Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
holky teda koukám, kam vy na takový chytrý tabulky chodíte? To DPT znamená den po trasferu? a všechny ty hranice horní, průměr, dolní znamenají těhotenství a že je vše o.k. nebo to dolní není dobrý? já jen kdyby náhodou....tak ať vím, kdyby mi řekli nějaký číslo🙏
@antoaneta Ty jsi dobrá, ja už měla počůráno 6 testíku. Dnes už bys měla pozitivní i ten večerní test 😉🙊 V moči budeš už mít určitě víc než 10j a to nejcitlivější test ukáže. 😎 Tě škádlím 🙂 Dva měsíce před otěhotnením jsem měla 14den z krve jen 5j a to mi test neukazal.
Tabulku jsem stáhla ze skupinky kde chodím a asi je nejlepší mít ten průměr, ale i se spodní hranicí jsou holky, kterým se narodila zdravá miminka. Já měla 14 den 1501j.
Ahoj ... můžu se k vám přidat? jsem 5 dní po KET. Nevíte, jak dlouho se drží v těle ovitrelle?
@mamemimomu ahoj a vítej.
@luciebx Děkuji🙂
@mamemimomu Podle příbalového letáku myslím až 10 dní.
@jezz1e jejda, tak to bude dlouhé čekání. Měl to z vás někdo podobně? píchala jsem ovitrelle 2x před KETem a 1x po. A ještě 24 hodin po vložení embrya jsem píchala decapeptyl... nevíte proč? v CAR mi řekli, že jde o "zajišťovací" injekci.
@mamemimomu já teda nic po nepichala. Ale já měla ještě pregnyl kterej se už nedělá. Takže asi tak. Já brala prednison
@mamemimomu Pregnyl se me držel cca 5-6 dni
Dnes ráno (9 dní po ET 4denní moruly) jsem testovala a test bílý jak sníh 😢 Mrazáčky nemáme. Takže nás čeká rozhodnutí, jestli změnit CAR a dát ještě jeden pokus s vlastními nebo to vzdát a zkusit rovnou darovaná.
@jezz1e kliiiid, 9tý den ještě nemusí být vše ztraceno, někomu to na testu nemusí ani vyskočit. Já vím, jsou holky které měly duchy, nebo i čárky už dřív, ale proč ty nemůžeš být zrovna ta výjimka? A změnit CAR zvažujete proč? Nebyli jste spokojeni, nebo jen kvůli tomu "případnému neúspěchu"? Já každopádně, v případě nezdaru, bych se tak rychle nevzdávala šance mít své děti....zvlášť když Vám ještě jeden pokus zbývá, finančně na tom neušetříš a za to vědomí mít dítko se svým DNA to určitě stojí ještě zkusit. Alespoň já za sebe vím, že bych do posledního pokusu dala všechno, hlavně víru a pak i všechny možný nabízený metody, které by mohly tu úspěšnost zvýšit. A asi bych si zažádala i o větší stimulující dávku, kterou bych si připlatila, abych měla víc vajíček. Teď mi dali možné maximum, na které přispívá pojišťovna a měla jsem jen 3. Tak to ještě nevzdávej, a buď už netestuj a vydrž do krve, nebo zkus až později! Držím palce!
@antoaneta Díky, ale když se podíváš na ty tabulky nahoře, už 8 den je (pro čtyřdenní embryo) minimální hodnota hcg vyšší než kolik má zachytit test. Takže na úspěch už moc nesázím.
Už teď jsem měla připlacené co šlo a maximální dávky (300 jednotek). Na první pokus jsem nereagovala téměř vůbec, stimulaci mi pořád prodlužovali (nakonec doplatek jen za léky cca 15000), tentokrát to vypadalo nadějně - 12 oplodněných vajíček, ale nakonec jen dvě embrya a ještě nic moc kvality. Navíc v Podolí darovaná téměř nedělají, takže mě sami odkázali jinam. Chci právě zkusit změnu, jestli by jinde nepřišli na způsob, jak ze mně dostat aspoň pár vajíček, které by šly následně poslat na PGS. Jako asi ještě jeden pokus zkusím se svými, ale je mi 38 a už jsem těmi několika lety bojů o dítě docela zničená. a když vidím, jak moje vlastní odpadají jak mouchy, říkám si, jestli není lepší to trápení zkrátit (snad) a zkusit cizí.
