Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@antoaneta Ahoj,moc tě zdravím. Úplně chápu tvé myšlenky. Taky si říkám,jestli se sem do bytečku vejdeme,jak to vše bude,jestli si vše budu pamatovat 🙂,ale to je fuk. Myslím si,i když nevím kolik ti je,že to je tím,že jsme zase o něco starší. Už to bereme úplně jinak. Akort,když já jsem tenkrát sice přes velké snažení,ale stejně otěhotněla normálně. A hlavně,při normálním otěhotnění,si těchto problémů a okolností,co se s námi vlečou vlastně od začátku,vůbec nevšímáme,ani neuvědomujeme.Většinou když otěhotníme,tak už jsme třeba měsíc v tom,a ani to nevíme. My,co to máme s doktorskou pomocí,a tím,že se na to i upínáme,to vše cítíme a prožíváme jinak.Bojíme se úplně každé bolesti,píchnutí,atd.že se to nepovede. Jsme víc psychicky vnímavější. Já budu mít mezi dcerou a tímto mimčem (budu tomu tak říkat 🙂 )10a půl roku rozdíl. Taky si říkám že to je hodně. Ale sama jsem ze tří dětí,a nikdy jsem nechtěla aby byla dcera sama.Nikoho tu potom nebude mít. Lakomost se už také projevuje,i přesto že jí nerozmazluji,ale od začátku to s ní řešíme a probíráme na rovinu.Už tenkrát,před těmi dvěma roky. Aby si na to zvykla. Ví,že to nesmí nikomu říct. A nějak cítím,že je taková mazlivější,a hezky o tom mluví. Máme problémy s adhd a hypoaktivitou,takže v něčem trochu samostatná je,v něčem jak malá.Tak jsem na ten kolotoč potom také zvědavá. 🙂 akort když to bude ke konci prázdnin,a nástup do školy. To se picnu.A ještě po císaři budu 🙂. Bude muž muset být doma a pomoc. Jinak jsem dneska radši volala na kliniku,vzali me,ultr,co měl být ve středu udělali dnes-krásně rosteme. Vyfasovala jsem injekce do zadku Agolutin,ob den,na posílení hormonů, a rovnou mi nabrali hcg a z 296 to stouplo na 1086 🙂 Tak mě břicho nějak tahá.V pátek jedu znovu na ultr.a mohla bych už dostat obrázek 🙂. Jinak s tím tvým pocením,není to nervozitou? Já jsem spíš pořád zimomřivá,ale to pořád. Mám nízký tlak. Stejně tomu pořád doma nemůžeme uvěřit,že se tak stalo 🙂
@thebe Jee, koukám na diskuzi a vidím tebe. Pamatuji si tě z Kdo se chystá na IVF v lednu 2016? ..... Já se v té době pokoušela o druhé a nakonec se to povedlo a pozítří bude mít malá rok. Byla jsem jedna z mnohých, kdo koukal na tvůj "fotoseriál" z těhotenství. Přeji hodně štěstí v pokusu o druhátko 🙂
@smargarita Jee, dekuji za milou zpravu, potesila me 🙂 hrozne ten cas leti, nas maly bude mit brzo 14 mesicu a zitra jdu na odbery, zda vyslo druhe nebo zatim ne. Krasne svatky preji 🙂
@tehulka1167 taky taky, jeste mame cas, ale strasne to utika!
@uzivatelkapetra nam to doktor dovolil asi az v 18tt
@mandlicka25 děkuji za odpověď ale neděkuji za její obsah🙂
@thebe Také přeji krásné Vánoce a hlavně vytoužený dáreček 😉 🙂 Držím palce.
Lucibex, ty už prenasis dlouho, ne?
@tehulka1167 Už porodila 😉
@galatea_a fakt? ? A jak to ,že to nevím 🙂
@tehulka1167 Ona to asi psala jinam - mrkni na její profil 🙂
@tehulka1167 ne ne. Malá už je od pondělí s námi. 4 kg přesně. Narozena v 15:52
Holky já už nevím kam sem psala a kam ne. Jinak porod trosku drastictejsi než u prvního ale vše je dobrý sme doma kojime a spime. Braška je z ni totálně poprděný
@luciebx jeee gratuluju 🙂
@luciebx juuuu, mooooc gratuluji a přeji hodně zdravíčka😍
Všem přeji krásné a pohodové Vánoce. Hlavně v klidu a zdraví.😉
Holky jak se máte? Já 6 dní po et a necítím se zcela nijak, celých šest dní naprosto nic necítím, jen prsa, ale to díky utrogestanu (miluju své sportovní podprsenky).
Teď jsme dozdobili stromek, salát hotov, můžeme se vrhnout na Harryho🙂
Ahoj holky tak dvojčátka se narodila 12.12 v 9 ráno chlapeček 2600 gramu holcicka 2500 gramu. Již 5 den jsme šli domu a od te doby doma bojujeme je to náročné, ale jsou sikovni, už skoro budeme na porodní váze.
Ahoj holky,moc vás všechny zdravím a přeji krásné, pohodové a ničím nerušené svátky 🎄
Jdu na vás s velkou prosbou, zda se smi tím někdo nesetkal, hledala jsem na netu a nic...
Jsem dnes 15 den po ketu dvou blastocyst. Měla jsem krásně pozitivní test, další den prakticky negativní a dnes zase.Pozitivní. Vše stejná značka a ranní moč. Nesetkal se s tím někdo? Moc děkuji za pomoc...

@kachnifu pořád na tebe myslím, čekám na zprávu, jak ti je? Ustalo to? Doufám že ano a první strachy jsou zažehnány. Já celkem dobrý, břicho teda bolí, řekla bych že snad furt, někdy víc, někdy míň, a různě. Nafoukle, někdy křečovitě, někdy to v něm táhne, někdy píchne. Včera to bylo teda až moc, že mě napadla i hrozná myšlenka, jako že dřív, až na to jednou za měsíc, mi bylo celkem dobře, že teď už líp nebude, že to teď bude furt, celých minimálně devět měsíců....včetně veškerého omezení...až jsem byla na sebe naštvaná, že mě to vůbec napadlo, nevím jestli tou bolestí. Ale prostě je to tak. I přes tu velkou radost a to velké přání, které se nám teď splnilo mě začaly napadat různé myšlenky, víš ať se tomu bráním sebe víc, tak jsou tam. Obavy jak to zvládneme, že už jsme si i odvykli, že syn je přece jen už celkem samostatný, teď ten věkový rozdíl mezi nimi, jak to teď bude? jak to bude všechno náročné, jestli to zvládnu, cítím se unavená, stará, bojím se. Nechci se rouhat a něco si na sebe zlého přivolat, ale nemůžu ani popírat to co se mě občas objeví v hlavě. Ach jo, jsem hrozná.....nevím jak se toho zbavit,...kdybych aspoň věděla že bude vše s miminkem v pořádku a nebolelo to břicho, nevím jak v noci ležet, špatně spím, probouzím se úplně zpocená.....ach jo, a to jsem teprve na začátku,....ach jo.