icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

luciebx
11. pro 2017

@pegi27 ukončeny 12 tt

yvonne2
11. pro 2017

Ahoj já měla ET 30.11., třídenní embryo, dnes ale 11. den po ET negativní test, na krev jdu zitra. Kdy jsi měla Luciebx //?

luciebx
11. pro 2017

@yvonne2 mě et taky nevyšel. Po ket sem měla ducha 7 den

yvonne2
11. pro 2017

Doktor říkal, ze mám ještě čekat do 14.12., myslíš tedy, ze už je to marný?

yvonne2
11. pro 2017

A šla jsi na KET hned další cyklus nebo doporučili pauzu?

luciebx
11. pro 2017

@yvonne2 já si dala sama pauzu půl roku. Na ket sem šla na Velikonoce. Tělo si odpočinulo od všeho a podařilo se

antoaneta
11. pro 2017

Holky, které jste byly se mnou, podporovaly mě, radily ....dnes jsem byla teda 14 den ET na krvi a .....ono to vyšlo! Odpoledne volali a doslova řekli - že test mám pozitivní, že ten výsledek je jednoznačný, že mám hodně vysoké hodnoty hcg. Holky, tak ono se to asi fakt povedlo a jsem těhotná! ....pssst, nechci moc křičet, jsem pověrčivá a bojím se všeho zlého ale nejradši bych to zakřičela do všech stran, nemůžu tomu pořád věřit a nějak to nemůžu vstřebat. Asi si koupím těhotenský test a počurám si ho 😅
Ve čtvrtek mám jít na další odběry. Prosím dál za Vaši upřímnou podporu a palečky, ať úspěšně a jen a jen ve zdraví pokračujeme dál......Děkuji
Tuto radost a vše dobré přeji i já Vám babulky.....❤
@kachnifu tak je to tu!!! jsme v tom a to doslova😀 a nastejno, a ve čtvrtek budeme obě vědět víc!!! Dej mi vědět, budu taky informovat! A držet palce, ať probíhá vše nejlíp jak může.

galatea_a
11. pro 2017

@antoaneta Tak to je super! 👍 ❤

luciebx
11. pro 2017

@antoaneta super. Obr gratulace

sticker
antoaneta
11. pro 2017

@galatea_a
@luciebx holky mooooc děkuji! Vážně moc, teď ještě abychom s tak pozitivní zprávou vydržely minimálně tak dlouho jako jste vydržely vy! Držím palce do vašeho finále!

pegi27
11. pro 2017

@luciebx Děkuji za odpověď 🙂

@antoaneta Jeee gratuluji kočeno. 😘❤
Ať je vše v naprostém pořádku!

yvonne2
12. pro 2017

@antoaneta Moc gratuluju, ze ti to vyšlo. Já jsem dnes 12. den po ET šla na krev tak jsem zvědavá, ale včera test negativni, takže mě to muže jen překvapit.

kachnifu
12. pro 2017

@antoaneta Strašně moc gratuluji. Úplně přesně mám stejné pocity, nechceme to zakřiknout, ale chtěli by jsme to vykřičet do světa. Ty co si tím neprošli,nemůžou pochopit,čím si my procházíme za psycho. Je ti prosím tě také tak často špatně? Mě je často na zvracení,a podbřišek bolí také často. Zhubla jsem od toho data odebrání vajíček a transferu (co jsem doma) 3 kila.Dnes mi dokonce přišla poprvé v životě kontrola.

antoaneta
12. pro 2017

@pegi27 moc děkuji....budu ti šlapat na paty😉 no, jen aby pokračovalo zdárně vše dál, jak píšeš, to je to nejdůležitější...přeji ti moc a moc, ať se i Vám s mimískem daří co nejlépe...
@yvonne2 věř a třeba to vyjde....a určitě o tom překvapení informuj....

