icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

kachnifu
16. pro 2017

@antoaneta no znervóznělo mě to hodně. Ale jak píšeš,každá jsme unikát 🙂. Mě sestra doporučila femibion 1, je v tom kyselina listová a vitamíny,tak to beru od začátku. Akorát teď jsem v soku,spinim. 😢 Bolí podbřišek. Čtu všude,že to může být. Ale stejně jsem z toho špatná. No nosit ty intimity pořád,mě docela štve,kvůli tomu utrogestanu.

antoaneta
16. pro 2017

@kachnifu jejda, tak snad to nic není a nebude, prosím jen dobré zprávy!!! na výši hcg se vyprdni, stoupá a to je dobře, teď ale co ten zbytek? Podbřišek mě bolí taky, dokonce, a dokonce když smrkám, nebo zakašlu tak i víc. Tak jako by asi tím tlakem, nebo co? Ale co to špinění, pokud bříško nebolí nějak moc, tak bych se tím zkusila nenervovat, i když je to těžké. Vím sama. Já totiž taky od transferu zašpinila, večer a pak ještě ráno a pak dobrý, kdy, to už teď přesně nevím, ale na nervy jsem z toho byla. Ale když jsem to zmínila doktorce, tak mi řekla, že to všechno může být. Že můžu zašpinit, a dokonce i zakrvácet ještě víckrát. Že jak je ta děloha prokrvená, jak se tam všechno chystá, a embryjko zavrtává, tak že může narušit nějakou drobnou cévku a ta pak zašpiní. Pokud to nedoprovází velké bolesti, až křeče, může stoupnout i teplota, tak se nemám znepokojovat. Určitě je to teď tvůj případ, miminko se ještě víc zavrtává a hcg poletí zase nahoru. Zkus se na to nesoustředit, lehni si, odpočívej, hlaď si bříško a věř že to bude dobrý. Budu na tebe moc myslet!
Který den jedeš na kliniku? Kdyby cokoliv, tak si tam zavoláš a pojedeš hned v pondělí, nebo na gyn.pohotovost....

kachnifu
16. pro 2017

@antoaneta moc děkuji za podporu. To same mi říká kamarádka,ze se to zavrtava. Bolí podbřišek víc než jindy,jen lezim. Bojím se jít vycurat. Volala jsem si na gyn.Pohot. a řekla necourat,ležet. Na kliniku mam jít na ten ultr.ve středu, ale kdyby něco, tak volam hned v pondělí. Člověk hned znervozni,panikari.. Moc děkuji. Taky na tebe myslim. Nechapu,ze jeste u toho zvladas chodit do práce. To bych si vyčítala víc,mam těžkou,fyzickou.

tehulka1167
16. pro 2017

Holky, ještě jste 2v 1?

mamemimomu
16. pro 2017

@luciebx dneska rano uz bylo ba testu bilo. Tak 1.ket nevysel:(

daphney
16. pro 2017

Krásný sobotní večer. Přidávám se. Já dnes 5 den po ketu dvou blastocyst. Test negativní. Nervy pracují. Po prvním ivf jsem měla 5 den hezkého ducha a i přes mega krvácení vše.dobře dopadlo. Ale teď nějak přestávám mít naději. 😥 holky držte se a přeji alespoň vám hodně zdaru a sil v tomto nekonečném boji 🍀

luciebx
16. pro 2017

@tehulka1167 ještě stále ano

vvercatkoo
16. pro 2017

@tehulka1167 taky stále 2v1, ale už se těším, až bude venku. Docela už trpím😂

@luciebx už se ti to krátí, a jak se cítíš?

luciebx
16. pro 2017

@vvercatkoo sem unavená. Tělo bolí. Od čtvrtek otekle nohy. No víš jak. Už se vážně těším až to přijde a malá bude venku. A co ty? Jak ti je

vvercatkoo
16. pro 2017

@luciebx tak já na otoky trpím už od léta, takže to už neřeším akorát se přidaly ruce a někdy i obličej po ránu. Jinak problémy při vstávání a otáčení, to jsou šílené bolesti a to mám před sebou ještě 42 dní

tehulka1167
17. pro 2017

@daphney pátý den je opravdu brzy! Takže klidek; )

daphney
17. pro 2017

@tehulka1167 děkuji
Za normálních okolností jsem celkem racionálně uvažující člověk, ale momentálně mě mozek opustil neznámo kam

volfici
17. pro 2017

@luciebx už to máš za pár 😍🍀

tehulka1167
17. pro 2017

@daphney jojo to chápu

luciebx
17. pro 2017

@volfici jojo za par.. doufam ze nebudu prenaset. Jim palive jidla. sexujeme a ono furt nic no...

verunica
17. pro 2017

@mamemimomu :( já byla na ket - nevyšel,hned asi 5.den jsem začala krvácet a teď jsem 16.den po et,test negativní a špiním... :( boli mě břicho..je mi hrozně,zítra jdu na krev,ale mylím,že výsledek znám 😞 ...neboj příště nám to vyjde 😘😘😔😘

tehulka1167
17. pro 2017

@luciebx mateří doušku pij ta je super má vyvolání

verunica
17. pro 2017

@daphney Neboj zkus udělat test až třeba ve středu,jinak přeji hodně štěstí 🍀 no já jdu zítra na krev,ale to by se musel stát zázrak 😢

uzivatelkapetra
17. pro 2017

Hlásím se k vám i když tady vidím, že už jste povětšinou všechny úspěšné.
Dnes ET prý hezké blastocysty.
Akorát jsem se zapomněla optat zda pokračovat v glucophage(kvůli pcos) a nevím jak s milováním? Asi s kondomem?

daphney
17. pro 2017

@verunica budu na tebe myslet a držet palečky. Jsou vánice, kdy jindy čekat zázrak než teď

luciebx
17. pro 2017

@uzivatelkapetra sex bych teď vyřadila

daphney
17. pro 2017

@uzivatelkapetra gratulace a přeji příjemné čekání na //
Nevím jak u vás v caru, ale já mám sex nedoporučovaný. Zakázat ho asi nikdo nemůže, ale dodržovat klidovy režim a bez sexu. Já tedy chodím do práce, ale od transferu bez sexu.

kachnifu
17. pro 2017

@uzivatelkapetra nám milování zatím nedoporučily.

verunica
17. pro 2017

@daphney to by tedy byl doopravdický zázrak 😊 děkuji. Zítra dám info.

daphney
17. pro 2017

@verunica třeba bude. Já s dcerkou v 6 tt šíleně krvácela, potok krve i sražené kusy, trvalo to s přestávkou měsíc a zvládla to. Tak proč by se nekonal zázrak i u vás. Zítra budu nakukovat jak jsi dopadla.😉

vvercatkoo
17. pro 2017

@uzivatelkapetra nám sex nedoporučovali až do konce prvního trimestru

uzivatelkapetra
17. pro 2017

@vvercatkoo borok můj drahý choť

verunica
17. pro 2017

@daphney Vážně? 😍 ale test i dnes jsem měla negativní a taky..krev a sražené kusy,tak uvidime .Děkuji moc za podporu 😘❤

luciebx
17. pro 2017

@uzivatelkapetra hele chlap musí vydržet nebo mu pomůžeš jinak ne

vvercatkoo
17. pro 2017

@uzivatelkapetra teď jsem chudák já😂 můj chlap se bojí

Strana