Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Dnes 14 dni
Ja už na krvi byla prave 12 den po ET a výsledek jen hcg 1,2 od té doby už se netestuju, ale někde jsem četla, ze třídenní embrya se můžou zahnizdit až kolem očekávané menstruace což bylo v úterý (12den po ET), včera jsem pak po výsledku krve vysadila léky
@antoaneta Ahoj, tak mi už teď volali. Tak zatím je to tam 👍😇. Sice asi pomalu, ale minulý týden jsem měla 21jedn. Dnes podle vás tedy 16dní (17) 296jedn. Na tu pitomou tabulku nahoře s těma jednotkama se nemůžu ani podívat,jinak jsem hned pesimistická a panická. Příští týden jdu na ulttrazvuk 🙂 myslím asi váčku. Moc moc držím palečky tobě na zítra. Sestřička říkala,že to je dobře,že je špatně,to je dobře,že bolí podbřišek 😀.A sexík vynechat říkala🙂
@kachnifu no to mám z tebe radost!!! několikrát jsem si na tebe dnes vzpomněla, a těšila se jak si tě budu moct přečíst. Vidíš, já ani nevím, kolik jsem měla v pondělí těch jednotek, to nám neřekli. Zeptám se i na tuto první hodnotu. A uvidím, kolik budu mít teď, s odstupem 4 dny. Já byla na ET 27.11, ten den se prý? nepočítá, takže zítra bych měla být tedy 18tý den. Schválně jsem si dohledala ty tabulky, jak si zmínila a asi tomu vůbec nerozumím, kde ta tvoje hodnota je? tam jsou v tisících, a ty máš hodnotu stovkovou, to je teda ta spodní hranice? Hele vůbec se tou tabulkou nezabývej, kdo ví jak to je. Hlavní je, co ti řekli po telefonu a to ti řekli že je dobrý a těhotenství očividně pokračuje. Já bych řekla, že tohle nejde nijak tabulkovat, každá jsme jiná, každá můžeme reagovat jinak, jinak vylučovat hcg, jinak nám to stoupá, dneska tak a třeba zítra to může být už jednou tolik, nebo i víc, nebo kdo ví, jak to skáče. Už jen super zpráva, že tě pozvali na ultrazvuk...já v to taky moc doufám.
@antoaneta přesně tak s těma tabulkama. Hlavně že to stoupá. Tak já byla 28.11., tak jste o jeden den starší 🙂. Zítra budu na tebe také myslet. držím palce-opravdu na Vánoce super. musíme se hodně šetřit-slyším ze všech stran. I když rodina to neví,jen manžel,dcera a kamarádky důvěrné. Tak zítra 👍
@kachnifu No tak uvidíme, jak je to s tím hcg, jestli bude i větší, než u tebe, když už jsme ti mazáci 😀Moc si přeji aby to pokračovalo jak má a ještě do vánoc mě taky pozvali na ultrazvuk a dostala i nějakou fotečku, i když jen s malou tečkou. Měli bychom tak krásný dáreček pro rodiče pod stromeček. Také mám už dítě, 7miletého kluka. Ten to zatím neví, jen manžel. Rodičům, bychom dali dárek jeho fotečku - vnoučka v rámečku a pak tuto druhou. Jinak jak mi bylo bídně, ty nervy, vyšetření, trávení doby v nemocnici, stresy a do toho jiné povinnosti, ještě pro nikoho nic nemáme nakoupeno😒. Takhle bychom měli alespoň u nich vánoce vyřešeny😉 Sice za normálních okolností bych to ještě nikomu říkat nechtěla, až po 1 trimestru, ale tchán loni zemřel, moc si přál abychom měli další dítě, a tchýně je na tom stále špatně, vím, že by měla velkou radost a manžel taky, kdybychom ji to řekli, no a moji rodiče už jsou v pokročilém věku, navíc máma letos skončila dvakrát v nemocnici, embolie, a moc jsem se bála, že už ......😔, jí jediné, jsem řekla už v té nemocnici, že chodíme co caru, bála jsem se, že by se to už nedozvěděla a chtěla jsem aby věděla, že prostě to druhé dítě fakt moc chceme, jen to prostě pořád nejde. Takže i jí, našim, to prostě říct chci. Chci aby to věděli, i za cenu, kdyby se něco stalo, ale aby prostě věděli že jsem těhotná, a proč třeba nedělám to, nebo ono...vím, že mi budou tak všichni chtít nějak, něčím pomoct, ulehčit, aby jsme to zvládli. No a pak asi na řadu přijde moje kamarádka, prožívala se mnou už to první, ví že chodíme po doktorech, no a pak s tím budu muset vyrukovat ještě kolegyním v práci, zvlášť pokud budu chtít odejít na neschopenku. Z toho radost nemám. No budu doufat v jejich diskrétnost, protože to že jsem těhotná týden i s cestou, tak vážně nechci aby věděli všichni v celé vesnici. Jsem pověrčivá, své první těhu jsme prozradili až bylo vše zažehnáno, včetně špatných výsledků tripl testu. Teď hold to ale asi jinak nepůjde.