@jezz1e To mě mrzí, že ti to nedopadlo. A jaké jsi měla stimulace? Všechny velké IVF tj. buď krátký nebo dlouhý protokol? Jaké leky, co máš za vyšetření? Jaké máš AMH? Měla jsi prolouženou kultivaci? Zkoušela jsi minimálku?
Víš, bude mi v lednu 39let a celý rok jsme se snažili. Mám zasebou 1x velké IVF, 1x nativ a 5 minimálních stimulaci. Z poslední minimalky se povedlo. Pak jsem už plánovala jít taky do darovaných. U nás v centru dokonce garantuji 2 embrya a ještě snad i pozitivní těhu test co jsem slyšela.
@tehulka1167 já už 5 den nic. Pregnyl byl fuc.
@pegi27 Děkuji a hlavně gratuluji! Kam hodíš? První pokus jsem měla dlouhý protokol s Menopurem, druhý pokus krátký s Ovaleapem. Minimálku ani nativ jsme nezkoušeli. Vyšetřenou mám i genetiku a imunologii, vše v pořádku. AMH 1,4, tj. na věk údajně celkem v normě. Dvakrát jsem byla těhotná přirozeně, pokaždé ZT. Proto jsme chtěli iVF s PGS, ale není co vyšetřit ☹
@galatea_a Ono asi není myšleno, že je "vždycky" pozitivní test, ale že pokud žena nedojde k pozitivnímu testu, udělají jí nový transfer zdarma, ne? To by bylo fajn 😉
@jezz1e Děkuji za gratulaci 😘
Chodím nebo spíš jsem chodila do IVF CLINIC v Olomouci k mudr. MACHAČOVI.
Mám AMH 0,8 a tudíž jsem měla stejnou reakci u IVF jako u minimálky. S minimální stimulaci se jelo spíš na kvalitu než na kvantitu. Cenově bych řekla stejné jak doplatek za velke IVF.
PGS nevím... ja to riskla bez PGS, nechtěla jsem dávat jedno embryjko na vyšetření a čekat na KET. Nebyl čas, když mi 39 už brzo bude 😉
Ale jsou holky co si nechávají vyšetřit embrya i z minimálky.
Ty máš ještě nějaký pokus na pojišťovnu?
@jezz1e nativ jsem měla cenově jen o 3 tisíce méně než minimalku a zrovna jsem chytla zjevně anovulační cyklus 😠
Měla jsem v tom nativu rozjezd dobrý, byli tam 3 foliky, ale dva se pak ztratili a ten třetí se zastavil na 16mm. Při punkci pak doktorce praskl přímo před očima ten 16mm na sále po přiložení sondy. Od té doby mi dávali orgalutran 2-3 dny před punkci. Do té doby jsem totiž neměla žádné vajíčko 😒
Ty už toho máš asi taky dost zasebou. Jak dlouho se snažíte?
@pegi27 Taky sbíráš zkušenosti.. Ale hlavně že to nakonec vyšlo. 🍀
To je vždycky jak naschvál, co.. Anovulačních cyklů se taky trochu bojím, po první stimulaci jsem ovulaci na testech 2 měsíce vůbec nezachytila, předtím mi ukazovaly každý měsíc docela spolehlivě.
Se současným přítelem se snažíme rok a něco, jeden potrat mám z předchozího vztahu. Bohužel jsem já blbka ještě předtím strávila 5 let s chlapem, co mi po dvou letech odkládání dětí "na později" řekl, že se mnou děti vlastně nechce. Takže holt plodné roky uplynuly a můžu si za to jen sama :-/
@antoaneta ahoj,moc děkuji za gratulaci. Doma je radosti hodně,pořád tomu nemůžeme uvěřit,i když už máme skoro 10letou dceru. Ale manželovo bude toto první. Ve čtvrtek jdu znovu na odběry. Píšeš,že jdeš dnes,tak by jsi mohla mít výsledek už odpoledne. Také ti držím moc palce,a napiš kdyžtak.
Holky v kterém tt jste vysazovaly estrimax a utrogestan?

@antoaneta Teda držíš se 🙂 Tak jestli testneš, tak dej vědět 😉