Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@zuzanaxx Tak můžeš jít do práce. Já dělala taky skoro do porodu. Já nevím co děláš. Jestli je to fyzicky náročný tak bud doma jestli v kanclu tak pracuj klidně. 🙂
@pozi Mluvíš jako jáá 😀 počkej v dalším Ketu to rozjedeme. 🙂
@tehulka1167 tak jo,beru tě za slovo 😀 to bude jízda 😀
@pozi to teda bude 🙂
@pozi Kdy ,že to máš dostat? Já asi 17 dubna.
@tehulka1167 no už jsem to dávno měla mít,ale vysadím utrogestan a o víkendu,nejdýl v pondělí je to tu,to zas budu dřív 😉
@tehulka1167
@pozi před KET se taky nějak stimuluje?
@zuzanaxx Jak kdo. Já třeba ne,protože mám sliznici ukázkovou.
@tehulka1167 ahoj 🙂 prepac, ze sa vam miesam do rozhovoru, no neda mi nespytat sa, akupunkturu si uz tiez skusila? Ja sa objednavam na klinike. Robi sa v den transferu a hned po transfere znova, takze 2x transferovy den, plus dostanem cinske bylinky na podporu uhniezdenia embryja a tehotenstva. Ja cinskej medicine verim, preto mi ju odporucaju, ten kto neveri, nema ju absolvovat! Pokazit tym nic nepokazim, a v cechach je akupnktura lacnejsia ako u nas vo FR, tak sa uz tesim 🙂
@sisul_ka Ahoj, nezkoušela,animi o tom nikdo nic neříkal. Od tebe to slyším poprvé. Něco si o tom zkusím najít. A jak jsi dopadla s Intralipidy?
@sisul_ka to dělají přímo v Car tu akupunktůru?
@tehulka1167 este som nebola u svojej lekarky, dako na mna prdi alebo si mysli, ze moje vysledky nie su az take zle aby som brala lieky. Zajtra idem opat na krv aby sa zistilo ci sa to zlepsilo. Intralipid si vyberiem tyzden pred transferom v Brne na klinike
@sisul_ka Já se zítra objednám na tu akupunkturu. Za zkoušku nic nedám,že jo 🙂
@tehulka1167 ano, chodi tam jedna pani akupunkturistka na objednavku. Jeden balik t.j. dve sedenia po 30 min. je za 2500 Kc a v tom su zaratane aj tie bylinky. Mne to odporucala znama vo FR a shodou okolnosti to na klinike maju ako bonus-novinku, tak to hned vyuzijem aj ked sa za to plati 🙂
@tehulka1167 no, musis tej akupunkture verit, inac to nebude mat dostatocne ucinky 🙂 Uzi si ju! Ja by som tiez hned isla, no u nas jedno sedenie stoji min 80€ a ked chces ist k niekomu koho ti odporucia tak aj 120€ Nenormalne palky 😠 Masaze su tu tiez drahe, proste vsetky sluzby vztahujuce sa krasy a pohodlia, uvolnenia sa, su tu velmi drahe, uz len zarabat 3000€ a budem chodit kazdy tyzden 😎 😵
@sisul_ka Aha,já se obávám,že u mě v Car to nedělají. Ale dojdu si tady u nás na aku.
@tehulka1167 jasne, ved nemusis do Caru, uvidis ako sa po nej budes citit a skus si dohodnut alebo sa zatial informovat, ci robia akupunkturu aj na podporu uhniezdenia embrya a tehotenstva, no musi to byt profesionalny akupunkturista aby nieco nepokaslal. Ja doverujem mojej koordinatorke a verim, ze si tu akupunkturistku dali poriadne preverit 😎
@sisul_ka Našla jsem si doktorku u nás,já u ní kdysi byla s dcerou na rehabilitace chodila. A dělá spoustu věcí. Mojžišovku atd atd
@sisul_ka Je to normální Mudr. tak snad ví co a jak 🙂
@xyrina moc mě to mrzí,já mám ještě šanci s mrazáčkem,který nám náááhodou zbyl,vím,že je to ještě čerstvé,ale co bude u tebe dál?Psala jsi,že asi nic,že jsi měla jen 1 vajíčko,ale to přece nemusí být konec,drž se,vím,jaké to je,z 1.IVF.teď vlastně i z 2.,ale to máme tu sněhurku,tak je to lepší,že to můžu zkusit hned další cyklus,to mě drží
@pozi Já fakt nevím, co dělat dál. Doktor mi řekl, že by stálo zato prohlídnout delohu, jestli tam není něco, co by v těhotenství bránilo. S tím souhlasím. Pak říkal, že mi na další IVF s mým vajíčkem dává jen 2 %. S darovaným vajíčkem 80 %! Jenže darované je moc drahé. Takže dnes už nebudu jít žádné léky a třeba něco vymyslíme než dostanu MC. Myslíš, že by se mi po tomto IVF mohly nějak změnit hodnoty AMH a FSH? Myslím směrem k lepšímu, když mám v sobě teď tolik hormonu?
@xyrina ahojky, mě ta prohlídka dělohy taky čeká a prý se dělá pod narkózou. Doufám, že tam se najde ten problém, proč to pořád nejde. A pak hned do dalšího pokusu
@xyrina já mám AMH 0,23 ,FSH 15,8 a podařili se nám vždy 4 vajíčka,AMH se ti už nezmění,je to prostě zásoba vajíček,kterou má každá holčička už od narození danou,možná by to chtělo doplnit nějakou imunologii,jestli není problém tam,já jsem třeba na 2. IVF vyfasovala Prednison a Clexane injekce,které píchám stále,i když stejně k ničemu
Jaké jsou ok hodnoty pro FSH?

@xyrina no asi proto,že jsem zdravotník 😉 ne,prostě mi přijde zbytečný do sebe prát utrogestan,když už vím,že nic,prostě to vím i vnitřně,že se nic neděje,minulý týden cca 5.-7- den jsem si říkala,že něco je jinak,ale teď už ne,prostě ten pocit je takový