antoaneta
12. pro 2017

@kachnifu děkuji moc, i tobě vše jen to dobré. A přesně jak píšeš, kdo si tím neprošel, neví...Jinak dnes mám pocit, že mi první den špatně není. Několik dnů předtím ale bylo, jako na zvracení, ale bez zvracení, takové divné něco v žaludku. Břicho mě teda bolí pořád, mám ho nafouklý, a dnes fest, píchá ve vaječnících, víc nalevo (už mě začínají i strašáci, aby se něco nedělo špatného....) snad ne. Hubnutí ti můžu jen závidět, já se teda nevážila, ale stačí že vidím, břicho už jak ve 3tím měsíci a zjistila jsem že ho nemůžu už ani zatáhnout, chci ho jako zatáhnout a nejde to....vadí mi i guma v pase. Prsa taky občas pobolívají, nejvíc ráno, jak vstávám. V noci se děsně potím, musela jsem se i převlékat do jiného pyžama a přes den už začínám být pěkně ospalá. A ještě změna. Miluji čokoládu a sladké, jsem doslova čokoholik a teď na to nemám ani pomyšlení. Vůbec nemám chuť, všude kolem mě čokoládky od Mikuláše a mě to nic neříká. Ale takový pikantní, slaný, silný guláš s cibulí, toho bych si naložila do kopce.😅....tak přemýšlím, co z toho všeho už souvisí s těhotenstvím, co s Utrogestanem a co dělá jen psychika.....

kachnifu
12. pro 2017

@antoaneta Ahoj, musím se smát 🙂, přesně skoro všechno máme stejně. Břicho také nafouklé,zle taky,snídám až kolem 11h-12h.Dřív to nejde. Jinak dlouho spím.Chvílemi mi je špatně i v autě. Miluju čokoládu, předtím jsem snad byla na sladkém závislá,a jak říkáš,je tu toho plno,a já si nedám nic. Pouze česnečku,pepř do polévky 😅, to jo. Taky si říkám,jestli se tomu nějak už nepoddávám. Ale co,kdyby to náhodou nevyšlo,tak ať si to jako těhotná chvíli užiju 🙂. Ze čtvrtka teda trochu nervy mám,jestli to hcg stoupne..

yvonne2
12. pro 2017

Brali mi krev 6 den po ET a hcg bylo 1,2. To mohlo být z ovitrelu. No zitra v 11 budu znát výsledek krve z dneska, napisu sem pak skore

yvonne2
13. pro 2017

Tak to nevyšlo, ale půjdu hned na KET

antoaneta
13. pro 2017

@yvonne2 mrzí mě to, ale dobře že máte v zásobě, přeji šťěstí, ket už určitě vyjde! Prý je větší šance a zvlášť když je to takhle hned, tělo je prý ještě nachystaný....V novém roce těhulka😉

antoaneta
13. pro 2017

@kachnifu tak co? stále si vychutnáváš pozitivní výsledek? přepadají mě strachy co jak bude, jestli se to nepodělá, něco se nestane, jestli bude miminko v pořádku (nedělali mu PGS), ale asi jak píšeš, vždycky se snažím si do hlavy nahodit, to co jsi napsala...kdyby náhodou....tak ať si to těhotenství chvilku užiju😉 ale strach mám stejně. No co ti budu povídat, asi si na tom podobně. V břichu mě to píchá, bolí, divně tuhne, natahuje....pak zas nic, jako by se nic nekonalo. Občas jdu se strachem na záchod...blbej pocit, jak si zavádím ty čípky utrogestanu.....

kachnifu
13. pro 2017

@antoaneta ahoj, zrovna jsem ti chtěla taky napsat,že čím víc se blíží zítřek,tak se bojím odpoledního výsledku.I přesto, že jsem si tedy dnes udělala další test 🙂. Dnes mi vůbec špatně nebylo,i okna jsem umyla,bylo krásně slunečno. A připadá mi,že když mi zle není,tak se víc bojím 🙂. No ten utrogestan je hroznej. Před těmi dvěma lety jsem ho polykala,a v poho. Teď musím zavádět 2-2-2 a je to děs. Ktomu polykám estrofem 1-0-1 a tenkrát jsem měla i prednison,a teď vůbec. Jak si píšete o tom ket,to chápu že je zmražené?nebo? Moc Moc držím zítra palce...ať ti to vyjde. Také u sebe tomu nemůžu uvěřit,že by se usmálo štěstí 🙂 Potom si napíšeme

galatea_a
13. pro 2017

@kachnifu Ten utrogestan jsem taky nerada zaváděla (2-2-2), ale je to tak lepší, ty účinné látky se líp dostanou tam, kam mají. 😉

kachnifu
13. pro 2017

@galatea_a akorát hrozné pořád intimku,mám teď velkou spotřebu 🙂

kachnifu
13. pro 2017

@antoaneta a můžu se zeptat, zakázal ti doktor sex? My máme pořád chutě,co si pamatuji,tak na začátku sestra řekla,že ne. Ale myslím si,že pokud nám to dopadne dobře,tak by jsme mohly žít sex.život normálně, nebo se tam taky může stát to prokrvení? Když jsem tu četla příspěvky na téma horké koupele,tak ty jsem tedy omezila,i když s velkou lítostí,je mi pořád zima. 🙂

