Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@renkre tak doufat můžeš, i když pravděpodobně šlo o biochemické těhotenství, prostě zaniklo. 15den už bys jinak musela mít silnou čárku. Muj první Ket dopadl taky tak, druhý pokus už se povedl.
Ahoj holky, tak jsem pátý den od ET, včera mě začalo pobolívat břicho, takové tlaky v podbřišku a v pátek jsem měla takové "tahání" po pupíkem.... Mám tomu přikládat nějaký význam?
Ještě se zeptám, kdy má smysl zkusit testovat. Příští pondělí jdu na kontrolní odběry, to budu 14 dní po ET, zkoušely jste testovat dříve?
Díky a hezkou neděli 🌞
Ahoj holky všechny, byla jsem tu několikrát v diskuzi a ted po posledním nepodařeném ketu, od prosince už sedmý nepodařený v řadě...se hlásím, že genetiku máme vše ok a máme zbylá dvě embrya, která jsou ted také vyšetřena, přišly výsledky z Prahy a jsou to prý naprosto zdravé dvě děti 😀 takže v našem případě fakt už jen ta příroda. Jenže mi se naskytla příležitost zrovna tak zvané práce snů, prostě taková ta nabídka, která přijde jednou za život a my jsme se rozhodli, že kety a všechny tyhle věci ted odložíme a já se budu věnovat holt práci 🙂 a třeba jednou....uvidíme. Všem těhotným přeju pohodové těhu a krásné mimi a všem co čekají nebo teprve budou, tak pozitivní testy! hodně štěstí všem 🙂
Ahoj holky jsme 6+1 dne sem zakrvacela srdíčko naštěstí tlouklo mam hematom mohu se zeptat je taky někdo kdo neměl žádné příznaky a dopadlo vše v poradku?
@wendissek Tak v 6. a 7. týdnu jsem žádné příznaky neměla, je to brzy. Nastupuje to s rostoucím hcg. Zvracela jsem několikrát denně až od 8 nebo 9, už nevím. Takže si to zatím užívej 😉 a jinak u nás ve skupině je spousta holek, Co jim nebylo vůbec nic celou dobu. Dokonce je jich většina.
@catchulinecka Ahoj, však on ten správný čas přijde 😉 hodně štěstí ve vysněné práci 🙂
Ahoj holky, všem strašně moc držím palce, ať jsou tu jen samé dvě čárky a prosperující těhotenství! Co se týká práce, tak držím palce, ať je vše tak vysněné a snové, jako je v představách a co se týká příznaků, tak ze svých zkušeností se fakt nepozorujte, protože je to nesmysl a takhle brzy prostě příznaky nejsou. Hladina hormonů je fakt malá a některé, jak píšou, že už to věděly před ms, tak to už je úplná pitomost....
Já začínám zítra 16tt, jupí! Včera jsme přiletěli z prodlouženého víkendu ze Stockolmu, kde jsme si to fakt užily, hodně toho nachodili, já byla vyřízená, ale šťatsná. Co mě ale potrápilo, dva dny před odletem, jsme se domluvili s gynekologem na postuplném vysazení clostíku místo 2-2-2 na 1-0-1 a já druhý den před od letem fakt lehoulince zašpinila, ale nervy na celý víkend byli na světě! V noci se mi zdály krvavé hrůzy a dnes jsem to nevydržela, nechtěla jsem se stresovat a vyrazila na kontrolu. Prďolka samozřejmě ok, prej tam měl pekně veselo a žilo to tam na plný obrátky. Takže jsem dostala nový tři balení a budu vysazovat pomaleji. Bylo to fakt malinko, po zvětšení dávky to bylo úplně dobrý, ale ten strach byl šílenej.... Navíc v pátek mám po neschopence nastupovat do nové taky trošku snové práce do Prahy a doktor mi řekl, že můžu, ale že se mám šetřit a hlavně žádný stres, což samozřejmě souhlasím. Ale kdyby cokoli, že mám jít opět na neschopenku a že stejně zastává názor, že těhotný mají být doma tak nevím.... No a stím vším souviší to, že jsem manželovi něco už trochu slibovala, že konečně už bude a teď mám z toho takovou hrůzu, že nevím... Komec hlášení :P. A promiňte, že je to tak dloooouhý! :*

@tehulka1167 nepichala pregnyl,taky mam strach,ze se to neudrzelo,vidis a ja myslela,ze kdyz uz se to jednou zavrta,ze uz to zavrtane zustane☹