Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
No super, na tebe jsem taky myslela 🙂 moc gratuluji
@tehulka1167
Děkuji❤
Ahoj holky, chtěla jsem se s Vámi podělit, před třemi týdny se mi narodil chlapeček a je to pro mě to nejkrásnější miminko na světě. Těm, co to nejště nevyšlo a bojují, držte se, ono to jednou vyjde. Nám to taky vyšlo, ten náš bobánek tam na nás někde čekal 💙. Bylo to těžký, ale stálo to za to, držím palce!
@mandlicka25 Moc gratuluju! ❤
@mandlicka25 to je paráda, moc gratuluju. Já jsem 33 tt a už se těším až bude venku 😍
@mandlicka25 gratulace ❤️😍❤️
Ahoj holky, tak po roce znova tady.. V lednu jsem na stimulaci nereagovala, tak jsem si vydupala dlouhý protokol, ve ct mám opu, tak držte palečky🙂
Koukám, že tady to úplně upadlo, njn, všechny těhule, tak co byste tu dělaly🙂
@fonamor @hanyas Ahoj holky 🙂 Teď jsme v Reprogenesis v Brně, stejně jako minulý pokus. Budu mít krátký protokol Gonal, Cetrotide, Luveris. Minule jsem měla krásných 10 vajíček, takže se to pokusíme zopakovat 🙂 @fonamor Ty máš teď dlouhý teda? Stimuluješ čím? A co to máš s tím pravým vaječníkem, že se tam nedostanou??Na čtvrtek 🍀 @hanyas Tak to už mladej nějak musí vydržet do termínu! Takhle zlobit mamku!! Vidím, že máš nervy od začátku až do teď...Tak přeju aspoň bezproblémový finiš 🙂🌷
@jeanne_g ty jo, deset vajíček, to jsi měla krásné, kolik se posledně mrazilo? Budu na tebe myslet, já budu ráda za tři embryjka a modlit se, at je jedno to pravé... Holka, já ti nevím, mám ten jeden vaječník hodně vysoko a nedá se tam nějak dobře dostat. Ale to už mám asi dlouhom protože si pamatuju, že při posledním ivf mi říkali po punkci, že mi museli hodně tlačit na břicho, aby se tam dostali a stejně všechny folikuly nevycucli, že se báli, ať mi neudělají dostřeva díru🙂
Stimuluju už měsíc, skoro tři týdny na decapeptylu a pak se přidal menopur a dopíchavala jsem gonalem, co mi zbyl.
@fonamor Tak zsnad něco vydolují i z té pravé strany a bude tam to pravé vajíčko 🙂 Držím palce a pak dej vědět, jak jsi dopadla 🍀 JJ, z 10 jsme byli nadšení, u předchozích stimulací jsem měla 5 a 6, takže to byl úspěch, i když zralých bylo jen 7., ale zase se všechny oplodnily. Měli jsme po 5 dnech zamraženy 3 blastocysty, po pgs bylo doporučeno jen 1, to se chytilo, ale bohužel na konci 6tt jsem začala krvácet. Zkoušeli jsme pak ještě jedno z těch, co jim pgs nevyšlo úplně dobře, ale nechytilo se.
@hanyas Tak třeba se ještě umoudří a otočí se 🙂 Macek jeden!! 🙂 Už máte jméno?
@fonamor Uf, tak ale aspoň něco!Takových prazdnych folikulu, ja to taky mívala. V Heliosu 16 folikulu a z toho 5 vajíček. Pak jsem byla překvapena v novem centru, ze z 10 foliku bylo 10 vajec. Třeba to jedno jeste dojde. Ted aby se pěkně oplodnily!!!. I mezi nimi muze byt to pravé. Cim jsi stimulovala a kolik jednotek?
@jeanne_g no já prrávě měla dlouhý protokol, skoro tři týdny na decapeptylu a pak po mrše jsem píchala 375j Menopuru po dobu 8 dnů a jeden den jsem dopíchavala gonalem, co mi zbyl, takže to bylo dost silný.. Čím jsi stimulovala, když jsi měla těch 10 vajíček, vzpomeneš si? A čím jak to bylo napůl prázdný?
Myslím si, že jednou si to sedne tak, podruhé onak a navíc i věk hraje velkou roli... mě bude za chvíli 38, takže taky už žádná mladice🙂
@fonamor Mne je 37 😊 S prázdnýma to byl Menopur, Dipherelline, začínala jsem na 150 jednotkach a navysovalo se v průběhu na 300 při první a 225 při druhé stimulaci, druha proběhla o něco lip, ale pratdnych taky pres polovinu. Při te poslední Gonal 250 od začátku, pak 7 den 1 injekce cetrotide, Ovitrelle a 9. den odběr. Jsem ani nevěřila, ze z 10 foliku něco bude po tak krátké stimulaci. Ted mam mít Gonal 300 jednotek a estrogen priming, tj ted na konci cyklu budu brat estrofem do začátku stimulky, prý to muze zvýšit počet vajuch. No uvidíme...Jako musím se připravit psychicky i na variantu, ze třeba se to nepovede tak jak minule. Jak rikas, pokaždé tělo zareaguje jinak.
@jeanne_g tak to jsme stejně staré🙂.... no je to opravdu tak, jednou tak, podruhé onak, jednou se to povede, jindy ne... Takže zase zkoušíte něco nového koukám, resp přidání estrofemu... Holka, to je furt něco, že? Stimulku budeš mít taky silnější, tak se ti to určitě dobře rozjede, neboj se nic, bude to dobrý🙂... kdy začínáš? cca?

Děkuji holky moc ❤ je to náš andílek vymodleny. Už jsem myslela že se ho nedočkáme. Jsem taaak šťastná....
Holky co máte miminka tak přeji take hodně zdravicka aa kkrásné chvíle s miminkem. A vy čekatelky držím všechny palecky ať se brzy i vam zadari 🍀❤