Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@adydejka2609 Tak tfuj, tfuj, tfuj 🍀
Tak holky já se pomalu loučím 🙂 za pár dnů rodím dvojčátka tak to začně je to neuvěřitelné nedávno jsem tu fotila těhu testy, ležela v nemocnici s hematomem a krvácením a za pár dnů budu mít ty uzlíčky u sebe.
@pegi27 nádherné, přímo ukázkové testy. Takové při kterých není pochyb, zvlášť když byly dělané již tak brzy. Moc gratuluji a přeji ať zdárně pokračujete až do konce! A prosím, četla jsem si zpětně, jak si psala o té bolesti prsou kolem toho 5tého dne, tak se chci zeptat, cítila jsi i něco dřív? Jako třeba možné zavrtávání, píchání v břiše, atd. Prsa mě taky pobolívají, nejvíc ráno, ale myslím že je to fakt z toho utrogestanu, a nebo jsem si je přes noc přeležela😀, jinak necítím nic...😒
Holky prosím, a jak se to bere? Den transferu se už počítá, nebo až od následujícího dne? Když jsem byla na ET v pondělí, tak dnes jsem 3, nebo už jako 4?
@antoaneta Ahoj a moc děkuji za gratulaci 😘
No ještě jsem měla tlak v břiše, ale nebyl tak moc výrazný. Víš ono bych i dokonce řekla, že to bylo podobné jako po předchozím transferu, který nevyšel a že vše dělají léky? 🤐
Moc jsem asi nepomohla, viď.
Chápu, že hledáš a přemýšlíš zda to nemáš stejné jako u holek, kterým to vyšlo. I já jsem tak "šílela" 😈
Teď jsem v 7 týdnu a řeknu ti, že i těhu příznaky mám úplně jiné než jsem měla v předchozích těhotenství.
Každá jsme jiná a každá máme jiné příznaky i v různých etapách našeho života. Takže si myslím, že ikdyby někdy příště byla po transferu, tak bych 5 den nepoznala podle příznaků zda to vyšlo.
Ty zkrátka věř, že to bude dobrý. Protože jak vysíláš, tak i přijímáš 😘
Moc ti držím palce, hodně štěstí
🍀
Jinak první den, den transferu se nepočítá, takže dnes jsi 3 den 👍
Jak staré embryjko ti vkládali a jaké kvality?
Ahojte všem novým tehulkam moc moc blahopřeji 😉 chtěla jsem se zeptat v prosinci mě čeká KET a dostala jsem extrimax máte s ním zkušenosti? Ještě jsem dostala sprey na kůži...podle pribaloveho letáků je to pěkný driak ten estrimax..
@adydejka2609 ahojky, já jsem ten estrimax měla pokaždé nasazený po odběru vajíček až do testu a nebo do konce prvního trimestru. Žádné změny jsem u sebe nepociťovala
Ahoj holky, jdu se k Vam pridat. V sobotu me ceka KET. Po necelych dvou letech jdeme zase do toho a ja zacinam byt nervozni jako tenkrat poprve 🙂 Jdete taky nektera v nejblizsi dobe? Priznavam, ze jsem predchozi prispevky neprocitala..
@pegi27 ahoj, moc děkuji za odpověď a je to vše jak píšeš. Ano hledám nějakou podobnost a sleduji i to co není vidět a cítit. Zavedli mi po 6ti denní kultivaci blastocystu 1/1 (PDG jsme nepodstupovali) tak snad byla krásná jak říkali a stejně tak i v pořádku. Dnes jsem tedy 9 den po transferu. Příznaky mám pořád stejný, špatně, prsa, břicho bolí na střídačku, tak jak bych to měla fakt každou chvilku dostat, do toho občas záda, i boky, takové občas divné pnutí. Takže nic co by mi jasně napovídalo zda to vyšlo, nebo ne. Vše popisují i u Utrogestanu. Ten si zavádím 3xdenně po 2tabletách. Nově včera, 8den, jsme měla ale na slzavo. Navečer, večer, jsem neměla na vložce (kterou musím mít, kvůli tomu Utrogestanu) bílo jako do teď každý den. Byla tak nějak divně zašpiněná. Krev ne, spíš tak do hněda, ale rozhodilo mě to. Dostala jsem strach že mi už začíná menstruace, včera to bylo totiž 27 den od poslední ms. Tu minulou jsem dostala navíc už po 23dnu, jak jsem to měla asi rozhozených po předešlých nevydařených IUI. Tak nevím, ještě ráno jsem trochu zašpinila, ale ms se zatím nerozjela. Břicho mě večer ale bolelo dost a zas tak divně všeljak. Nevím co to může znamenat, ale strach mám. Možná jsem se jen trochu přetáhla. Něco jsem občas těžšího zvedla, nesla, pro něco se natáhla, trošku frmol. Ale i tak proč by to tak udělalo? Už si i říkám, sakryš, jestli to mám dostat, tak ať už to raděj přijde a je to za mnou. Ať už mám klid. Je to hrozný, to čekání. Ale pak zas si říkám, ať nic nechodí a když to vydržím, tak to vyjde. Už mě i svrběla ruka na testování, ovitrelle jsem píchala před 17 dny, takže takhle bych snad v těle, co by zkreslovalo, nic mít neměla. Na doporučení doktorů mám testovat 11. 12, to je 14 dnů od zavedení, na krev mám jít pak ve středu. Tak ti nevím. Ty si testovala, nebo vydržela?
@thebe ahoj a držím na sobotu, moc palce.
A holky, je nějaký rozdíl mezi Et a ket, jako myslím tím, jako testuje se u některého dřív? Chytne se těhotenství u některého dřív, nebo je to stejné, jako že někomu se ukážou // dřív, a někomu později a je to jedno zda po et, nebo po ket...
Holky a nevíte, zašpinila jste některá v průběhu čekání po et? A když jo, tak kolikátý den,....a znamenalo to něco? A když jo, tak kdy ještě dobrý a kdy už ne...?
Ach jo, to se těžko asi na něco takovýho odpovídá, když je možný být těhu a přitom ještě nějakou dobu menstruovat....ach jo, ale jsem bezradná...
@antoaneta Dekuju 🙂 Neni rozdil mezi ET a KET, testuje se u obou stejne. Ja taky zacala spinit, to uz jsem mela ale tehotenstvi potvrzene, rekla bych, ze to mohlo byt tak 20. den po KET. Rekli mi, at navysim davky Utrogestanu a zbytecne se nestresuju, ze se jeste odlupuje stara sliznice a je to naprosto normalni. Dokud to neni cista krev, tak by to melo byt ok.
Holky, už máme narozena nejaka miminka? Nikdo nepisete. .
@tehulka1167 já se zatím držím. Ale už se to blíží. Včera sem večer myslela ze pojedeme. Nakonec sem usnula a teď ráno klid.
Holky @martik29 (která už asi kmitá kolem dvojčat) a @luciebx přeji hodně krásných dní s miminky! 🍀 Taky se mi nechce věřit, že už je to 9 měsíců, co jste se tu radovaly z čárek (a martik29 bojovala s komplikacemi).
Já byla před týdnem na druhém ET (2 čtyřdenní moruly, jedna prý pěkná, druhá trochu pomalejší), tak zatím se držím, abych netestovala a doufám, že pod stromečkem budeme mít ježíška(y) aspoň v bříšku 🙂
Dobrý den holky,ženy. Mohu se k vám přidat? Já jsem po 2.pokusu ivf.

@pegi27 krásná zpráva 🙏❤ je to pro nás všechny zase povzbuzující...😉 taky na mě na prosinec čeká expandovana blastocysta 🙏