antoaneta
13. pro 2017

@kachnifu taky jsem dnes jeden počůrala😅 a pořád to tam je👏 ale strach mám, když je mi bolavě, a i když není. No klobouk dolů, na okna bych si teda netroufla, někdy se bojím si jen čupnout, rychle se otočit, nebo se natáhnout na věšák pro bundu. Jojo, napíšeme, já jen tam nakonec pojedu až v pátek, zítra nemůžu, musím do práce😔takže budu čekat o den déle😒 ale netrpělivě budu očekávat tvé hodnoty, informace co a jak a případné doporučení....
Odkud si? A pochopila jsem dobře, že jsi na neschopence? A jak dlouho? a jak dlouho ještě budeš? Nebo se už do práce nevrátíš?

antoaneta
13. pro 2017

@kachnifu no nám doktor řekl po tom ET, že se teď máme vyvarovat pohlavnímu životu, že i po té punkci a hormonech, jsou stále ty vaječníky dost oteklé a prokrvené, teď mi to stejné řekla doktorka při pondělních odběrech. Myslím, že asi by to chtělo chvilku vydržet, až se to tam uvnitř všechno srovná a stabilizuje, možná do prvního ultrazvuku a nebo ne, a je to o tom jak se kdo cítí. Pokud seš v pohodě, nemáš nějaké křeče, bolení, tak si myslím, že by to šlo. Já bych to teda nedala, jakýkoliv šťouchání, ať už ze vnitř, nebo venku, si teď nedovedu představit😅 ale né že by na to myšlenky nebyly 😉
Jinak teplé vany, sauny se taky nedoporučují....taky si nedovedu představit bez naložení se do teplé vody, i já jsem zimovřivka a hlavně já si tam tak vždycky odpočinu a zrelaxuji....😕 Ale udělej si poznámky a zítra se na všechno zeptej, bude příležitost!!! Pak porefuruješ....

kachnifu
13. pro 2017

@antoaneta Já jsem Karlovarsko,jsem na neschopence od odběru vajíček,dělám tězkou práci,tak by to nešlo. Pokud to vyjde,tak se do práce nevrátím,budu mít rizikové,a podruhé císař.

kachnifu
13. pro 2017

@antoaneta zeptám na všechno,ale budu tam mít jen sestřičku,bude jen odběr a domů. Výsledky volají po telefonu. No jsem zvědavá jak dlouho budu brát ten utrogestan. Tenkrát když se to nepovedlo,tak jsem to musela ještě dlouho dobírat.

antoaneta
13. pro 2017

@kachnifu aha to je škoda, já jižní morava, mohli jsme se třeba i vidět😉 já zatím na neschopence nejsem, ale vážně o ní uvažuji, fyzicky těžkou práci takhle nemám, ale za to mám dost rizikovou na to abych něco chytla a tím ohrozila miminko. A ty už jedno děťátko teda taky máš? že píšeš o císaři....
V pátek mi taky vezmou krev a budu čekat na telefon, stejně jako ty, ale zároveň si budu čekat i na konzultaci s doktorem, v pondělí mi dali na doplnění jen jednu krabičku utrogestanu s tím, že kdyby to vyšlo (což vyšlo) tak že by mi ho možná vyměnili za nějaký injekce, prý sou lepší, mají s nimi lepší zkušenost. Trochu jsem si na ten utrogestan postěžovala. A nepovedlo se to jako že neúspěch, nebo si těhotná byla a.....? já právě když se to nepovedlo, tak mi řekli že mám ten utrogestan vysadit hned...a za pár dnů jsem pak dostala ms. Určitě se zeptej i tak, kolikrát taková sestra poví víc, jak doktor....pak dáme rozumy dohromady 😅

kachnifu
13. pro 2017

@antoaneta jj,mám skoro 10letou dceru. Mám různé vrozené vady,takže normální porod nejde. No upřímně, když už jsme do toho vrazily tolik peněz a času, psychiky, pak abych si to vyčítala, že jsem si prací něco podělala..práce tady bude vždycky. Tenkrát se to neujalo. A zamražená po rozmražení nevydržela.

Strana