě ptala v pondělí doktorka zda cítím pohyby říkám, že spis ne no a co se děje od úterý cítím přímo kopance každý den 🙂)) pohyby jsem jako prvorodička neregistrovala.
@adydejka2609 Domluv se v CAR, ale já bych v takové situaci šla na neschopenku.
Jinak já byla v pondělí na odběru, 8 oocytů, ale dneska jen 2 hezká embrya a 6 pomalejších, tak uvidím. Jsem domluvená na ET už zítra, snad to dopadne. Jinak asi dárkyně. Ale zase 2 hezká 2. den - to jsem tuším ještě neměla 🙂.
@adydejka2609 Jj raději neschopenku pro jistotu.
Tak jsem si to Teda prodloužila u gynekologa měla jsem strach z toho že by zaměstnavatel neměl pochopení pro razítko z IVF..jinak břicho už bolí o dost méně tak nevím zda je to dobre?
díky holky i tak je to čekání nekonečné..
Já taky nakupovala v h&m super teplaky a halenku a i v c&a , ale tam jsou docela drazí
Ahoj holky...chtela jsem se zeptat. Dnes jsem byla na zavedeni embrya a sestra mi řekla že mám hodinu ležet,ale já předtím hodně pila jak mi řekly,takže se mi chtělo curat. Po 45 min jsem musela jita curat a pak jsem si zase nachvilku na 15 min lehla. Myslíte si, že se to mohlo třeba curanim vyplavit? Je to druhé zavedení,ale už treti pokus ivf

Nevydržela jsem a jela dnes k Dr....a viděli jsme srdíčko❤dle UTZ 6+2,což odpovídá IVF