Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tehulka1167 určitě, já do práce taky nemůžu, už kvůli té sestavě a šéfové, připadá mi, že je nepřejícna. Mám z ní nervy, mohla jsem jít, ale kvůli ní nepůjdu, by mi to znepříjemňovat, jak minulý rok. U nás tě omlouvá pouze smrt, nic jiného si dovolit nemůžeš
@xyrina děkuji, tobě taky. A neztrácejí naději 😉
@vvercatkoo Věřím, některý lidi jsou totiž ukrutný svině 😒
@tehulka1167 a s tebou to vypadá jak? Kdyby bylo na mě, tak mi to vyšetření mohl udělat teď, ale řekl, ať si odpočinu. Takže čekám až to zase dostanu a to bude až 26.4.
@vvercatkoo Já ted bohužel po IVF měla popré ovulaci dřív. Takže čekám,až to dostanu asi kolem 17.4. a hura pro lednáčka 🙂
@vvercatkoo Kam chodíš do CAR? Já do Pronatalu v Praze.
@tehulka1167 ty se máš, uvidíš že teď to vyjde
@tehulka1167 do Olomouce IVF clinic
@vvercatkoo Já už si to taky myslím,že už to nebude dlouho trvat. 🙂 Budu bojovat dokud budu muset. Jsme silný my ženský 😉
Jj 🙂
ahojky,tak já nic nevím,až zítra,dnes jsem naklusala uhnaná do Gennetu na Letnou a aha!Zavřeno,oficiální otevírání nové části,tak jsem se tam rozčílila,že jedu 150 km kvůli tomu a že zítra nemám hlídání pro kluka,tak ať s tím něco dělají,no poslali mě do Archy prý naproti Bílé Labuti-to říkají mě,nepražákovi,který sice zvládne všude dojet metrem,městskou,ale nic víc.Jejich vysvětlování že to je naproti Florenci-budiž-dojdu na Florenc a aha-směrovka Bílá Labuť-tak říkám-ok,to zvládnu-no pěkný kus jsem se prošla a jelikož jsem tam byla před 10.hodinou,tak výsledky zítra,ale stejně s tím počítám,že to bude negativní,takže se hlavně potřebuji objednat ke své MUDr. Uff,holky,mám toho dnes plný zuby,od 4 hod. na nohou a kde nic tu nic,ani jsem si v té Praze nic nekoupila 😠
@vvercaatko kdepak děláš?Mě to silně připomíná naší firmu,že jen smrt tě omlouvá z práce,taky zůstávám na neschopence,i když 2.IVF nevyšlo,ale budu čekat na svojí sněhurku,snad už se chytne,takže žádné ukončování,dnes mi i šéfová volala,kdy půjdu do práce,tak jsem jí řekla,že možná v květnu a nebo možná za 3 roky 🙂
@zuzanaxx nejde ani tak o konkrétní číslo. Musí se hlavně ob dva az tri dny zdvojnasobovat
@pozi na hotelu v lázních. Koukám, že nás je vic 🙂
@vvercatkoo hezký,já v domácí péči sestru 🙂 já mám pocit,že ti šéfové se ženou hlavně za svým ziskem,ale na ostatní už nekoukají
@pozi to máš pravdu a hlavně si myslí, že bez nich to nejde, ale přitom dělají h...... Aspoň u nás
tak holky,HCG čistá 0,objednaná na konzultaci ohledně KET jsem až na 19.,že KET v tomto cyklu už nestihnu,protože s ms musím začít užívat léky,příští týden bych měla dle sestry ukončit neschopenku,ale ještě jsem jí říkala,ať mi doktorka zavolá,já se tak těšila,že hned tenhle měsíc to zkusíme znova a prd...já budu muset jít do práce,chjo,vůbec se mi nechce,zas ty nervy a stres,nějak na to nejsem připravená,ale když to jinak nepůjde,tak to budu muset skousnout 😒
@pozi Zkus zavolat přímo doktrce a řekni jak se věci mají,at ti nepřerušuje neschopenku 😉 Víš jak se to říká kdo nic nezkusí nic nezkur.. 😀
@pozi a vůbec nechápu proč ti tohle říká sestra a planuje ti kdy půjdeš na Ket. Já bych šla hned jak to dostaneš,na tom bych si trvala. A léky si můžeš nafasovat at jsi připravená. 🙂
@pozi tak to mě mrzí, ale jak říká
@tehulka1167 o nemocenské rozhoduje doktor, takže se Zeptej přímo něj. Já jsem na nemocenské od 1.3. a jdu až koncem měsíce , takže leharo a hlavně klid a žádný stres
Ženy, hlavu vzhůru ,my se nedáme 🙂
tak holky,ono do Gennetu nejde zavolat přímo dr.,musím volat nan recepci,aby dr. vyřídili,že s ní potřebuji mluvit a ona mi pak když má čas zavolá,ale už volala,že mám na neschopence zůstat,ale že s tím KETem to není jen tak,protože budu u genetika podepisovat papír,že jsem si vědoma,že mi zavádí přenašečku vady,že mi musí zkontrolovat sliznici po ms,a nasadit jiné léky,případně přeorganizovat vše,co jsem teď užívala a že na to chce čas,aby se to opravdu povedlo,takže aspoň něco,že nemusím stresovat a nastupovat do práce,kde mi nedají ani volno,holt se to posune,co se dá dělat,hlavně že to bude
@xyrina počítala jsem s tím,už jedno IVF mám za sebou,ale to víš,že jsem si poplakala,že nejsem schopná udržet embrijko apod.,potřebovala bych doma boxovací pytel,abych ty emoce ze sebe dostala,ale zase se nadechnu a půjdu dál.Když to nepůjde ani po KET a příp. 3.IVF,tak potom bude hůř,ale snad ještě nějaký možnosti máme

@vvercatkoo Držím Ti palce. 🙂