icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

antoaneta
7. pro 2017

@pegi27 už 7mý den? tomu se říká štěstí a řekla bych asi i jistota, když je // už tak brzy. Ale taky tě teda obdivuju, taky bych testovala, ale já nemám odvahu na to vidět ten výsledek, víš nevěděla bych co s ním. Pokud by byl negativní, tak vím jak by mě to hrozně ovlivnilo, byla bych z toho špatná (což budu když se nevyvede i tak), ale co když může být pozitivní a jen potřebuje ještě několik dní na to, aby se to ukázalo?

luciebx
7. pro 2017

@antoaneta děkuji. Noooo snad si tam mimi hovi dobře. Ale už se těším až si malou pochovám ❤️

antoaneta
7. pro 2017

@kachnifu ahoj, a kdy si byla? Kolikátý si den? Držím nám palce.

luciebx
7. pro 2017

@antoaneta wow ses dobra ze si ještě netestovala. Já už 7 den hihi

antoaneta
7. pro 2017

@luciebx jéééé, tak ona to má být ještě holčička? taky bych si přála malou princezničku, abych ji mohla česat a strojit....😅 takže budeš mít pár...to je hezký...hlavně ať je zdravá
....jo a pane Bože, já budu mít radost i z kluka😉 děkuji!

antoaneta
7. pro 2017

@luciebx ty taky už 7mý den? A už si měla taky ducha? Holky vy máte ale štěstí.... ty jo, tak že bych to šla teda už taky počůrat?😅

galatea_a
7. pro 2017

@antoaneta Zítra počůrej 😉 10. den už by něco mohlo být. (Já testovala už 8. den 🙂 )

kachnifu
7. pro 2017

Ahoj,dnes je to 10.den. Sestřička se spletla v počítání, takže jsem byla na krvi už dnes

kachnifu
7. pro 2017

@antoaneta ahoj, dnes je to 10.den. Zrovna jak jsem psala,spletli se v počítání,a pozvali si mě nakrev už dnes.Jinak by to mělo být správně 14.den.

kachnifu
7. pro 2017

no,a odpoledne mi volali výsledek. Jsme těhotní 😇

kachnifu
7. pro 2017

máme za sebou druhé ivf. Před 2 roky se neujalo,a zbylá mražená nepřežila. Tak jsme teď během 14ti dnů absolvovali vše znovu. Test si nemá prý cenu dělat,hormony co bereme to ovlivní i falešně. I přesto,že je to 10.den, hodnota hcg byla vysoká

kachnifu
7. pro 2017

@thebe Ahoj,já byla minulý týden na et. Také podruhé po dvou letech.Ani jsem netušila,že už jsou to dva roky. Strašně to utíká.

antoaneta
7. pro 2017

@galatea_a teda ty si mě nahlodala, to já nemůžu slyšet, takovou přímou výzvu k něčemu abych udělala😀 no mám o čem přemýšlet. Gratuluji k 8mému dnu a úspěchu, ať zdárně dojdete do konce, už to máte taky za pár....

antoaneta
7. pro 2017

@kachnifu no neke, takže si byla stejně jako já, 10tý den a už na krvi, dobrý zmatek, ještě že s takovým výsledkem!!!😍 super! A oni ti teda řekli, že domácí testování je teda zbytečný, jo? Jasně krev je krev, tam to musí být jasný. Ale teda že píšeš, že už si hcg měla hodně vysoký a přitom 10tý den....a měla jsi teda prodlouženou kultivaci?
Jo, moc moc gratuluji!

galatea_a
7. pro 2017

@antoaneta Děkuju 🙂 Já jsem to brala tak, že kdyby tam nic nebylo, tak ještě furt mám šanci, jako že je to ještě brzo, proto jsem radši chtěla testovat dřív než třeba za 14 dní. Ale udělej to, jak to cítíš ty 😉

kachnifu
7. pro 2017

@antoaneta No bylo mi to divné,že tak brzo na krev. Tak mi to dnes spočítli,a opravdu se jen sekli. Nervy jsou to hrozné pro všechny,co si budem počítat,ale pořád to pro mě bylo lepší,že mě stejně nabarali i tak dřív. Příští týden jdu znovu,aby to bylo 100 (200%) 🙂. Minulý týden v úterý 28.11.mi zavedli ve 13h.Jedno,my dvojčátka nemůžem. Měli by jsme mít nějakou hodnotu víc jak 5jednotek něčeho. A já měla 21j. utrogestan a estrofem mám brát stále. Bolesti v podbřišku mám pár dní jako při ms,ale jen na jedné straně,kam mi bylo zavedeno 1embryjko. Jinak utrogestan musím zavádět 3krát2tbl. Polykala jsem ho jako před dvěma lety,a bylo mi tedy strašně zle.

kachnifu
7. pro 2017

můžu se tu někoho zeptat, jak je to s tou hodnotou hcg? na jiné odkazu jsem četla příspěvky, kde měli hodnoty 100 a více. Mě sestra řekla,že stačí 5, a já měla dnes 21. A řekla mi jasně,že jsme těhotní. Tak jsem teď zaražená. Snad mi neřekla planou lež?

pajule88
7. pro 2017

@kachnifu Gratuluju k pozitivnímu testu 🙂 Ohledně hCG nám řekli, že nad 100 se jedná o prosperující těhotenství. A takhle jsem to teda i na různých diskuzích četla.

