icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fonamor
autor
Odpověď byla odstraněná
galatea_a
2. led 2018

@fonamor Moc ti držím palce, ať se to povede! 🍀 ❤ Gonal bohužel nemám, ale můžeš se zkusit zeptat v caru, jestli nemají nějaký zbytek. Mně ho sestřička sama nabídla, když mi zbývalo jen pár jednotek - abych si nemusela kupovat celý nový 😉

fonamor
autor
2. led 2018

🙂 ahojky, moc díky, mě dneska nikdo nic nenabídnul, ale jako samoplátce se to bere jinak, nevím, spíš je to o doktorech... Jen mi řekl, že si to nemusím kupovat v lékárně, že jsou i jiné zdroje.. Kkrásný nový rok🙂

jeanne_g
2. led 2018

@fonamor Ahojky, já mám Gonal v ledničce, ale bohužel to vypadá, že ho budeme zase potřebovat ☹ Kdy se chystáte?

fonamor
autor
2. led 2018

@jeanne_g ahojky, vidíš a ja myslela,že už jsou všechny holky tehule. Držím moc palečky

luciebx
2. led 2018

@fonamor zlato vítej zpět sem rada ze si tu. Chyběla si nám. Hele koukni na doktorka on-line. Tam hodně holky prodávají ta pusu. Já teď svůj taky prodala.

sticker
jeanne_g
2. led 2018

@fonamor No já byla těhu před Vánoci a teď už zase nejsem, skončilo to v 6tt ☹

fonamor
autor
2. led 2018

@jeanne_g ach jo, to mě moc mrzí, příště už to určitě výjde, moc držím palečky

fonamor
autor
2. led 2018

@luciebx děkuji za info, díky za info, mrknu, zatím se ozvaly dvě holky, že něco doma mají, tak uvidíme, ale asi bude ještě potřeba... jak si užíváš mimča?

antoaneta
2. led 2018

@kachnifu ahoj, děkuji že na mě myslíš, ale bylo to jen jak píšeš. Vánoce a čas před nima maximálně na to, aby se stihlo to co se předtím nestihlo. Nebýt manžela tak nevím. Byla jsem pořád unavená, jen jsem polehávala, břicho bolelo, žaludek na vodě a tento stav přetrvává i dál. Bylo to hodně náročné. Do toho ještě syn onemocněl, tak já jsem po štedrém dnu skončila v karanténě u našich, abych to od něj nechytla, doktorka nás vystrašila, tak jsme nechtěli riskovat. No svátky hrůza, ale co naplat, pokud chceme aby se miminko udrželo a bylo zdravé. No a tam já nemám dobrý signál, ani wifi, takže k počítači jsem se vůbec nedostala. Ale jinak u mě na minulé kontrole vše o.k., ten ultrazvuk dopadl dobře, dostala jsem svůj první obrázek, vše jak má být, ale radovat se zatím prý nemám. Na Vánoce jsme ale tím rodiče potěšili. Zítra jdu na další ultrazvuk a větší kontrolu, už možná něco jako první těhotenskou, tak uvidím. Už se nemůžu dostat, potřebuji slyšet dobré zprávy. Strašně se bojím. Pořád mě totiž bolí tak divně břicho. Jasně každé těhotenství je jiné, ale tohle si z toho prvního nepamatuji. Občas píchnutí a táhnutí bych brala, ale mě bolí, když i dosedám, dýl sedím, tak jako kdybych si do něj tlačila zespod, zabolí mě když i smrkám, zakašlu, pšiknu, v noci když se otáčím, někdy doslova, jako bych už byla pokročilá těhule a nemohla na břiše vůbec ležet, někdy až křeče. Jediné co mě uklidňuje, je to, že nešpiním, nekrvácím a že jsem pořád spavá a bolí i prsa, to je pro mě takové jako potvrzení těhotenství. Uvidím, co mi řeknou zítra, už abych tam byla. A co ty, jak se ti vede?

mandlicka25
2. led 2018

@fonamor Držím moc palce! Je dobře, že jste se rozhodli ještě pro jeden pokus, chce prostě věřit ❤ . Já jsem byla na třetím pokusu, ale domluvili jsme se s doktorem, že do toho půjdeme jako samoplátci. Vždy poprosil sestřičku, aby mi dala zbytky a nemusela jsem si kupovat nic a zákroky pak vyšly prakticky stejně. Benefit byl, že jsme měli dvě embryjka a rozhodli jsme se pro zavedení obou a možná jsem byla trošku klidnější, nevím. Držím palce a drž se, moc ti fandím!

fonamor
autor
2. led 2018

@mandlicka25 ahoooj zlatíí, jj, ty jsi měla taky příšerné začátky těhu, co si pamatuji a jak krásně jste to vybojovali, paráda🙂... Hlavně, at jste s prckama v pořádku a dojedete šťastně do konce.. Mě doktor nenabídnul zbytky a ani mě nenapadlo se zeptat, njn, vše je jednou poprvé, vbec mě to nenapadlo..

luciebx
2. led 2018

@fonamor zlato užívám užívám. Malá je zlata snad to vydrží. Kojime a kadíme 😍 jinak mě od včera bolí v krku malá krapet rýmu ale jinak to jde. Budu držet vše co mám aby vám to vyšlo.

