icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

mandlicka25
5. zář 2017

@nada1985 eglue 🙂, ja jsem ho mela az u druheho transferu, ktery byl ale uspesny. Zavedena byla dve embryjka, ale chytlo se jen jedno. Kdo vi, ja to mela pro pocit, ze delam maximum a uz mi to neprisla tak velka castka.

handous1
5. zář 2017

@nada1985 měla jsem jednou to lepidlo ty to sama nepoznas že ti tam dají to lepidlo jen pri placeni😉😁 už si ale nepamatuji kolik to stalo peněz.

handous1
5. zář 2017

@mandlicka25 ja to taky měla pro pocit že delam maximum ale presvedcena jsem o tom nebyla a když jsem loni dvakrát otehotnela tak to bylo bez lepidla tak pak jsem už lepidlo nedávala a zase se povedlo bez lepidla.😁

volfici
5. zář 2017

@handous1 ty ses teda taky načekala 😕 je super, že to konečně vyšlo, moc držím palce, aby bylo všechno v pořádku až do konce!

volfici
5. zář 2017

@nada1985 u nás za to chtějí 3 tisíce. My do toho nešli a zatím můžu říct, že se povedlo...

luciebx
5. zář 2017

@handous1 a jak jinak. Jak se citis

balrozka
5. zář 2017

Taky jsme měli embryo glue a jsem ráda. Chtěli za to, tuším, 2500. Chodili jsme do Pronatalu. Možná proto máme náš malý zázrak už doma. I když tam určitě hrálo roli víc náhod. 🙂

merope
6. zář 2017

@balrozka Já lepidlo měla a nepovedlo se. Podstatné je, že pokud je embryo špatné, tak ani glue nepomůže. Asi špatné bylo, nevím.

vvercatkoo
6. zář 2017

Nám doktor řekl, že jsou to vyhozené peníze, takže jsme ho neměli ani jednou

luciebx
6. zář 2017

ja ani o zadnym lepidlu nevim ze by se davalo. Nikdo nam nic takovyho nenabidl. Chodila sem do reprofitu brno.

handous1
6. zář 2017

@volfici děkuji, doba čekání, zklamání,slzicek,bolesti..... byla velmi dlouhá hlavní je ale že to nakonec vyšlo. Už jsem v ten zazrak nedoufala . Teď jen aby jsme to dotahli do konce a mimisek byl zdraví . Tobě přeji ať se co nejdříve zadari.😉🍀

handous1
6. zář 2017

@volfici jeee už vidim že se zdařilo ! Supeeeer !!!😁🙏

handous1
6. zář 2017

@luciebx teď už lépe děkuji. Minulý týden jsme byli v čechách na dovolené a 3 dny před odjezdem jsem začala spinit pěkně mě to vylekalo....uf ! Jeli jsme rychle na pohotovost doktor udělal veškeré vyšetření měla jsem krvavý hlen a to nevěděl z čeho ja taky ne. Chtěli si mě v nemocnici nechat tak jsem musela slíbit že budu poctivě ležet a brala jsem prášky a utrgestan. Teď už je vše v pořádku. Pripravuji se pomalu psychicky na velky ultrazvuk ve 20tt bojim, bojim....
Co ty jak se máš už abych byla tak dalece jako ty.😊 Jinak ja už lehké pohyby citim asi tak tyden ale už se těším na ty kopance😁

luciebx
6. zář 2017

@handous1 ty jo chudaku. Snad už sis to vybrala a teď už bude jen dobře. Já zatím vše OK. Kopance už silné. Občas se až leknu. Jen mě zlobí dýchání. Špatně se mi dýchá když lezim nebo v polosedu. Takový na houby. No ale jinak zatím vše OK

handous1
6. zář 2017

@luciebx tak to ráda slyším že je vše v pořádku.😉 Manžel říká že ta naše cacorka ještě není na světě a už nás tak zlobí.😁 on si dělá taky tak velké starosti.

