icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

galatea_a
15. srp 2017

@gabcat "A obecně má z toho divný pocit, ze tam je už tak velká (má poměrně dost mužů) no a ani mně už to není tak příjemné." má poměrně dost mužů? 😲

mandlicka25
15. srp 2017

@luciebx Moc děkuju za odpověď! S tím plynem se mi to zdál taky jako absolutní nesmysl, ale když jsem slyšela i co prakticky nejíst tři dny před, tak mě to trošku znervóznilo. Ta poradna snad vadit nebude, když půjdu na začátku záží v Praze a s tou poslední věcí, já si myslím, že po tak dlouhé době je parodie asi úplně běžná, hlavně se bojí asi oba každého pohybu...

mandlicka25
15. srp 2017

@galatea_a
tento problém má dost mužů, že se bojí o miminko....

galatea_a
15. srp 2017

@mandlicka25 Ahááá 😀

mandlicka25
15. srp 2017

@gabcat Strašně moc děkuju za tak vyšerpávající odpovědi a za uklidnění. My jsme spolu nespali už běhěm stimulace, protože mi bylo zle a neměla jsem na nic pomyšlení, takže ta doba je už docela dlouhá. Manželovi se to snažím vynahrazovat, ale já prakticky od té doby vůbec nic, takže ani orgasmus, kterého se asi bojím nejvíc. Nevím, co je větší riziko, jestli samotný styk nebo vyvrcholení. Posledních 14 dní se cítím lépe a nevím, jestli je to tou dobou nebo tím, že se víc prokrvuje děloha, tak se přiznám, že bych si asi dala říct, ale ten strach tam je šílenej a ještě když to nemám "dovolený" od doktora, tak do toho jít nechci, ale zase nechci nějaké extrémy, že celé těhu nic....

mandlicka25
15. srp 2017

@galatea_a moc děkuju! S tou poradnou si mě uklidnila, v caru jsem v dobrých rukou a myslím, že když budu mít v pořádku krev atd.,že v moči v poradně snad nic hrozného nenajdou...

vvercatkoo
15. srp 2017

Ahojky. Tak mě na 1.screening dělal jen utz přes břicho. Normálně jsem pojedla a pila a jak píšou holky plný mocak jsem taky neměla. Mě předtím už braly krev u mě v caru. Takže výsledky už tam byly nachystane.
Po screeningu jsem po týdnu dostala i průkazku a automaticky od té doby chtějí na každou poradnu po mě moč.
Já mám v caru rovnou i svou gynekolozku
Do poradny chodím co 3týdny, teď mě čeká ve čtvrtek. Budou mi brát krev na tripl test, aby to bylo zase na genetiku nachystane, tam jdu 11.9.
Sex jsme zkoušeli jak jsem dostala průkazku a asi se obejdu. Bylo mi to nepříjemné a bolelo to.
Jinak já od druheho trimestru už chodím do bazénu🙂

vvercatkoo
15. srp 2017

@mandlicka25 a já beru od druheho trimestru femibion2 a ještě mi doktorka napsala magnesium

gabcat
15. srp 2017

@galatea_a No ano, mám celkem dost kamarádů, se kterýma se bavím otevřeně, a zatím každý si ze mě dělal srandu, jestli pozoruju nárůst chuti na sex. A pak dodávali, ať si užíváme zavčas, že i oni se pak báli, když byly jejich manželky těhotné a už měly velká bříška. Tak je pravda, že žádnou relevantní statistiku s větším vzorkem jsem nedělala, proto říkám poměrně dost a ne většina 😊

gabcat
15. srp 2017

@mandlicka25 Měli jsme to stejně, plus ohss k tomu. Takže tě úplně chápu.

Problém by neměl být sex jako takový ale orgasmus, kvůli stahům dělohy. Ale zase jak jsem říkala.. Pokud je mimčo ok, nemělo by mu to ublížit. Na druhou stranu za ty výčitky, kdyby se něco zase stalo, to třeba nám na začátku nestálo. Ale ve 13. týdnu už je to něco jinýho. A.. je to tím obdobím, opravdu jsou ženy ve druhém trimestru většinou víc.. ehm, eroticky nabité 😁

mandlicka25
16. srp 2017

Ahoj holky, uz jsem doma a bylo to nadherny! Vsechno mame na 1*, pry nam to miminko vraci, kdyz nam to tak neslo a meli jsme takovy trapeni ❤️. Jeste nejak specialne vysetroval srdicko, ze to jde jen u 1z 10 maminek a nam to slo pry nadherne, byl to fakt zazitek! A asi to vypada na chlapecka!

luciebx
16. srp 2017

@mandlicka25 no to je krásný.

sticker
vvercatkoo
16. srp 2017

@mandlicka25 moooc gratuluji👏😍

mandlicka25
16. srp 2017

Moc všem děkuju!

sticker
martik29
17. srp 2017

@mandlicka25 gratuluji to je krásné 🙂

luciebx
17. srp 2017

Ahoj g

luciebx
17. srp 2017

Ahoj holky. Tak sme ještě týden u našich. Počasí krásný a sme furt u bazénu. Moje aktuální foto

raelyn
17. srp 2017

@luciebx krásnýýýýý, já chci taky takový bříško 😘 slušíííí

luciebx
17. srp 2017

@raelyn už se mi hůř dýchá. To bude teprve

mandlicka25
17. srp 2017

@luciebx @luciebx to je nádherný! Moc ti to sluší! U mě už se taky uvelebuje :P, říkám, že si tam dělá letní dovolenou :D.

martik29
19. srp 2017

Já jsem na tom takto 🙂 8 kg nahoře

hanyas
19. srp 2017

Holky, vam ty briska taaaak moc slusi 😍 😍 😍

jezz1e
22. srp 2017

A co ostatní? Kromě těch, co už si můžou fotit bříško 🙂 Je tu někdo, kdo čeká na transfer nebo už na //?

renkre
22. srp 2017

Ahoj holky,muzu se zeptat?jsem po ket dneska 15.den,tri dny jsem mela pozitivni testy,ne uplne,ale druha carka byla pekne videt.Vcera odpoledne jsem udelala test a byl negativni a dneska rano taky negativni.Myslite,ze muzu jeste doufat,nebo uz je to ztraceno?Dekuji za odpoved.Renca

volfici
22. srp 2017

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Jsem čerstvě po ET, můj první IVF cyklus a první ET. Z 8 folikulů bylo 6 zralých a oplodněných vajíček, do dneška vydržely 4. Jedno embryo dnes transferovali, zbytek čeká v mrazáku na výsledky genetiky. Za 14 dní mám přijít na kontrolní odběry, to čekání bude nekonečné.... 🙂

jezz1e
22. srp 2017

@renkre A kdy jdeš na krev? Zkusila bych ještě jeden zítra, jestli už jsi dvě čárky měla, zas by hcg nemělo klesnout tak rychle, aby náhle zmizely 😕

jezz1e
22. srp 2017

@volfici Držím palce, ať to klapne. 🍀 A co že jste se rozhodli zavést nevyšetřené embryo?

renkre
22. srp 2017

@jezz1e na krev jdu zitra,ale testovat uz nebudu,nemam na to nervy.moc sance tomu nedavam,a mam strach😒

tehulka1167
22. srp 2017

@renkre nebyl to Pregnyl ještě? Jinak mohlo dojít k biochemickemu těhotenství a to už je pryc. Mam za sebou

renkre
22. srp 2017

@tehulka1167 nene ja nepichala p

Strana