Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky jsem šťastná jako blecha krevní testy na vyvojove vady dopadly dobře a čekáme vytouženou holčičku.🙏
Brečela jsem jak malá holka musím to vše pomalu vstřebat že kontroly dopadly dobře jak ja se jich bála a že to bude holčička protože jsem s tim ani moc nepočítala.... hlavně ať je vše v pořádku..
@handous1 juuuu, moc gratuluji. My pořád nevíme, co to bude. Doufám, že 22.8. už se to dozvíme🙂
@vvercatkoo děkuji. Chteli jsme to vědět a z těch krevnich testů je to spolehlivé tak uvidíme na příštím ultrazvuku jestli nam to potvrdí😁
Ať je to kluk nebo holka hlavně ať je zdravé nic víc si nepřeji.....
@handous1 cecee v celku je mi jedno co tam je. Po tolika letech vis jak..
ted jedeme ke tchanum na jidlo je tu I moje mamka tak cekam az se muz vykoupe a valime. uz mam hlad. KOnecne mi je dobre a fakt bych jedla a jedla ajedla
Na to ze sem v pulce mam jen 4 kg nahore zatim. Dikky buhu. U benicka sem mela strasne moc I kdyz u nej mi nebylo tak dlouho zle a mohla sem jist co sem chtela. ted spis ovoce a zeleninu. Tak snad nebudu muset tolik zhazovat.
Rano v 9 utz a hned vam poslu fotku s oznamenim pohlavi
@luciebx tak to jsou nadherny zpravy! Gratuluju k holcicce!!!! 💋❤️
@luciebx juuuu super, moc gratuluji👏
Moooc děkuji.

Ahoj holky, TAK ZNOVU V PROCESU. Dnes UTZ. Folikul 19.8mm, sliznice 7,8mm. Pichnut ovitrelle, od čtvrtka zavadet utrogestan, v pátek volám do CAR jak se rozmrazila embrya a pokud vše proběhne v pořádku, v sobotu KET dvou embryí. Je to náš třetí transfer, tak se moc modlim.
@nita1984 Hodně štěstí! Držím palce!
@galatea_a
@mandlicka25
@luciebx díky moc. Zatím se spíš bojím,než ze bych se těšila, ale snad to řešení přijde
Zdravím holky, chodím se, ale jen si vás pročítám. Teď bych potřebovala poradit. Čeká nás 2. IVF, dr. doporučit PGS emryjí. První IVF nedopadlo, měla jsem 5 pokusů, nevyšel žádný jen po ET jsem měla //, ale dopadlo revizí. Teď jdeme do druhého IVF a moc si přejeme, aby to už bylo naposled, takže do toho PGS asi půjdeme, ale můj dotaz : platily jste si ho sami nebo šlo na pojišťovnu ?
@ellisabetha Po dvou zamlklých těhotenstvích mi ho z větší části uhradí pojišťovna. Tipuji, že tobě s takovým výsledkem taky.
@nita1984 Určitě to tentokrát vyjde až do konce. Jedno z těch dvou bude to pravé a bude se držet 9 měsíců.
@klokanka73 kéž by.. pro letošek je to poslední pokus. Tak se budu modlit, že vyjde... jako na potvoru čas vůbec neutíká...
jste všecky na dovolené čico.. nemám co číst..🙂 jak jsi dopadla nita1984 ??