luciebx
6. zář 2017

@handous1 jo to věřím. Chlap je v tomhle bezmocnej.

raelyn
9. zář 2017

Ahojky holky, mám dotaz na to který den cyklu při ET /KET vám zaváděli embryo. Budeme asi v listopadu řešit, tak se pak chci dr. optat. U mě zatím vždy 21DC,ale nikdy zatím nedopadlo. Nebylo by lepší zavést dřív, třeba už 19 den?. Díky 🙂

volfici
9. zář 2017

@raelyn ahoj, mě při ET už 16 DC. Na punkci jsem byla už 11 DC. Tak pak pět dní kultivace a potom transfer.

luciebx
9. zář 2017

@raelyn ja byla snad taky 21 dc a přišli mi to brzy ale povedlo se.

sansajn86
11. zář 2017

Ahoj holky, potřebovala bych radu od zkušenějších.
Zítra mě čeká první KET, kvůli opakovaným zamlklým potratům se bude zavádět embryo vyšetřené PGD. Minulou středu jsem aplikovala první injekci Ovitrelle, další aplikuji dnes. Z pátka na sobotu jsem měla s manželem přerušovaný styk. Vůbec jsem blbka netušila, že i při KET se Ovitrelle používá ke spuštění ovulace. Můj dotaz tedy zní:
Je reálné, že můžu otěhotnět z toho přerušovaného styku? Co by se pak stalo se zavedeným embryem z KET, popř. můžou se chytit obě? Moc děkuji za odpovědi.

merope
12. zář 2017

@sansajn86 Můžeš a můžou. Ale zase pokud jsi léčená na klinice a jsou tam problémy, tak co vidím jako problém je to, že se uchytí obě a to jedno se zastaví ve vývinu. Taky záleží, zda to IVF bylo jen kvůli potratům nebo obecně problémům s otěhotněním. A jak rychle ty zamlklé potraty byly. Každopádně toto jsou jistě dotazy, které patří tvému lékaři - on řekne, zda je lépe KET provést či nikoli (a je to samozřejmě potřeba říct dřív než se embryo vůbec rozmrazí, jinak je to jedno, protože to hlavní riziko je, že se uchytí obě a pak se jedno zastaví ve vývoji a "stáhne" s sebou při potratu i to druhé).

hanyas
16. zář 2017

Ahoj holky, po nejake dobe se opet vracim... potrebuji vase dobre oci a zdravy usudek... ktery test je podle vas silnejsi? Prijde mi totiz, ze uz treti den se carka nijak extra nemeni... ☹

hanyas
16. zář 2017

tak ještě jednou...

luciebx
16. zář 2017

@hanyas tam není žádný rozdíl. Stejně dílny. Kolik dpo po transferu sib

hanyas
16. zář 2017
luciebx
16. zář 2017

@hanyas tak na 10 to jde... kdy byl delany ten prvni teda

wendissek
16. zář 2017

@sansajn86 můžeš a mohou se chytnout obě a pokus mas embryjka po pgd tak pokud vim tak ted je povolen jen s ochranou aby se nemohlo otěhotnět přirozené aby potommby nevěděli které je které

handous1
16. zář 2017

@hanyas super mela jsem to také tak ! Pomaloucku gratuluji.😉

hanyas
16. zář 2017

@luciebx levý je ze dneška, pravý ze včerejška.
@handous1 zlato, nevím, jestli je k čemu gratulovat. Vím, že na 10.den je test pěkný, ale připadá mi, že nesílí. Zítra uvidím, jestli zesílí nebo ne a v pondělí už jdu na krev, tak budu mít jasno.

handous1
17. zář 2017

@hanyas ja jsem to měla jako ty 10 den vypadal jako tvůj a den po tom stejný a další den o malinko silnější ale fakt o málo taky jsem se bála že nesili a tak si došla 12 den na krev ......
Ja ale se bála pak pořád a teda i teď aby se něco nepokazilo. Tim testikem to jen začne.....😉
Držím palečky !!!! 🍀✊

Strana