icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

volfici
29. srp 2017

@mandlicka25 ahoj, to je fajn, že všechno je, tak jak má 🙂. Jak je to prosím s tím létáním? Může se normálně nebo je potřeba to nějak řešit, mít to povolené od doktorky, hlásit třeba při nákupu letenky atd.? Možná to řeším předčasně, ale pokud mi to vyjde a potvrdí mi těhotenství (🙏), tak cca za šest týdnů bych měla letět na služebku..... Tak abych byla připravená 😉, děkuji

luciebx
29. srp 2017

@volfici ja teď taky letěla. Nic nikde hlásit nemusíš. Myslím ze FO 32 tt se muže pak už ne

luciebx
29. srp 2017

@mandlicka25 Wow taky ti to už utíká viď. Krásný víkend koukám. My teď s mužem taky koupili na dvě noci jen ný dva noooo se těším. Pak ještě wellness a padla. Budeme čekat na malou

vvercatkoo
29. srp 2017

@wendissek ahojky, ja ty priznaky nemam dodnes. Jen mám pevnější, těžší a bolavejsi prsa. Sem tam mě píchne v podbřišku. Toť vše a ani žádné chutě. Jen už roste bříško a začínají otekat vnitřní kotniky😉

mandlicka25
29. srp 2017

@volfici no, já na začátku prázdnin měla letět s manželem do Bruselu a zrušili jsme to. Měla jsem hyperstimulační syndrom a prostě jsem se bála, protože všude říkají, že bezpečné je létání až ve druhém trimestru a domluvili jsme se, že to nebudeme pokoušet po té době snažení, že nám to za to nestojí. Te'd jsem to měla povolené i od doktora, ale potvrzení jsem nepotřebovala. Potvrzení potřebuješ až tuším někdy od 34tt a to už tě tuším nepojistí ani pojištovna. Držím pěsti a doufám, že tu bude brzy fotka pozitivního testu!

mandlicka25
29. srp 2017

@luciebx utíká to naštěstí rychle, jak si psala, jak se člověk bojí toho prvního trimestru, tak pomalu slaví každej den a do toho 12 tt to bylo nekonečný, teď ty týdny docela lítaj. Navíc teď nová práce v Praze, v říjnu stěhování do nového do Prahy, pak Vánoce... ono se to překulí, aspoň tak to mám naplánovaný :D. A jsem zaregistrovaná k Apolinářovi, jupí! Měla jsem z toho strach, registrace přesně 14plus 0 v osm ráno... a v 8:02 plno, ale jsem tam!

wendissek
30. srp 2017

@vvercatkoo já nemam ani ty prsa prostě vůbec nic

volfici
30. srp 2017

Holky, tak mám 8.den po ET slabou čárku, naživo je vidět líp, ale chvilku jsem ji hledat musela 😊

jezz1e
30. srp 2017

@volfici Paráda, ta nijak hledat nepotřebuje 🙂

volfici
30. srp 2017

@jezz1e já jsem na tohle marná 😉, ale tuhle jsem našla a jsem ráda, že ji vidí i někdo jiný 🙏

galatea_a
30. srp 2017

@volfici Vidím ji krásně, super! 🙂

luciebx
30. srp 2017
sticker
handous1
30. srp 2017

@volfici super !!!👍

mandlicka25
30. srp 2017

@volfici Jen tak dál! Ať už jen krásně sílí!❤

vvercatkoo
30. srp 2017

@wendissek ale ty jsi na zacatku, to ja prvni trimestr neměla taky nic😉

pegi27
30. srp 2017

Ahoj holky. Můžu se přidat? V pondělí jsem byla na ET. Je tu někdo na tom podobně? 🙂

pegi27
30. srp 2017

@volfici
Ahoj. Jsi po ET nebo KET? Jinak gratuluji, ať sílí 😘

nada1985
30. srp 2017

jste tam nejak ohledne mrazeni embry jak to dopadlo jew nejaka sance
?

volfici
30. srp 2017

@pegi27 ahoj, moc děkuji 🙏 1. IVF, 1. ET 😊

volfici
30. srp 2017

@nada1985 ahoj, to je dotaz na někoho konkrétního tady? Jak to myslíš? 🙂

volfici
2. zář 2017

@pegi27 ahoj, tak jak se cítíš? Kdy budeš testovat?

pegi27
2. zář 2017

@volfici Ahoj, úplně normál, žádné bolení břicha nebo tlak, bolest prsou..., zkrátka nic. Je asi brzo. Jak jsi to měla a máš ty???
No testovat..., asi až tak 10.den... uvidím 😉

volfici
2. zář 2017

@pegi27 já už čtvrtý den cítila takové tahání pod pupíkem. Břicho pobolívá od pátého dne, nejvíc k večeru. Prsa bolí už dva měsíce, hlavně asi kvůli všem těm hormonům, co do sebe cpu. Slabounkou čárku na testu jsem měla osmý den, desátý den (včera) už byla krásná. V pondělí jdu na krev 😊

volfici
4. zář 2017

Ahoj holky, tak hlásím, že dneska krev, HCG 1191 jednotek, na ultrazvuk jdu za tři týdny 🙂

pegi27
4. zář 2017

@volfici To je parada, gratuluji moc 😘
Mam z tebe radost, hoď sem pár tehu bacilek 😉

luciebx
4. zář 2017

@volfici to je uzasna zprava.. jen tak dal zlato..

sticker
mandlicka25
5. zář 2017

@volfici nádherná hodnota! Měla jsem podobnou! Gratuluju! ❤️

nada1985
5. zář 2017

ahoj holky potrebuju vedet po zamrazeni embrya jak to probiha ajak to dopadlo pouzivala nekdo ktomu i tem jak se tomu rika na zachiceni takovi lepidlo? dejte mi holky ted vedet budu tu jenom 10 minut?

handous1
5. zář 2017

@nada1985 ja ho jednou mela z mých 8 ivf a embryo se nechytlo. Pak jsem dávala vždy bez něj náš 8 poslední pokus se zdařilo a teď jsem těhotná. Teda loni jsem byla dvakrát těhotná ale nedopadlo to. Hodně štěstí.

nada1985
5. zář 2017

@handous1 no to ja sem byla jednou ale ja jsem vzla tezky 15kg balik nebo jsem pracovala a potom postupne mu odchazelo mela jsem 3mm a potom za 3dny 2mm uz jsem jenom krvacela 10dni ale mam zamrazeno ale nevim ty jsi mela tomu se rika lepidlo aby zachycelo v deloze? nebo jaky postup jsi mela

Strana