Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@mandlicka25 Wow taky ti to už utíká viď. Krásný víkend koukám. My teď s mužem taky koupili na dvě noci jen ný dva noooo se těším. Pak ještě wellness a padla. Budeme čekat na malou
@wendissek ahojky, ja ty priznaky nemam dodnes. Jen mám pevnější, těžší a bolavejsi prsa. Sem tam mě píchne v podbřišku. Toť vše a ani žádné chutě. Jen už roste bříško a začínají otekat vnitřní kotniky😉
@volfici no, já na začátku prázdnin měla letět s manželem do Bruselu a zrušili jsme to. Měla jsem hyperstimulační syndrom a prostě jsem se bála, protože všude říkají, že bezpečné je létání až ve druhém trimestru a domluvili jsme se, že to nebudeme pokoušet po té době snažení, že nám to za to nestojí. Te'd jsem to měla povolené i od doktora, ale potvrzení jsem nepotřebovala. Potvrzení potřebuješ až tuším někdy od 34tt a to už tě tuším nepojistí ani pojištovna. Držím pěsti a doufám, že tu bude brzy fotka pozitivního testu!
@luciebx utíká to naštěstí rychle, jak si psala, jak se člověk bojí toho prvního trimestru, tak pomalu slaví každej den a do toho 12 tt to bylo nekonečný, teď ty týdny docela lítaj. Navíc teď nová práce v Praze, v říjnu stěhování do nového do Prahy, pak Vánoce... ono se to překulí, aspoň tak to mám naplánovaný :D. A jsem zaregistrovaná k Apolinářovi, jupí! Měla jsem z toho strach, registrace přesně 14plus 0 v osm ráno... a v 8:02 plno, ale jsem tam!
@vvercatkoo já nemam ani ty prsa prostě vůbec nic

@volfici Jen tak dál! Ať už jen krásně sílí!❤
@wendissek ale ty jsi na zacatku, to ja prvni trimestr neměla taky nic😉
Ahoj holky. Můžu se přidat? V pondělí jsem byla na ET. Je tu někdo na tom podobně? 🙂
jste tam nejak ohledne mrazeni embry jak to dopadlo jew nejaka sance
?
@pegi27 já už čtvrtý den cítila takové tahání pod pupíkem. Břicho pobolívá od pátého dne, nejvíc k večeru. Prsa bolí už dva měsíce, hlavně asi kvůli všem těm hormonům, co do sebe cpu. Slabounkou čárku na testu jsem měla osmý den, desátý den (včera) už byla krásná. V pondělí jdu na krev 😊
Ahoj holky, tak hlásím, že dneska krev, HCG 1191 jednotek, na ultrazvuk jdu za tři týdny 🙂
@volfici nádherná hodnota! Měla jsem podobnou! Gratuluju! ❤️
ahoj holky potrebuju vedet po zamrazeni embrya jak to probiha ajak to dopadlo pouzivala nekdo ktomu i tem jak se tomu rika na zachiceni takovi lepidlo? dejte mi holky ted vedet budu tu jenom 10 minut?
@handous1 no to ja sem byla jednou ale ja jsem vzla tezky 15kg balik nebo jsem pracovala a potom postupne mu odchazelo mela jsem 3mm a potom za 3dny 2mm uz jsem jenom krvacela 10dni ale mam zamrazeno ale nevim ty jsi mela tomu se rika lepidlo aby zachycelo v deloze? nebo jaky postup jsi mela

@mandlicka25 ahoj, to je fajn, že všechno je, tak jak má 🙂. Jak je to prosím s tím létáním? Může se normálně nebo je potřeba to nějak řešit, mít to povolené od doktorky, hlásit třeba při nákupu letenky atd.? Možná to řeším předčasně, ale pokud mi to vyjde a potvrdí mi těhotenství (🙏), tak cca za šest týdnů bych měla letět na služebku..... Tak abych byla připravená 😉, děkuji