icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

vvercatkoo
23. říj 2017

@galatea_a nevím, prý to pošlou doktorce

lydiee
23. říj 2017

@vvercatkoo Přeju si to, moc❤!!! A děkuji🙂

sonisek
24. říj 2017

Ahojky,jsem zrovna po ET...můžu se zeptat,jaké jste měly skóre ? 🙂 Já 1.IVF,5 vajíček,zbylo 1 embryo,které je ve mě...co je dobrý dělat,nedělat? Jsem na neschopence,takže budu doma pěkně odpočívat 🙂

volfici
24. říj 2017

@sonisek ahoj, tak držím palce ať se hezky zavrtá. Odpočívej, netahej těžké věci, snaž se trochu šetřit. Ale zase asi nemá smysl celý den ležet. Já byla dva dny opravdu v klidu, gauč, knížka, krátká procházka. Pak jsem začala normálně fungovat, jen jsem víc odpočívala a nedělala nic extra námahavého.

volfici
24. říj 2017

@sonisek Jinak já taky první IVF, 8 vajíček, 6 zralých, 6 oplodněných, do 5. dne vydržely 4. Jedno šlo na ET, 3 na PGS, po vyšetření zůstalo z těch tří jedno. To jedno nevyšetřené mám teď v sobě a zatím se drží 😉

sonisek
24. říj 2017

@volfici díky a držím palce ať je vše v pořádku i nadále 🙂

galatea_a
24. říj 2017

@sonisek Držím palce, ať to dobře dopadne! Hezky odpočívej a nech se opečovávat 😉 Já měla 10 folikulů, z toho 10 vajíček, z nich 8 zralých, 6 se oplodnilo, z nich vzniklo 5 embryí, z nich 3 hezký. Nejhezčí embryo zavedeno a 2 jsou zmražené 🙂

mandlicka25
24. říj 2017

@sonisek drzim palce! Nam prvni pokus zbylo tusim z 6 po 5 dnech jedno a na podruhe z 5 dve krasna. Zavedla se obe a z jednoho uz mame 30 cm velkýho prťouska 💙.
Doktor mi říkal, ze muzu delat vse, netahat prvni dny tezky veci. Ja dva dny polehavala a pak normalne, ale tech 14 dni jsem se trochu setrila, nevysavala jsem... ale vsichni rikaji, ze pokud to ma vyjit, tak to vyjde, at delas cokoli a verim tomu. Drzim pesti!!!

fonamor
autor
28. říj 2017

Ahoj holky moje, jsem zpět, ale jen na kukandu. Jak se mi všechny máte? Omlouvám se, ale nečetla jsem příspěvky od června, tak doufám, že se všechny držíte a je vše v pořádku.
Omlouvám se, ale nemohla jsem tu zůstat, po tom, co se tehdy stalo. Nakonec, aby mi z toho nehouklo, pořídili jsme si psa, požádali přes prázdniny o odopci a začínají nám přípravky. Zdravotně na tom nejsem nic moc, skončila jsem tě v září zase pod kudlou, po té revizi je špatná děloha a sliznice..
Těším se na vaše zprávy a věřím, že jste všechny ok...

hanyas
28. říj 2017
sticker
luciebx
28. říj 2017

@fonamor ahoj zlato. Sem rada ze si na nás koukla Jakého psíka mate? Úkaz fotku. Adopce je super nápad. Má nej kamarádka tím procesem teď taky prochází. Držím palce.

sticker
mandlicka25
28. říj 2017

@fonamor jsem ráda, že jsi dala vědět, držím palce, ať to všechno vyjde. Pejsek je super nápad a adopce taky. Moc vám fandím!

sticker
1987katka
28. říj 2017

Nebyla jsem tady dlouho, v únoru se nám narodil po 4 letech konečně syn 🙂 všem držím moc a moc palce, ono to jednou vyjde ❤ vyšlo nám 1.IVF. Měla jsem 10 zralych folikulu a po 5 denní kultivaci zůstalo 6...jeden spí vedle v postýlce a 5 je v mrazáku 🙂 štěstíčko štěstíčko štěstíčko přeju

raelyn
28. říj 2017

@fonamor ahojky, to jsem moc ráda, že tě zase "slyšíme". Jsi moc statečná a držím palce ať vám to vše vyjde 😍

sticker
fonamor
autor
29. říj 2017

Zaltíčka a jak se máte vy? těhulíte? jak to máte?

raelyn
29. říj 2017

@fonamor já jsem po lázních a kolem dvanáctého mě čeká poslední KET. Nechám se překvapit a nějak jsem to přestala hrotit, prostě buď a nebo, uvidím 😉

fonamor
autor
31. říj 2017

@raelyn waw,tak to už máš za pár,budu na tebe moc myslet, tfuj tfuj..🙂...

raelyn
31. říj 2017

@fonamor děkuji jsi moc hodná 😘. Nechci na to moc myslet (samo že to nejde) ale snažím se to neřešit 😀

pegi27
4. lis 2017

Ahoj holky. Jsem dnes 5den po transferu 5denní ex.blasty. Je to můj 3 transfer a už začínám "plašit" 🙄 zda se povedlo. Holky měla jste vždycky bolest prsou už kolem pátého dne ikdyž vám test vyšel pozitivní???
Vím z předchozích transferů, že mě prsa bolely, zjevně z utrošu a teď už zase stejné pocity...
Jak jste se cítily před pozitivním testem? Bylo to stejné?
Potřebuji uklidnit nebo průplesk 😀 A kdy jste testovali?

pegi27
4. lis 2017

@sonisek Měla jsem taky 5 vajíček a zbylo mi jedno. Jen je to moje 6 IVF. No 1 velké IVF, 5 minimalek a jeden nativ.

wendissek
4. lis 2017

@fonamor zlaticko moje jak se mas často na tebe myslím 🙂

evawest
4. lis 2017

Ahoj, dneska jsem treti den po transferu 2 tridennich embryi. Jedno bylo krasne osmibunecne top kvality a jedno tribunecne, tudiz dost zpozdene, ale aspon se trosku pred transferem vyvijelo, nase zbyla dve embrya se 'zasekla' na dvou bunkach. Vajicek jsem mela 11, sedm jich bylo dobrych na IMSI a oplodnila se ta ctyri.

pegi27
6. lis 2017

HOLKY CO MYSLÍTE? 😎

volfici
7. lis 2017

@pegi27 krásný! Kolik dní jsi po transferu? Držím palce ať se drží 🍀

pegi27
7. lis 2017

@volfici 7 den po transferu 5 denní expandované blastocysty. 😍

luciebx
7. lis 2017

@pegi27 tak to je krásný. 😍