icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

uzivatelkapetra
10. led 2018

@yvonne2 nene dělala jsem 11 a pak 14 a pak už ne

tehulka1167
24. led 2018

Holky, komu už se narodila další miminka? ??? Sem nikdo nepise

yvonne2
24. led 2018

Ahoj, ja pujdu v sobotu teprve na KET, jak jsi na tom ty?
@tehulka1167

galatea_a
24. led 2018

@tehulka1167 Můj synáček měl včera 14 dni 🙂

evikuuu
25. led 2018

Zdravim, rada bych psala dobre zpravy. Jen ted zrovna nevim. Dnes jsem byla na utz a zatim stale neni srdicko. Jsem 7+2 dle utz a i to tak odpovida, tak to nechapu. Od minuleho tydne mimi poporostlo ukazkove, nyni ma 11 mm. Stale doufam, ze se srdicko objevi, dr. me objednal opet na pondeli.

verunkadar
25. led 2018

@fonamor Ahoj, já mám asi Gonal ještě vrodičů v lednici. Ale nejsem si jistá, jaký tam je datum. Zkusím zavolat,aby se podívali.

fonamor
autor
26. led 2018

@verunkadar ahoj, děkuju,ale už mám

lucifervlkova
26. led 2018

Ahoj,já sem po Ket byla sem 19.1. teď čekám

nicoletaaa
26. led 2018

Ahoj ja byla na KET 17.1. Dnes nakoupin testy a o vikendu se do toho pustim

martik29
4. únor 2018

Ahoj holky nějak nestíhám vkládám foto pro ty co nás sledují od začátku a ví jak náročné to celé bylo nyní jsou dvojčatům skoro 2 měsíce.

luciebx
4. únor 2018

@martik29 juuu jsou kouzelní ❤️😍

fonamor
autor
4. únor 2018

@martik29 nádherní🙂

fonamor
autor
4. únor 2018

Ahoj holky, tak jdu zase s prosebníčkem, potřebuji co nejrychleji gonal, cetrrodite nebo argalutran, stagnují mi folikuly a prodlužujeme stimulku a mě už to nějak dochází, díky

linusha
4. únor 2018

Ahoj holky, dnes jsem 4. den po KET. Nebudete náhodou některá taky testovat kolem půlky února? 🙂

linusha
4. únor 2018

@fonamor zkus se poptat i v IVF skupince vím že nedávno tam měl někdo přebytky 🙂

linusha
4. únor 2018

@martik29 jsou kouzelní, ať dělají jen samou radost ❤

verunka1904
4. únor 2018

@linusha Ahoj já jsem dnes 3 den po KET. Hrozně mě láká si udělat test.😁Ale vím,že je hrozně brzy 15.2.mam jít na krev.

hanyas
4. únor 2018

@martik29 no tak ti jsou uzasni! 🙂 stalo to za to, vid? 🙂

martik29
5. únor 2018

@hanyas stálo dvakrát IVF a nakonec na druhý pokus hned dva prcci je to záhul co si budeme povídat, ale ono to půjde.

martik29
5. únor 2018

@hanyas stálo dvakrát IVF a nakonec na druhý pokus hned dva prcci je to záhul co si budeme povídat, ale ono to půjde.

hanyas
5. únor 2018

@martik29 byla to ohromná hromada štěstí 🙂 Věřím, že ti dají zabrat, ale až trošku povyrostou, budeš mít větší veget než maminy jedináčků 🙂 aspoň v tom směru, že si drobečci při hraní vystačí spolu. Strašně mě to hřeje u srdíčka, když si vzpomenu, jak na ten hematom, a na ty fotky rostoucího bříška... No doják se skvělým koncem-začátkem 🙂

luciebx
5. únor 2018

@fonamor zlato mám orgalutran

luciebx
5. únor 2018

@fonamor argalutran nebo orgalutran ??

fonamor
autor
6. únor 2018

@luciebx orgalutran, no ujela mi ruka v tom švungu...🙂

tehulka1167
11. únor 2018

Verccatko a další holky, byvale spolubojovnice. Co miminka? ?

handous1
11. únor 2018

Ahoj holky už dlouho jsem tu nebyla. Chtěla jsem vám říct že i my jsme zvladli tu dlouhou cestu za miminkem. Narodila se nam holčička Sofinka 6.02. S cisarskym řezem. Jsme nesmírně šťastní a přeji každé z vás kdo bojujete aby jste jednou mohli taky držet ten malý zázrak v náruči. Holky bojute stoji to za to !!!! Ja s manželem jsme bojovali 8 let a z toho 4 roky na klinice a po 8 ivf jsme se dočkali. Teď se moře slz změnilo na moře slz štěstí❤❤❤

galatea_a
11. únor 2018
volfici
11. únor 2018

@handous1 gratuluju ❤️❤️❤️

hanyas
11. únor 2018

@handous1 moc moc gratuluju, koceno! Mala je nadherna! 😍😍😍

luciebx
11. únor 2018

@handous1 úžasná zprava. Velká gratulace malá je kouzelná ❤️😍

Strana