icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
17. zář 2017

@handous1 dekuju 😘 budeme to potrebovat. Vy uz jste z nejhorsiho venku. Urcite vse dobre dopadne 😍

tehulka1167
24. zář 2017

Holky, furt vás sleduju a nikdo sem napíše. Jak se máte?

luciebx
24. zář 2017

@tehulka1167 ahoj. No já si užívám nedělního rána jen sama pro sebe. Muž jel včera se synem na jednu noc pod stan. Tak kafickuju snídaně a koukám TV. Začala sem 7 měsíc. Už jen 3 týdny v práci a padla. A co ty? Jak je

luciebx
24. zář 2017

@hanyas co ty a testy zlato

hanyas
24. zář 2017

@luciebx ahojky, u me je zatim vse v poradku. Jenom jsem zas a znova nachlazena, boli me v krku a tak. Drzi me to uz od transferu, nelepsi se to, ale ani nehorsi. Tak snad to bude OK 😉

luciebx
24. zář 2017

@hanyas ty blaho já byla tak nachlazena po transferu. Duet smrkala. Kašlala atd. Hrozné sem se bála ale vše bylo dobrý. Cajickuj. Mě se to drželo x týdnu tak vím jak ti musí být.

hanyas
24. zář 2017

@luciebx jojo, je to otrava. Drží mě to v podstatě už tři týdny. Liju do sebe čaj se zázvorem (hlídám si množství), medem a citronem, kloktám vincentku, proplachuju nos a cucám vincentka tabletky. Tak se jen modlím, abych to nějak dala. Aby to zase neskončilo jako posledně s tou salmonelozou :-/

luciebx
24. zář 2017

@hanyas já si myslím ze tohle obyčejný nachlazení asi moc ohrozit nemůže ale kdo ví. Tak se hlídej a poradně odpočívejte 😘

tehulka1167
24. zář 2017

Nachlazení nevadí. Vadila by horečka. No my Dobrý. Ted teda mu lezou čtyři zuby nahoře tak je to hrůza. Leze,všude se stavi a zároveň pouští bambula. Furt musím byt u něj pac by se o mlátil. Hračky ho nezajímají. Zajímá ho vse zakazane. Klasika

hanyas
24. zář 2017

@luciebx budu, děkuju 😘

volfici
25. zář 2017

Holky, dneska první ultrazvuk, podle MS 7+0, podle UTZ 7+3 😊
Pořád tomu nevěřím

luciebx
25. zář 2017

@volfici krasa 😍

mandlicka25
26. zář 2017

@volfici gratuluju! Byla jsem na tom stejne! Uplne si pamatuju, jak bylo takhle malicky! Krasny ❤️.

mandlicka25
26. zář 2017

Já jdu za týden na druhý screening, po měšíci mám zase ty svoje strachy, ale snad vše bude v pořádku. Číhám na první pohyby a zatím se mu nechce a zítra začínáme 20tt.

volfici
6. říj 2017

@mandlicka25 ahoj, tak co screening, všechno v pořádku? 🙏

mandlicka25
6. říj 2017

@volfici ahoj, ty jsi hodna, dekuju! Ano! Vse jak ma byt a mame 100% potvrzenehi chlapecka, dokonce ve stredu jsem ho poprve ucitila, takze jsem strasne stastna. Jen ma tedy prvni vroubek, celou dobu si drzel rucicky pred oblicejem, takze jsme ho nevideli. Nepomohlo ani par drepu, neposunul je ani o milimetr :D. Zato nozickama kopal jako o zavod. Druhy den jsem byla v poradne, kdy doktor rekl, ze se zkusi na mimi podivat, jestli se neumoudri a byl videt jen zadecek... tak nas objednal za tyden na 4D a asi budu muset mimiskovi neco slibit :D. Ale hlavne, ze ma v poradku vsechny organy a ma pry ukazkovou polohu nozicek :D.

janaaa33
7. říj 2017

Ahojky holky muzu se k vam pridat? Minuly tyden v patek tj.pred 8dny jsem byla na embryotransferu jedno 5denniho embryjka. Je to nase prvni ivf. Na krev mam jiz az v patek, to je silene cekani...☹ dnes je prvni den kdy bych mela dostat menstruaci.

luciebx
7. říj 2017

@janaaa33 ahoj a vítej. Nezkouselas test?

janaaa33
7. říj 2017

Zkoušela je na něm slabý duch, tak se raduji, ale potihu, už jsrm jednou potratila vv6týdnu tak raději potichu 🙂 musím dnes pro nové testy a zkusím zítra anebo v pondělí znova zda bude sílit 🙂

luciebx
7. říj 2017

@janaaa33 juuu snad vše dotahnete do zdarneho konce. Klidně nám vyfot my rádi koukneme

galatea_a
7. říj 2017

@janaaa33 Držím palce! 🙂

janaaa33
7. říj 2017

Je to spise slaby duch, ale musim doufat 🙂 procitala jsem si tady vase diskuze a koukam kolik nas je, neverila jsem kolik paru ma problemy, nez jsme prisli do Pronatalu a videli kolik nas vlastne je. Drzim vam vsem holky palecky aby se nam to vsem povedlo a meli jsme za chvily v naruci nase drobecky :-*

janaaa33
7. říj 2017

Holky klame me mobil, nejde mi to sem vlozit...boze telefon prohodim oknem 😀

janaaa33
7. říj 2017

konecne se mi to povedlo :D je to opravdu jen slaby duch...jsem netrpeliva jesdtli dalsi dny bude silit..jsem dnes teprva 8den od ET

volfici
7. říj 2017

@janaaa33 je krásně vidět 🙂✊, tak ať hezky sílí

luciebx
7. říj 2017

@janaaa33 krása. Jen ať sílí. Držím co mám

janaaa33
13. říj 2017

Ahoj holky, chci se zeptat za jak dlouho po ET jste byli na ultrazvuku? Ja jsem dnes 14den po ET na testu uz krasna dalnice a krev mi brali dneska s tim ze vysledky v pondeli a podle nich ultrazvuk az za 14dni? To se mi zda nejak dlouho?

galatea_a
13. říj 2017

@janaaa33 14 dní je úplně normální, dřív by nebylo nic moc vidět, musíš být trpělivá 😉

janaaa33
13. říj 2017

Tak jo 😉 bojim se aby nebylo mimodelozni proto se divim tech 14dni..to je ale cekani to je des 🙂

volfici
13. říj 2017

@janaaa33 já byla 14 dní po ET na krvi a za další tři týdny UTZ, taky jsem se divila, že je to dlouho....

Strana