kachnifu
3. led 2018

@antoaneta ahoj, jsem moc ráda,že si se ozvala. My měli také veselo. Dcera také onemocněla na Vánoce 22.12.Já se zatím držím. My měli ultr.toho 22.12.v pátek,tak jsem vydyndala obrázek s tečkou 🙂,a po poradě a doktorem,jestli to říct rodičům,jsme řekli. Byly strašně nadšení,ani jsem to nečekala.Víš co,podělat se to může vždycky.Jinak mezi svátkama jsme byly dvakrát na pohotov.Začala jsem normálně krvácet,tak mě vyšetřily,uklidnily,a dokonce jsem už viděla tlouct srdíčko,tak slza utekla🙂. Prý krvácení může být.Druhý den jsme jeli znovu,odpo krvácení na normální vložku,a ještě ze mě něco vypadlo,a šílené bolesti podbřišku.Takže znovu ultr.,brečela jsem,fakt jsem se už bála.Ale zase viděli srdíčko,hematom žádný,já jak to mám ve vnitř složitější,tak se může stát,že budu krvácet,druhá strana se tak chová,že čeká taky embryo.Na bolest si mohu vzít paralen,a ten zabral.No a utrogestan při krvácení nezavádět,mohla bych dostat infekci.Takže jsem ho polykala,takže opět hodně špatně,točení hlavy jako blázen. No a ještě že jsem měla chlapa doma,ještě mi píchal ty injekce do zadku,ale bolí to jak čert.Ode dneška jsem s dcerou sama,tak to musím nějak dát. Jak mě bolí záda,to je něco hrozného.Prsa bolí,ranní nevolnosti(zvracení)už jsou pravidelné,někdy i přes den.Jsem pořád nafouknutá,připadá mi,jako by mě i volné kalhoty někdy škrtily.Nevím jak mám ležet,pořád se mi zvedá žaludek,na levé straně normálně cítím už bouli,a pravá splasklá,tak budu mít asi šišaté břicho 🙂. Je mi často nevolno i přes den,chviličku dobrý,pak jen sedím,nebo ležím. Ráno vstávám až kolem 10-11h.Zatím jsem zhubla 4kila co jsem doma na neschop.Takže si z toho něco vyber,že jsme možná na tom stejně 🙂. Já jdu na kontrolu na kliniku v pátek,na srdíčko,ale já už ho vlastně viděla 🙂,a jsem zvědavá,co bude dál,jestli už mě předají gynekologovi,a hlavně jak s těmi injekcemi a hormonami.Jo,jediné co mi dělá dobře,že jsem momentálě ulítlá na česnek(polévku,pomazánku),to mi dělá dobře. Já si nic takového také napamatuji s dcerou,ta byla tedy počatá normálně,měla jsem jen do 12.t.ranní nevolnost,ale tohle vůbec.Asi to máme fakt vymodlené,a vydřené 🙂. Tak trpíme.Chlap mě taky lituje🙂,jinak mi v té nemocnici vysvětlovali,a počítali,jak to máme i my uměle,minulý týden jsem začínala i podle milimetrů 7.týden...berou to prý od odebrání vajíček.ne od zavedení. a co ty,kdy se chystáš na neschopenku?

mandlicka25
5. led 2018

@fonamor
nakonec se uchytilo jedno miminko, ale má se snad dobře. Teď jsem byla na třetím screeningu a je to zlatíčko.

Držím palce! Začátky jsou těžký, ale stojí to za to.

kachnifu
8. led 2018

@antoaneta ahoj, tak co kontrola? vše v pořádku? A je ti už líp?

yvonne2
9. led 2018

Ahoj holky ja byla na KETu 29.12. a delala jsem si test 10.den a negativni, ale vim, ze asi mohlo byt jeste brzy, mela jsem zmrazene 3denni embryo

uzivatelkapetra
9. led 2018

@yvonne2 ještě ty 4 dny určitě stojí za počkání. Já měla 11 dní po et pětidenního prcka ani ducha ani čárku, něco mezi tím

yvonne2
9. led 2018

No ja bych si to strasne prala, ale uz jsem se rozhodla pockat az do patku, snehobily test me vcera trochu rozhodil...

yvonne2
9. led 2018

@uzivatelkapetra a Peti Ty jsi v jakem tt?

evagabik
9. led 2018

byla jsem na KET 31.10.

uzivatelkapetra
9. led 2018

@yvonne2 já bych měla končit 6tt pokud bude zítra na kontrole vše ok

evikuuu
9. led 2018

Zdravim. Ja bych mela byt 6.tt zacala jsem trosku spinit. Na utz mam jit v patek. Tesim se, ale zaroven se bojim, ze nemusi byt vse v poradku.

kachnifu
9. led 2018

@evikuuu ahoj,já špiním každou chvíli. Nemusí to prý nic znamenat. Jinak gratuluji🙂

yvonne2
9. led 2018

@evikuuu ja jsem pri prvnim tehu nekdy v pulce zacala krvacet a nic to nebylo drzim palce

yvonne2
9. led 2018

@uzivatelkapetra urcite bude vse ok napis pak co je noveho

uzivatelkapetra
10. led 2018

@yvonne2 u mě dobré, Terezka už má 4mm a srdíčko 🙂

yvonne2
10. led 2018

@uzivatelkapetra jejda uz ma i jmeno, tak to je skvele. Ja byla dnes na krvi 12 den po KETu a zitta budu uz znat co a jak, test z moci si delat nebudu

uzivatelkapetra
10. led 2018

@yvonne2 to jsi dobrá, že netestuješ, já už měla pěkný test 11 den, tak ať vyjde

yvonne2
10. led 2018

@uzivatelkapetra a delala sis i 10 den? Ja prave jo a bilo tak uz se bojim delat dalsi

Strana