Ahoj holky,prosím 1.12 jsem byla na 2.ivf a dnes jen slaboučký duch a druhý test neg. :( takže to opet nevyšlo? :( prsa mě bolí,nedostala jsem to,beru estrofem a utrogestan..co myslíte? Ještě mám jít zkusit krev,ale nevim zda u nas dnes nekdo je nebo musim pockat do utery 😢
@verunica dnes uz by urcite melo byt neco videt. Uprimne... vrta mi hlavou, ze jeden test je s duchem, jeden bez. Pokud jsou oba ze stejne moci, je mozne, ze ti ten jeden ukazal ducha falesne (u mama testu se to obcas stane). Zkus mi ty testy vyfotit 🙂 nejsnazsi samozrejme bude, zajet na tu krev. Bud k tvemu gyn.nebo jako samoplatce do laborky. I praktik by to mel zvladnout. Mas tu moznost?
@hanyas už jsem si volala na gyn.a mám přijít v pondělí...tak to zkusím pustit z hlavy,ale nevím je mi hrozně,jako pocitově..ale prsa mám pořád nalité..v podbřišku mě sem tam pichne tak nevim.. Pry někdo 14.den po et nic nemá, ale až třeba 18.den...nevim uvidime co ta krev :( naděje prý umírá poslední
@mamemimomu Těžko říct 🙂 ten včerejší mi přijde nejsilnější... Zkus zase zítra a budeš moudřejší 🙂
Tak holky...začala jsem špinit a bokí mě hrozně břicho takže asi nic..👎😢
@mamemimomu těžko říct holka. Nijak mi nepřijde ze by čárka sílila spis ze je stejná. Možná ti jen pomalu stoupá hcg. Zkus den netestovat a pak uvidíš jaký bude rozdíl v Carce
@antoaneta ahoj, tak jak si včera dopadla? Já včera jela na chvíli na firemní večírek,bylo mi docela dobře. Večer jsem sem ještě koukala,a nic si nepsala. Snad je vše v pořádku. Jak si psala s rodinou,to mi je líto. V práci to oznámit,to je právě ono,budou to potom vědět všichni.
@kachnifu snad jsem tě tím nějak neznervóznila. Hledala jsem o tom nějaké informace a našla jsem spoustu těhulek s nízkým, stovkovým hcg, jaké máš ty a dotáhly to úspěšně do konce. Asi je hlavně důležitý, aby to hcg prostě stoupalo. Jak moc a jak rychle, nebo rovnoměrně to nevím, ale prostě si myslím, že musí hlavně růst. Takže buď v klidu, tobě roste.😉To že mám tak vysokou hodnotu, neznamená že mám vyhráno. To mi doslova řekla i včera doktorka, dokonce, že to ještě není důvod k radosti. Což víme všechny, že? ale popravdě ten úsměv mi po tom jak to řekla opadl celkem dost. Po odběrech jsem byla ještě u ní na konzultaci, řekla mi že ta první hodnota 1834, byla hezká, ty hodnoty vysoké a že teď by to mělo být tedy zhruba od 8 - 10 tisíci. Pokud by byla mezi 3-4tisíci, tak že by to bylo nízké a že by to museli řešit proč a čím to tak je. No řeknu ti, bylo to celkem peklo, než zavolala. Pak když volala, jsem byla šťastná, ale zároveň mě pěkně znejistila. Řekla že ta hodnota stoupá rychle, že je vysoká. Když to v jiné verzi zopakovala znovu, tak jsem se jí zeptala, zda když je tak vysoká, tak jestli to nemůžou být teda dvojčata a ona na to jen, že to tím říct nechtěla, že jen na takové hodnoty v caru nejsou tak úplně zvyklí... Tak snad to je pravda a jen jsem světlá výjimka. Jinak co dělat, nedělat to jsme se nebavily, jen že se mám šetřit. Chci to s ní všechno probrat příští týden, i zda jít na neschopenku, nebo jak dál.
@kachnifu děkuji, ale radovat se můžeme zatím pořád obě! No a ještě malá změna, místo Utrogestanu jsem dostala Prolutex. Je to stejná látka progesteronum, akorát toto jsou injekce. V příbaláku je přímo napsaný že pomáhá otěhotnět a těhotenství udržet a v době kdy se podstupuje asistovaná reprodukce. Říkala, že s nimi mají lepší zkušenost a že by mi je doporučovala. Že se u nich neprojevují takové vedlejší účinky jako u toho Utrogestanu. Pokud mi teda nevadí injekce. Vzhledem k tomu že jsem si už z předchozích cyklů zvykla, tak jsem řekla jo, když jsou teda lepší a doporučuje mi je. Řekla že můžu zkusit a uvidíme, dala mi raději i jeden Utrogestan, kdyby mi to náhodou nevyhovovalo. A popravdě je to asi daleko příjemnější si jednou denně ďobnout a mít klid, než 3krát denně do sebe cpát čípky a chodit pořád s vložkou. Tam dole, bez toho, je to daleko příjemnější.
Takže tak, jen aby si věděla. A bereš nějaké vitamíny?, dřív jsem střídavě brala na podporu otěhotnění ale už jsem dobrala a teď bych asi chtěla nějaké dobré na těhu a nevím jaké si koupit. Víš o nějakých dobrých?

Holky já jsem to ještě nedostala a včera rano vysadila léky. Od té doby mě pořad bolí žaludek a páli zaha, je to peklo. Když člověk chce, tak ta mrcha schválně nepřijde... asi si ještě koupím test kdyby do dvou dnů stále nic...