Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@blanch2014 taky bych neměla mít problém otěhotnět normálně a už 2.IVF nevyšlo,ani náznak těhu,tak nevím,co je špatně,kontryhel jsem pila,ananas jedla,klidový režim jakž takž dodržovala,a nic,teď se taky budu chystat na KET,dle doktorky to nestihnem v následujícím cyklu,ale až v tom dalším,teď čekám na ms,ještě nedorazila,tak uvidíme,až 19. jdu na konzultaci,máme tam 1 sněhurku,tak snad to vyjde.Moc mě to mrzí,že ti to nevyšlo,taky jsem s tím už počítala,ale od 8. dne jsem věděla,že nic
@pozi No Já uvidim v pondeli vsechny detaily, jdu na krev (aspoň se mi potvrdí ze nejsem těhu protoze test jsem si nedelala) a tak se zeptám na podrobnosti ohledně KET. Snad ti to do 19 uteče, tohle je cele o čekání :/
@blanch2014 ty jsi si nedělala testík?Aha,tak to třeba ještě není úplně ztracený,spousta holek psala,že krvácely...já jsem nováčkem v KET,protože z 1.IVF nám nezbyl jediný sněhulák,buď to byl postižený kluk nebo prostě nevydrželi ☹
@pipi39 no já právě nevím a docela jsi mě s tím rozhodila, mně říkal doktor v centru, abych byla tak 14 dní od genetiky i imunologie, že to stačí. Jsem objednaná do Imunnie v Praze, ptala jsem se i při objednání, říkala jsem, že jsem po revizi a KETu, tak mi řekli, že to vliv nemá. Jinak jsem brala Estrofem, Prednison a Utrogestan, na štítku beru Euthyrox 75. Kam chodíš do centra?
@zuzanaxx to jsem si taky myslela, že nám udělají automaticky vyšetření a udělali mi jen hormonální profil, na to řekli, že je dobrý, takže neznám ani hodnoty a manželovi spermiogram, který má dobrý. Tak shledali, že jsme zdraví a jiná vyšetření nepotřebujeme, že prý až pokud by se nepovedlo IVF. Jinak mě to štve, protože jsem po OPU měla silný OHSS, tak mi embryo nezavedli a já tudíž přišla o jeden pokus na pojišťovnu, protože musí dojít k transferu ☹
@pipi39 nás poslal na genetiku až po třetím neúspěchu a hradila pojišťovna. Máme i nárok na vyšetření embrii, ale jelikož máme vždy jen jedno, dvě, tak je to zbytecne
@pozi ne nedělala, chtěla jsem jít az na krev, naději už tomu moc nedávám je to regulérní MS. Ale třeba me překvapí 🙂
@blanch2014 jsem na tom úplně stejně. Od 10 dne po ET přišla MS, 14 den HCG jen 75. Ale třeba to bude malý bojovník...
@andreee86 no právě. Pokud nedojde k transferu tak to nemaj pocitat. Nevim co je na tom pravdy.
@tehulka1167 jj, když nedojde k transferu, tak se prostě ten pokus ruší, takže i když jsem pak byla na KETu, pro pojišťovnu to nic neznamená. Prostě mi čtyři pokusy neuhradí ☹ hrůza, no.
@tehulka1167 pokud je nějaká zátěž a doporučí to genetik, tak to pojišťovna hradí. Ale musí tam být to doporučení genetika, pak jde PGD na pojišťovnu.
@andreee86 zavolej si primo na pojišťovnu. To ti nemaj počítat. Za to nic nedáš, když tam zavolas. To jsou zmetci.
@tehulka1167 no, zkusím to, ale je to tak, že hradí 4 pokusy, pokud v prvních dvou je vloženo jedno embryo a musí dojít k transferu. A to u mě nedošlo právě ☹ jsem říkala svému Dr. v centru, aby to vykázali, jako že mi ho vložili. Na to mi řekl, že se musí domluvit s embryologem a pak na to nic neříkal, tak si myslím, že to neudělali.
@vvercatkoo no a myslis ze by se to nevyplatilo? Nemela by jsi tolik zbytecnych pokusu .... i kdyz jasne ze kdyz je jich vice je to lepsi. A co projit vice odbery a nazbirat jich vice a pak je najednou vsechny otestovat. ?
@blanch2014 tak třeba to bude bojovník a bude tam,držím vše co mám,třeba to vyjde,chjo,furt se na něco čeká 😝
@pipi39 je tam napsano cervenec 2014, snazila jsem se to nejak smazat, ale nejde to.

@tehulka1167 mám imumo na ENA screen, a-ovaria, a-dsDNA IgG. Ještě cary dělají jiné imuno? Jo a ještěa-spermie z reprodukční imunologie.