pegi27
7. pro 2017

@kachnifu Důležité je, aby hcg rostlo jak má. Jsi ještě moc brzo. Jen jsem moc nepochopila proč by ti test dělal falešně pozitivní test.... Bereš ty samé hormony jako téměř každá z nás co píšeš.
Každopádně přeji hodně štěstí 🍀😉

pegi27
7. pro 2017

@antoaneta Jasně chápu tě. Taky jsem vždycky říkala, "raději v naději než v pr..." 😉 Ale já to hold nikdy nevydržela.
Držím ti moc palce jako ostatně každé tady 😘

pegi27
7. pro 2017

@kachnifu A pokud jsi měla 28.11 zavedení, tak jsi dnes 9 den po transferu. Kolikatidenni embryjko ti vkládali? Na tom taky záleží 😉

kachnifu
7. pro 2017

@pegi27 no tak to jsem z toho ted zmatená. Zavedli 28.11. Takže řekli,ze se to počítá od toho dne,tudíž dnes 10.den. Kultivaci chápu jako kolik dni jsme měli oplodněné vajíčko ? 5dni. 23.11. Odebrali,oplodnily, a 28.11. Zavedli. Takže podle té tabulky jsem na dolní toleranci. Zítra zavolán na kliniku znovu. Jsem z toho teď dost špatná. Už před dvěma roky řekla,ze test je bezvýznamný,a možná zklamání. Prý ty hormony co bereme obsahuji látku,co může udělat pozitivní test.

jezz1e
7. pro 2017

@antoaneta Ja dve nechtela, ale embryolozka se tvarila, ze ta druha by zamrazeni stejne nezvladla. Tak jsme ji daly sanci. Pritel sel doma do kolen 😁.
Jinak pocity jen takove, co se daji pripsat na vrub i utrogestanu. Akorat se mi udelal opar, coz jsem mela v obou predchozich pripadech otehotneni. Tak to beru jako dobre znameni, jen to tentokrat urcite dotahnem az k porodu 😊 Planuju testovat prave tak 10/11 den.
Drzim moc palce, at najdes brzy // a taky se pak budem chlubit pupiky.🙏

jezz1e
7. pro 2017

@kachnifu Neboj, urcite to bude v poradku. Na fcb se zrovna nekdo ptal na hodnoty 14 den a jsou tam holky, co mely hodnoty pod dolni hranici teto tabulky a donosily zdrave deti 👍

luciebx
7. pro 2017

Holky já den transferu taky nepočítám. Až ten druhy den. Pac 24 hod po transferu je přeci první den.

hanyas
8. pro 2017

@kachnifu ahoj, neni az tak dulezita hladina hCG. Rozhodujici je, aby rostla jak ma! 🙂 Tj. Aby se zdvojnasobila za kazde 2(-3) dny.

pegi27
8. pro 2017

@hanyas Přesně tak!

@kachnifu U nás v centru se první den, den transferu počítá jako 0 den. Je mi líto, že jsi rozhozená, ale HCG se ti během pár dnů může vyhoupnout o mnohem víc než dvojnásobek.
Každá jsme jiná a každé HCG stoupá v těle jinak!

kachnifu
8. pro 2017

Dobré ráno všem. Zavolala jsem si radši na kliniku,a potvrdily mi to znovu. Tak jsem klidnější. Test jsem si tedy ráno koupila,udělala,a pozitivní.Tak snad to poroste.

antoaneta
8. pro 2017

@galatea_a
@pegi27 no holky já to s testováním mám tak, že jednou jo a pak zas ne. Jako už moc chci a pak zas že vydržím. Jindy jsem testovala taky brzy, ale to se možná odvíjelo i od toho, že jsem měla dostatečnou zásobu testů (výhodná koupě 😅) a tak mi nevadilo, že jsem každý den nějaký počůrala a to třeba i dvakrát. No a hlavně jsem věřila v úspěch a co pak s nimi, když budu těhule, že? No a teď jsem si řekla, a co, stejně musím jít na krev, tak či tak, jestli to dostanu, nebo ne a oni to za mě rozlousknou, a tak nebudu utrácet peníze za zbytečný testování, abych zkoumala, zda mi to ještě zkreslí hormony, kdy se ze mě vypaří a kdy je reálný vyhlížet //. No takže tak. A taky že mám doma jen dva poslední testy a věděla jsem že se nikam pro další teď nedostanu. Tak si je šetřím. Znám se, jak začnu, tak pak ráno, pak třeba ještě odpoledne a pak další den....prostě jen abych tam něco viděla a nebo se přesvědčila že to tam vidím, nebo fakt nic nevidím....no střelená blondýna. Ále možná se můj velký den blíží, dva testy v krabičce, přede mnou sobota, neděle....oficiálně mám testovat v pondělí, což je už skoro jedno, ne? táááákže?
Jako těhu se teda vůbec necítím, ale trochu se uklidňuji tím, že při prvním IVF, se stejnou denní dávkou utrogestanu, jsem ve stejnou dobu, už druhý den špinila, ms se rozjela. Tak třeba...

antoaneta
8. pro 2017

@kachnifu no tak vidíš, ty seš zmatkař😉 určitě by ti přece nemohli něco takového říct, aniž by o tom nebyli přesvědčení. A já teda byla na trasferu v pondělí, o den dřív, a na kartičce mám napsaný testovat 14tý den, v pondělí 11.12. Takže fakt se asi ten den trasferu nepočítá. Ale co, tobě to může být už jedno. Ty už máš napůl vyhráno! Moc ti gratuluji! to je doma radosti, co? Teď ještě to zdárně dotáhnout do konce.

Strana