Ahoj holky! Jak se máte a jak užíváte léto? Já jak se nemůžu koupat, tak vyhlížím každý ochlazení :P, navíc mi v těch vedrech není moc dobře, takže se těším, až nebudou teploty kolem tý třicítky. Doufám, že nebude vadit, když se vás zeptám na pár otázek, které teď řěším, budu ráda za jakoukoli odpoveď. ❤
🍀Zítra budu začínat 14tt, jupí! a jdu na 1. screening, mám trochu obavy, ale doufám, že bude vše v pořádku a miminko se tam bude vrkočit jako před 14 dny. Holky, zítra tam mám být v deset, můžu před normálně jíst? Někde jsem četla, že nějaká paní musela dodržovat 3 dny před speciální stravu, jinak tam je mimi vidět přes střeva jako v auto v mlze, nikdo mi nic neříkal, tak doufám, že to je nesmysl a to samé co močák? Před vnitřním ultrazvukem mi vždy doktror říká hlavně vyrůrat, ale četla jsem, že na sceening plný močák? Jsem z toho jelen 🙂. 🍀Potom jsem se chtěla zeptat, jak často a od kdy chodíte na poradnu. Já jsem jeste nebyla, protože v centru nedělají a k mému gynekologovi už nechci. Od září začínám pracovat v Praze a musím sehnat nového gynekologa, protože můj současný (mimo centrum) mě na poslední kontrole po 3/4 roce clostíku a hlídané ovu seřval, že mu kazím statistiky a že se se mnou nebude bavit a pošle mě na umělý, v mých 24 letech. Brečela jsem jak želva a ani jsem nevěděla jak se jmenuju. V centru mě hlídají, takže se nebojím, ale třeba moč mi nikdo nebral. 🍀A poslední intimnější věc, za jak dlouho jste spolu s partnerem měli pohlavní styk? Doktro mi před 14 dny řekl, že ještě nemáme nic podnikat, že miminku se nic nestane, ale že to krvácí a že za ty nervy mi to nestojí. A dokonce jsou nové studie, které nedoporučují sex běhěm celého těhotenství, což mi přijde už zbytečný. Prý mi o tom poví víc. Chtěla jsem se zeptat na váš názor, co doktror tak něco jiného. Já myslela, že teď už by to mělo být v pořádku. Akorát se budu děsit :P. Snad jsem Vás nezahltila a mějte se krásně!❤ jo a poslední věc :D kyselina listová a vitamíny v druhém trimestru nebo už ne? Děkuju!!!
@mandlicka25 ahoj. Zkusím ti odpovědět. Já normálně jedla takže neboj hlady trpět nemusíš. Blbost kvůli mlze střev. Měla sem mít plny mocak to je fakt ale ne úplně plno aby ses tam nepocurals přeci utz trvá. Já měla poradnu ve 12 a 16 tt. Pak mam až 28tt mezi tím utz ve 12 a ve 20. Další mam v 36 tt. Ohledně sexu. Myslím ze teď už můžeš i když já se taky byla. První sex byla parodie 😂 Ale od 16-18 tt už normálně. Pokud se citis dobře a psychicky taky však přestat můžete kdykoliv ze jo
@mandlicka25
Ahoj, tady jsou odpovědi:
1) Holky, zítra tam mám být v deset, můžu před normálně jíst?
Ano 😉
2) a to samé co močák?
Neměla jsem plný močák, ani na screening ani nikdy na poradnu. Nevydržela bych. Nevadilo to. Pokud ti nikdo nic takového neřekl, neřeš to.
3) Jak často a od kdy chodíte na poradnu.
7+3tt jsem byla naposledy v centru na uz. Pak další týden jsem šla s předávací zprávou ke své gynekoložce. Pak jsem, mám dojem, do 14. týdne chodila po 14 dnech (špinění a krvácení na začátku a odpadlé dvojče). Po 14. týdnu jsem dostala průkazku a chodím po měsíci.
4) A poslední intimnější věc, za jak dlouho jste spolu s partnerem měli pohlavní styk?
První trimestr vůbec, vždy po orgasmu se mi spustilo špinění nebo to krvácení (kvůli dvojčátku). Samozřejmě netvrdím, že by se to jinak nestalo. Bylo s ním něco špatně. Ale prostě pak jsme raději pockali, až bude to nejrizikovější za námi.
Od toho druhého trimestru bych b tom problém neviděla. Pokud ti nic není a chce se ti, směle do toho, dokud to jde. U nás to s postupujícím stavem slábne. Manžel už se začíná trochu bát, že malé ublíží. A obecně má z toho divný pocit, ze tam je už tak velká (má poměrně dost mužů) no a ani mně už to není tak příjemné. Přece jen už tvrdne bricho, vše mě dole tlačí a tak..
5) jo a poslední věc :D kyselina listová a vitamíny v druhém trimestru nebo už ne?
Já jsem hrozně dlouho zvracela, asi 21.tt ještě, Takže jsem brala. Teď ve třetím už to trochu flákám a veru třeba obden, co 3 dny..
Tak snad jsem odpověděla dostatečně🙂
Já jsem se normálně najedla a napila. Na malou chodím často, takže před vyšetřením jsem na záchod šla - přece se jim tam nepočůrám 🙂 a nikdo nic neříkal. Ten tvůj gynekolog je teda strašný, dobře děláš, že budeš mít novýho. V poradně jsem byla teď poprvé (v 16tt) a jdu zase za 4 týdny (do teď jsem chodila do caru, ale u mě je to všechno v jedné budově). Pokud jde o sex, uvidíš, jestli do toho budeš mít chuť a jak se budeš cítit. Nemá cenu nic lámat přes koleno, prostě zkusíš, uvidíš 🙂

@mandlicka25 zatím je to pod kontrolou tak snad bude vše v pořádku....